Yumurtlamadan hemen sonra belirtileriniz ??

Ayni seyleri yasiyorumm
Subat 13.15.16.17 gunleri degerlendirdik degerlendirdik o yumurtlamadan bugune hala kasik bel gogus ve sirt agrisi yasiyorum
Sat 03.02
Bat 04.02

Ayrica vajinada batma hissi 2 gundur devam ediyor
Bacaklarda agri basladi

Eklentiler

• IMG_8139.jpeg
    208,2 KB · Görüntüleme: 9
Oncelikle gecmis olsun tekrari olmasin insallah
Benim anlamadigim 15 ile 21 arasi regl olmussunuz 28 inde belirti yasamaya baslamissinniz ovulasyonu ne zaman gordunuz acaba adet biter bitmez mi ? 5 gunde dollenme oluyor cunku ondan sonra belirti baslar

Bilmiyorum bende baktıgımda erken gibi gözüküyor erken yumurtlama mı oldu anlamadım ama dediğim gibi ilişkiden sonra resmen her şeyi hissettim çok inanıyordum hamile olacağıma çok hasta olmama rağmen ilaç bile kullanmamıştım. Hiç bir şekilde ovulasyon testi falan yapmadım akıntıdan anlayabiliyorum zaten yumurtlama dönemin o yüzden o günleri hep değerlendirdik

Bilmiyorum bende baktıgımda erken gibi gözüküyor erken yumurtlama mı oldu anlamadım ama dediğim gibi ilişkiden sonra resmen her şeyi hissettim çok inanıyordum hamile olacağıma çok hasta olmama rağmen ilaç bile kullanmamıştım. Hiç bir şekilde ovulasyon testi falan yapmadım akıntıdan anlayabiliyorum zaten yumurtlama dönemin o yüzden o günleri hep değerlendirdik
inşaşlah hayırlısı olsun hakkınızda ben dayanamaz test yapardım

Olabilir birsey bu
Bende adetimin bittigi gunde yumurtlama gordugum oldu bir ayda 2 kere de gordum tam 14. Gunde gordum
Cok erken farketmissiniz cok iyi
İnsallah saglikli bir gebelik elde edersiniz isteyen herkese nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…