Benim de tek tumurta gelişti klomenle igne olamadım. 6 gün var bugün ultra erken gebelikte negatifi gördüm.Gelmedi ama son zamanlarda sapıttı artık ilaçtan dolayı malum. İğne olmadım canım. Sen naptın?
Nasibimizde bu ay da yok mu dersin? Olsun be o gemi bir gün mutlaka gelecek !!Benim de tek tumurta gelişti klomenle igne olamadım. 6 gün var bugün ultra erken gebelikte negatifi gördüm.
Aynen öyle. Virüşden korkmuyorum ama hastanelere gitmeyin diyorlar. Benim niyetimde oluruna bırakmak vardı bir süre zaten.Nasibimizde bu ay da yok mu dersin? Olsun be o gemi bir gün mutlaka gelecek !!
Canım ovülasyon testini kaç ay kullandınHayır iğne flan olmadım ovulasyon testi kullandım sadece
Yani bende bu ay ilk kez kullanacağım herhangi bi rahatsızlığım vs yok Allah’a şükür ama denemelerde olumsuz sonuç aldım bu kez ovülasyon ile denemek istiyorum senin ilk denemende oldu muHayır iğne flan olmadım ovulasyon testi kullandım sadece
Hastanelere girmemek lazım bir süre. Zorunlu olmadıkça en azından. Şu süreçte ben gitmem. Kendimiz için olmasa bile hastalığın yayılmaması içinAynen öyle. Virüşden korkmuyorum ama hastanelere gitmeyin diyorlar. Benim niyetimde oluruna bırakmak vardı bir süre zaten.
5gün kala normal testte silik çıktı, erken gebelik testi yaptım onda da biraz daha belirgin silik çıktı canımNormal gebelik testi kesin gosterir mi peki? Adete 3 gun kala erken gebelik gostermez mi?
Elinizde testin fotoğrafı duruyorsa paylaşır mısınız?
1 ay kullandım sadeceCanım ovülasyon testini kaç ay kullandın
Evet benim ilk denememde oldu bu ay kullandım sadece adetime 4 gün kala dayanamadım gittim pozitif çiktiYani bende bu ay ilk kez kullanacağım herhangi bi rahatsızlığım vs yok Allah’a şükür ama denemelerde olumsuz sonuç aldım bu kez ovülasyon ile denemek istiyorum senin ilk denemende oldu mu
Merhaba, yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz test yaptığınız zaman5gün kala normal testte silik çıktı, erken gebelik testi yaptım onda da biraz daha belirgin silik çıktı canım
Evet ovulasyon testleriyle takip etmiştim, adetin 10.günü yumurtlama olmuştuMerhaba, yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz test yaptığınız zaman
Canım ins tutar bu ay t cizgin çok koyuldumuSelamlar kızlar 2nisan pik 1-2-3-4 değerlendirdim sizler de durumlar nasıl Pikten kaç gün sonra Hcg yaptınız yada yapacaksınız
ya çok sevindimSağlıcakla kucağınıza alın
peki kaç gün değerlendirme yaptınız acabaya çok sevindimSağlıcakla kucağınıza alın
Canım ins tutar bu ay t cizgin çok koyuldumu
Ins hayirli haberlerini bekliyoruz cnm. Bendde 11 gun sonra adet olmam lazim ins olmam cok istiyorum 2 kez anne olmak bu 2 ci ay yeni düşünmeye karar verdik 9 yasinda kizim var inş prensesim abla olurMerhaba kızlar 8 aylık evliyim. Ilk 6 ay boyunca yasmin kullandım sonra eşimle bebek düşünmeye başladık ve gebelik öncesi kontrole gitmeye karar verdim her iki yumurtalığımda da kist olduğunu öğrendim 3 ayrı doktora sordum hepsi en kisa zamanda alınması gerektigini soyledi. bir hafta içerisinde apar topar ameliyata girdim çok şükür sorunsuz geçti. Doktor ameliyattan 1 ay sonra gebelik düşünebileceğimizi kan değerlerime göre de başka hiç bir engel olmadığını söyledi vakit kaybetmemek için ilk aydan ovulasyon testiyle takip etmeye başladım. Bat 21 Marttı ovulasyonda piki 1 Nisanda gördüm 2 nisanda yumurtlama oldu ağrılardan da hissettim. Gebelik testi yapmak için çok sabırsızlanıyorum beklemek çok zor bugun 5. gün ovulasyondan sonraki 9. gunden itibaren birkaç gunde bir test yapicam sonuçlari burada paylaşırım. İlk aydan tutar mı dersiniz :) kist ameliyatlarından sonra gebelik daha kolay olabiliyor yumurtaliklar kendini toparlamak için çok aktif calistigindan ama tabi engel de olacak olabilir. Bugun kasık ağrılarım başladı hayır olsun inşallah bu güzel kandil gününde Allah isteyen herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Çatlamadan 12gün geçinfe net sonucu alırsın ayın 24ünde dene canım testiKızlar merhaba bende ilk kez ovülasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum sat 28 Mart . Testte 11 martta pik yaptı 12 sinde çatlama oldu bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatiff( sizce hala umut var mı (