Yumurtlamadan beri bel ağrısı yaşayanlar

Ben folik asiti 6 aydir iciyorum bunun yaninda hayıt falan ictim bikac vitaminin bir arada oldugu bitkisel bi ilac aldim onu iciyorum bizdede hic sorun yok nasip kismet artik beklemekten baska care yok

Insallah gobuslerde pozitif gorecegimiz bi hareketliliktir bunlar insallah meraktan stres oluyom subat 3 e cok var

Ben folik asiti 6 aydir iciyorum bunun yaninda hayıt falan ictim bikac vitaminin bir arada oldugu bitkisel bi ilac aldim onu iciyorum bizdede hic sorun yok nasip kismet artik beklemekten baska care yok
Canım ben çok stres yapıyorum. Doktor stres çok çok önemli dedi. Bazen hamileliği engelleyecek bir sorunun dahi olsa stres yapmazsan hamile kalırsın dedi.

Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm ve 7 ay olacak iyileşeli. Ve 4 aydır bebiş istiyoruz. Bu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptırdı doktorum. Yumurtam çatladı. Bakalım acaba döllendi mi:)) bat 1 şubat. Sabırla bekliyorum :))

Insallah dollenmistirde tutunur simsıkı :) Bende ve esimde hic sorun yok 5. Yila girdik hic tutmadi asilama bile yaptirdik yok anam tutmuyo huni ile gezcem yakinda stres had saffada napem.needem bilmiyom ben yumurtamin catladigi saati bile biliyorum yani o derece ama yok yumurta takibi klomenler gonal ler her seyi denedik doktor pes dedi bendede umut tukenmek uzere rabbime yalvariyorum artik duysun isteyen her kesin sesini

canim siringayla hamilelik diye bi seyler yazmis biri. Bi baslik acmis. Okusana bi. Bana mantiksiz geldi ama hamile kalanlar varmis

canim siringayla hamilelik diye bi seyler yazmis biri. Bi baslik acmis. Okusana bi. Bana mantiksiz geldi ama hamile kalanlar varmis
Bi bakayim onada ama burda oluyormu bilmiyorum almanyadayim ben burda prosedür deisik biraz cogul gebelikten korkuyo burdaki doktorlar yumurtan 3 veya 4 tane olsa asilama bile yapmiyolar

Ay hem okudum hem guldum ama doktorun bu yontemi tavsiye ettigi bayan arkadaslarda var aklima yatti yani bi nevi asilama yontemi bu kadinlardan korkulur valla ama bi kere deniycem aklimda kalmasintutturursam solerim sizede onumuzdeki yumurtlama donemi artik

Canım zamanında bir kadın, peygamber efendimize gelip çocuğum olmuyor demiş. Çare istemiş. Peygamberimiz Allahu Teala'ya kadının çocuğunun olup olmayacağını sormuş. Kadının hiçbir zaman anne olmayacağını öğrenince bunu kadına anlatmış. Birkaç ay sonra kadın peygamber efendimize gelip hamileyim demiş. Peygamber Allah'a bu durumu söyleyince Allah şöyle bir cevap vermiş "O kadın çocuğu olmayacağını bile bile benden ümidini kesmedi ve her zaman dua etti"

Bol bol dua et canım. Seni anlıyorum gerçekten zor bir durum. Ama dua et.

Dua ediyorum rabbim kabul ederse insallah fetih suresine basladim birde gunluk zikirlerim var kendime ve benim gibi olan herkese duacıyım

Dua ediyorum rabbim kabul ederse insallah fetih suresine basladim birde gunluk zikirlerim var kendime ve benim gibi olan herkese duacıyım
Rabbim en yakın zamanda dualarını kabul etsin canım. Önce sana sonra bana bebiş versin :) sen benden daha uzun süredir anne olmaya çalışıyorsun. İnşallah önce sen hamile olursun. Dua edeceğim sana canım :)

Saol canim allah kabul etsin dualarimizi tez vakitte sana bana isteyen hak eden herkese versin rabbim

Saol canim allah kabul etsin dualarimizi tez vakitte sana bana isteyen hak eden herkese versin rabbim
Amin canım. Ama ben bu aydan ümitli değilim malesef. Yumurtlamadan sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bazen geçiyor, bazen hafif ağrı oluyor. Bu ay da tutmadı herhalde :) bat 1 şubat

Amin canım. Ama ben bu aydan ümitli değilim malesef. Yumurtlamadan sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bazen geçiyor, bazen hafif ağrı oluyor. Bu ay da tutmadı herhalde :) bat 1 şubat
Allahtan umut kesilmez vardir insallah benimde bat 3 şubat bendede arada ates basiyo soyunuyom sonra usuyom onun disinda hic belirti kalmadi ama bi mucize olur belki diye umut ediyorum beliyorum ama stres cok tabi rahat olamıyorum

Allahtan umut kesilmez vardir insallah benimde bat 3 şubat bendede arada ates basiyo soyunuyom sonra usuyom onun disinda hic belirti kalmadi ama bi mucize olur belki diye umut ediyorum beliyorum ama stres cok tabi rahat olamıyorum
Amin canım.
Aslında erken başlayan belirtiler bence psikolojik.
Kendimizi strese sokuyoruz. Keşke döllenip döllenmediğini o anda öğrenebilsek :))) Ben bu ay vücudumu dinlemedim. Belirti olsa bile aman psikolojiktir diyorum.

Bir arkadaşa hafif idrar yolu enfeksiyonu oldum dedim, o da bu gebelik belirtisi dedi :)) her şeyi belirti yapıyoruz :)) aslında her vücut belirtiyi farklı yaşıyor.

Önceki ay o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim demiştim. Ama değilmişim. Yani o yüzden belirti aramak istemiyorum :)

Hayırlısı...

Ama nekadar belirti aramasakta hep bi acaba var buda bizi tüketen sey zaten aynen hayirlisi artik insallah bir mucize olur

Kızlar az önce hamile kalmak için duaları okudum. Burdaki her bebek isteyen kadın inşallah hayırlı sağlıklı gebe kalır dedim :) Rabbim kabul eder inşallah.

Kızlar az önce hamile kalmak için duaları okudum. Burdaki her bebek isteyen kadın inşallah hayırlı sağlıklı gebe kalır dedim :) Rabbim kabul eder inşallah.
Amin canim rabbim kabul etsin.
Bende okudum birazda zikir cektim biraz daha var onuda gece zikredicem insallah hepimiz icin rabbim kabul eder duyar sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…