Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne durum da sin canım
[/QUOTE ] ben dün sabah idrar testi yaptım ama negatif cıktı adet olmadım hala dün çok az bir lekelenme tarzında kirmizilik oldu ama hemen geçti yattım kalktım şuanda hiç birşey yok. Geç döllenme olabilirmi acaba diye dusunuyirum işte 🤷🏻‍♀️

Vallaha artık varmı yokmu anlamış değilim gelen giden yok batmalar ve akıntı yogun

Eklentiler

• Screenshot_20200604-110042.jpg
    Screenshot_20200604-110042.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 708
Vallaha varmı yokmu artık anlamıyorum gelen giden yok sadece batmalar var ve yoğun akıntı

Eklentiler

• Screenshot_20200604-110042.jpg
    Screenshot_20200604-110042.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 305
merhaba benimde 5 haziran pik oldu daha önce bir dış gebelik yasadım iğne ile sonlandırıldı 6 ay korunun denildi üzerinden 7.aydayım bakalım bekleyişteyim

Merhaba benimde 9 mart pik oldu 10 mart da silindi 14.gün olmasını bekliyorum teat yapmak için eger silinme varsa gebelik olma ihtimali varmidir

Merhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi ? Kafam karisti yani 11 -12 Mart yumurtlama 13 Mart Catlama oldu yani bugün sabah test yaptim negatif normal test ben simdi kacinci gündeyim ya

Cevabın için teşekkür ederim Canm ama ben o sayfayada takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm hep ayni günlerde değerlendirdik olmadı bu ayda dediğimiz gibi yüz üstü denedim muhtemelen tutmadı belirdim yok bu günü saymasak 5 gün var adete
Ne oldu canım durumun aynı durumdan muzdaribim o yüzden sordum

X