• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kasık ağrısı

Merhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir 🫣
Merhaba canım hsg de bir sorun çıktı mı ? Yani yapışıklık falan var mıymış ? Ben hsg çektireli 1 sene oldu hamile kalamadım henüz. Yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi ile de kalamadım maalesef.. hiçbir sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyor. 🙁🙁🙁🙁

Merhaba canım hsg de bir sorun çıktı mı ? Yani yapışıklık falan var mıymış ? Ben hsg çektireli 1 sene oldu hamile kalamadım henüz. Yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi ile de kalamadım maalesef.. hiçbir sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyor. 🙁🙁🙁🙁
Merhabaa ☺️ Normal çıktı rapor, yakışıklık yokmuş , doktoruma gönderdim sonucu adetin 2 yada 3 . Gün gel dedi , sırada ne var bilmiyorum. Benimde 1 seneyi geçti evleneli, sebep yok ama olmuyor işte :( bu ay kasığım bacağıma vuruyor ağrısı daha da adetime çok var 8 gün nasıl geçecek 🫠 inşallah biran önce güzel haberler alırız 🌸

iğnelerin yan etkilerini çok yaşadık🥺
Hepsinin içinde beta hcg hormonu var o yüzden yaşadık sanırım bunları. İnsallah pozitife döner senin canım. Benim regl bitmek üzere yeni bir sayfa açılsın bakalım 🤔
Ben bu ay sut maydanoz buharına oturdum 4 gün tüpleri n tıkanıklığını açıyormus canım bu sayede çok hamile kalan bile olmuş denesene bu ay

Merhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir 🫣
Bizde 1 yıldır deniyoruz 4 ay önce 1 buçuk aylıkken düşük yaşadım sonra adetim duzensizlesti iyice bu ay sut buharı ve ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakaladım tek ilişki oldu ama yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri bel ağrısı tutuyor Allahim tez zamanda hepimize mucize gönderir inşallah😍

Bizde 1 yıldır deniyoruz 4 ay önce 1 buçuk aylıkken düşük yaşadım sonra adetim duzensizlesti iyice bu ay sut buharı ve ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakaladım tek ilişki oldu ama yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri bel ağrısı tutuyor Allahim tez zamanda hepimize mucize gönderir inşallah😍
İnşallah bakalım benim gece de ara ara kasığım ağrıdı daha bir hafta var adetime biz 2, 3 kez değerlendirdik 🫣🙂🙏

Ben bu ay sut maydanoz buharına oturdum 4 gün tüpleri n tıkanıklığını açıyormus canım bu sayede çok hamile kalan bile olmuş denesene bu ay
Rahim filmi çekildim canım o yüzden denemedim hic onu. Ama duymuştum.
Soğan kürüne başlayacağım adetim biter bitmez. Yarın başlarım muhtemelen artık. Kistleri temizliyormuş rahimi temizliyormuş bayağı

Eklentiler

• 5EC5D119-E74D-485F-A923-FD2E976D7C26.jpeg
    5EC5D119-E74D-485F-A923-FD2E976D7C26.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 144
  • 3D7B5381-0EF5-45DF-8FD7-E450B8F2C81C.jpeg
    3D7B5381-0EF5-45DF-8FD7-E450B8F2C81C.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 152
Adetine kadar kala yaptn canim testleri benim 6 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım yine negatifff ama göğüs uclarim çok acıyor ve bel ağrım var kafayı yiycem gerçekten
Dün akşam yaptım 7 gün vardı ama prodüktör yanlış çıkarıyormuş bazen , o yüzden umutlanmadım, tekrarlamak lazım farklı markayla

Kimisinin ki 28 günde bir adet oluyorlar hemen öğrenebiliyorlar benim duzensizlesti ya 35 ya 36 günde bekle bekle catlicam orta yerimden valla

Adetine kadar kala yaptn canim testleri benim 6 gün kaldı dayanamadım erken gebelik yaptım yine negatifff ama göğüs uclarim çok acıyor ve bel ağrım var kafayı yiycem gerçekten
7 gün vardı ama test yanlış galiba internette öyle yazıyor 😁🤨

Back