Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır iğne flan olmadım ovulasyon testi kullandım sadece
Yani bende bu ay ilk kez kullanacağım herhangi bi rahatsızlığım vs yok Allah’a şükür ama denemelerde olumsuz sonuç aldım bu kez ovülasyon ile denemek istiyorum senin ilk denemende oldu mu

Aynen öyle. Virüşden korkmuyorum ama hastanelere gitmeyin diyorlar. Benim niyetimde oluruna bırakmak vardı bir süre zaten.
Hastanelere girmemek lazım bir süre. Zorunlu olmadıkça en azından. Şu süreçte ben gitmem. Kendimiz için olmasa bile hastalığın yayılmaması için

Yani bende bu ay ilk kez kullanacağım herhangi bi rahatsızlığım vs yok Allah’a şükür ama denemelerde olumsuz sonuç aldım bu kez ovülasyon ile denemek istiyorum senin ilk denemende oldu mu
Evet benim ilk denememde oldu bu ay kullandım sadece adetime 4 gün kala dayanamadım gittim pozitif çikti

Selamlar kızlar 2nisan pik 1-2-3-4 değerlendirdim sizler de durumlar nasıl Pikten kaç gün sonra Hcg yaptınız yada yapacaksınız

Merhaba kızlar 8 aylık evliyim. Ilk 6 ay boyunca yasmin kullandım sonra eşimle bebek düşünmeye başladık ve gebelik öncesi kontrole gitmeye karar verdim her iki yumurtalığımda da kist olduğunu öğrendim 3 ayrı doktora sordum hepsi en kisa zamanda alınması gerektigini soyledi. bir hafta içerisinde apar topar ameliyata girdim çok şükür sorunsuz geçti. Doktor ameliyattan 1 ay sonra gebelik düşünebileceğimizi kan değerlerime göre de başka hiç bir engel olmadığını söyledi vakit kaybetmemek için ilk aydan ovulasyon testiyle takip etmeye başladım. Bat 21 Marttı ovulasyonda piki 1 Nisanda gördüm 2 nisanda yumurtlama oldu ağrılardan da hissettim. Gebelik testi yapmak için çok sabırsızlanıyorum beklemek çok zor bugun 5. gün ovulasyondan sonraki 9. gunden itibaren birkaç gunde bir test yapicam sonuçlari burada paylaşırım. İlk aydan tutar mı dersiniz :) kist ameliyatlarından sonra gebelik daha kolay olabiliyor yumurtaliklar kendini toparlamak için çok aktif calistigindan ama tabi engel de olacak olabilir. Bugun kasık ağrılarım başladı hayır olsun inşallah bu güzel kandil gününde Allah isteyen herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Ins hayirli haberlerini bekliyoruz cnm. Bendde 11 gun sonra adet olmam lazim ins olmam cok istiyorum 2 kez anne olmak bu 2 ci ay yeni düşünmeye karar verdik 9 yasinda kizim var inş prensesim abla olur

Kızlar merhaba bende ilk kez ovülasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum sat 28 Mart . Testte 11 martta pik yaptı 12 sinde çatlama oldu bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatiff( sizce hala umut var mı (

Çatlamadan 12gün geçinfe net sonucu alırsın ayın 24ünde dene canım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…