Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anlamadım canm bana neyi merak ettiğinizi sorsanız size baştan sona cevap verecem sizin ilk gebelik mi
Canım 5 mart 2020 sadece kasık ağrım var başka belirtim yok yazmışsın yani geçen sene o zaman gebe miydin yok ikinci olucak eğer varsa

Canım 5 mart 2020 sadece kasık ağrım var başka belirtim yok yazmışsın yani geçen sene o zaman gebe miydin yok ikinci olucak eğer varsa
Hayır gebe değildim ağustosta gebe kaldım hiç bir belirtim de olmadı tesadüfen öğrendim yani belirtile fazla kulak asmayin

Sizin neyiniz var canm ikinci olduğuna göre sen daha tecrübelisin
Yumurtlama günü tek ilişki sonrası kasık ağrısı canım bir tane oğlum var 10 aylık Rabbim bağışlarsa canım benim

Merhaba kasik agrin ilişkiden hemen sonra mi olmuştu:)yumurtlamayi değerlendirdim agrim var da.. Allah bagislasin
Evet canım hemen sonra olmuştu saol canım benim cok tesekkur ederim Amin inşallah

Teste göre mi biliyorsun yumurtlama gününü yoksa attığın resimdeki uygulamaya göre mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…