Aynen çok doğru Allah ne zaman kısmet etmişse o zaman olur bende bir de rahim tersliği varBenim de 1,5 yıldan fazla oldu aynı durumdayım. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
Benim hiçbir zaman çatlamadan 14 gün sonra gelmedi.17..18 oldu hep.Çatlama gününden saymak mantıklı olan zaten çatlama dan sonra 14. Gün adet gelir hamilelik yoksa
Normal gebelik testi kesin gosterir mi peki? Adete 3 gun kala erken gebelik gostermez mi?Normal gebelik testi gösterir diğeri para tuzağı
Canim tek sorunun rahim terliği ise, hani iliskiden sonra genelde sırt üstü yatiliyor ya rahim tersliği icin yüz üstü yat hatta bu konuda bir gebenin günlüğü diye sayfa var oradan bak istersen rahimi ters olup o sekilde hamile kalanlar var zaten rahim tersliği için o yatış belki biliyorsundur bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.Aynen çok doğru Allah ne zaman kısmet etmişse o zaman olur bende bir de rahim tersliği var
Cevabın için teşekkür ederim Canm ama ben o sayfayada takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm hep ayni günlerde değerlendirdik olmadı bu ayda dediğimiz gibi yüz üstü denedim muhtemelen tutmadı belirdim yok bu günü saymasak 5 gün var adeteCanim tek sorunun rahim terliği ise, hani iliskiden sonra genelde sırt üstü yatiliyor ya rahim tersliği icin yüz üstü yat hatta bu konuda bir gebenin günlüğü diye sayfa var oradan bak istersen rahimi ters olup o sekilde hamile kalanlar var zaten rahim tersliği için o yatış belki biliyorsundur bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.
Benim hiçbir zaman çatlamadan 14 gün sonra gelmedi.17..18 oldu hep.
Daha 5 gün varmis canim herkesin vücut yapisi farkli ve belirti yok diye olmayacak değil o yüzden böyle düşünüp beynini etkileme her ne olursa Nasip hersey vaktine esir, hakkimizda hayirlisi.. rica ederimCevabın için teşekkür ederim Canm ama ben o sayfayada takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm hep ayni günlerde değerlendirdik olmadı bu ayda dediğimiz gibi yüz üstü denedim muhtemelen tutmadı belirdim yok bu günü saymasak 5 gün var adete
Naptın canım bugün test yaptın mı?Güncel
Gösterir tabiki de diğerinin 3 kat fazla ücreti. 3 gün kala normal testler de gösteriyor onu demek istedimNormal gebelik testi kesin gosterir mi peki? Adete 3 gun kala erken gebelik gostermez mi?
Elinizde testin fotoğrafı duruyorsa paylaşır mısınız?pazar günü pik gördüm.iki hafta sonraki pazar sabahı yaptım.silik çizgi çıktı kanda değer 48 di.
Naptın canım bugün test yaptın mı?
Ben yaptım boş çıktı artık daha da yapmam adeti bekliyorumyok yapmadımkorkuyorum sen
Ama bilmiyorum ki 1.5 yildir evliyim hamile kalamiyorum gecen 2 Ay önce rahim filmi çektim rahmim tersmiş geçen ay olmadı bu ayda yüz üstü denedim bakalim Allah’tan Ümit kesilmez Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahDaha 5 gün varmis canim herkesin vücut yapisi farkli ve belirti yok diye olmayacak değil o yüzden böyle düşünüp beynini etkileme her ne olursa Nasip hersey vaktine esir, hakkimizda hayirlisi.. rica ederim
Bat ne zaman canım?Ben yaptım boş çıktı artık daha da yapmam adeti bekliyorum
BugündüBat ne zaman canım?
Gelmedi mi? Sen iğne filann oldun mu bu ay bi denk gelemedik senle canım.Bugündü
9 gün sonra canım. Normal gebelik testi ile yaptım.Selam canlar3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
Gelmedi ama son zamanlarda sapıttı artık ilaçtan dolayı malum. İğne olmadım canım. Sen naptın?Gelmedi mi? Sen iğne filann oldun mu bu ay bi denk gelemedik senle canım.