YCanım gebe misin şu an belirtiler bende de de var
Nasil yumurtlama mi olmuyor yoksa rahim tersliği mi var
Yani sadece karnım ağrıyor demişsin gebelik belirtisi miymiş regl oldun mu o yüzden sordumNasil yumurtlama mi olmuyor yoksa rahim tersliği mi var
Evet gebeyim ama o zaman hamile kalmadım çok daha sonra ya sızCanım gebe misin şu an belirtiler bende de de var
Sen 5 mart yazmışsın kuzum bu ay değil miEvet gebeyim ama o zaman hamile kalmadım çok daha sonra ya sız
Bu ay mı kaldın hamileEvet gebeyim ama o zaman hamile kalmadım çok daha sonra ya sız
Yok 2020 canm martBu ay mı kaldın hamile
Bu ay mı kaldın hamile
Şimdi sen o zaman gebe miydin kuzumYok 2020 canm mart
Ben anlamadım canm bana neyi merak ettiğinizi sorsanız size baştan sona cevap verecem sizin ilk gebelik miŞimdi sen o zaman gebe miydin kuzum
Canım 5 mart 2020 sadece kasık ağrım var başka belirtim yok yazmışsın yani geçen sene o zaman gebe miydin yok ikinci olucak eğer varsaBen anlamadım canm bana neyi merak ettiğinizi sorsanız size baştan sona cevap verecem sizin ilk gebelik mi
Burda gebe miydinNe oldu canım durumun aynı durumdan muzdaribim o yüzden sordum
Hayır gebe değildim ağustosta gebe kaldım hiç bir belirtim de olmadı tesadüfen öğrendim yani belirtile fazla kulak asmayinCanım 5 mart 2020 sadece kasık ağrım var başka belirtim yok yazmışsın yani geçen sene o zaman gebe miydin yok ikinci olucak eğer varsa
Anladım teşekkür ederim canımHayır gebe değildim ağustosta gebe kaldım hiç bir belirtim de olmadı tesadüfen öğrendim yani belirtile fazla kulak asmayin
Sizin neyiniz var canm ikinci olduğuna göre sen daha tecrübelisinAnladım teşekkür ederim canım
Yumurtlama günü tek ilişki sonrası kasık ağrısı canım bir tane oğlum var 10 aylık Rabbim bağışlarsa canım benimSizin neyiniz var canm ikinci olduğuna göre sen daha tecrübelisin
Daha ikinciye hamile değilim belirti olabilir mi kasık ağrısı diye baknym öyle bnde canımSizin neyiniz var canm ikinci olduğuna göre sen daha tecrübelisin
Merhaba kasik agrin ilişkiden hemen sonra mi olmuştu:)yumurtlamayi değerlendirdim agrim var da.. Allah bagislasinYumurtlama günü tek ilişki sonrası kasık ağrısı canım bir tane oğlum var 10 aylık Rabbim bağışlarsa canım benim
Evet canım hemen sonra olmuştuMerhaba kasik agrin ilişkiden hemen sonra mi olmuştu:)yumurtlamayi değerlendirdim agrim var da.. Allah bagislasin
♡Evet canım hemen sonra olmuştusaol canım benim cok tesekkur ederim Amin inşallah