Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen çok doğru Allah ne zaman kısmet etmişse o zaman olur bende bir de rahim tersliği var
Canim tek sorunun rahim terliği ise, hani iliskiden sonra genelde sırt üstü yatiliyor ya rahim tersliği icin yüz üstü yat hatta bu konuda bir gebenin günlüğü diye sayfa var oradan bak istersen rahimi ters olup o sekilde hamile kalanlar var zaten rahim tersliği için o yatış belki biliyorsundur bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.

Cevabın için teşekkür ederim Canm ama ben o sayfayada takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm hep ayni günlerde değerlendirdik olmadı bu ayda dediğimiz gibi yüz üstü denedim muhtemelen tutmadı belirdim yok bu günü saymasak 5 gün var adete

Daha 5 gün varmis canim herkesin vücut yapisi farkli ve belirti yok diye olmayacak değil o yüzden böyle düşünüp beynini etkileme her ne olursa Nasip hersey vaktine esir, hakkimizda hayirlisi.. rica ederim

Daha 5 gün varmis canim herkesin vücut yapisi farkli ve belirti yok diye olmayacak değil o yüzden böyle düşünüp beynini etkileme her ne olursa Nasip hersey vaktine esir, hakkimizda hayirlisi.. rica ederim
Ama bilmiyorum ki 1.5 yildir evliyim hamile kalamiyorum gecen 2 Ay önce rahim filmi çektim rahmim tersmiş geçen ay olmadı bu ayda yüz üstü denedim bakalim Allah’tan Ümit kesilmez Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

9 gün sonra canım. Normal gebelik testi ile yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…