Yumurtlamadan beri bel ağrısı yaşayanlar

benim yumurta aki kivamindaki akintim her ay oluyordu nerdeyse ama bu ay cok cok az ve yaklasik 5-6 gundur sarimtirak yok bende ara ara sol kasik agrim var bide, o da yaklasik 10 gundur bu da ilk kez bide ara ara bel agrim oluyor sanki adet olacakmisim gibi. kendimi cok dinlemek de istemiyorum acikcasi ama

bu ilaclari doktorun mu onerdi? Bide dongun ne kadar?

Dinlemeden olmuyor yada bizmi beceremiyoruz bosvermeyi anlamadim gitti bende akinti harici belitti kalmadi orgude oruyom valla kafa gidik hep yanlış oluyor kimiside hic belirti olmadı diyor kafayi yicem yas oldu 35 her ay baska bisey duyup deniyorum iki asilamam var negatif sonra biraktim o dahada yordu yipratti her bedende farkli seffaf akinti yumurtlamada geliyor sonrasi beyaz oluyor dua edelim baska care yok valla bat a kac günün kaldi insallah gelmez de bebisin gelir

bu ilaclari doktorun mu onerdi? Bide dongun ne kadar?
26.gun oluyorum. Her ay doktor arkadasima onermis benim cok sancili olur du adet donemim onun icin basladim doktor sadece magnezyum demisti ama bu ilaci ictim ve hic agrim olmadi mucizeydi benim icin ve yumurtlama donemimi daha iyi anliyorum ve 1 ay oldu daha icmeye baslayali hayitta hormon duzensizliyi icin cok iyiymis gerci testesteron bir iki tik yuksek cikti doktor saracogluda oneriyor hayiti bide hayit prolaktin hormonunu baskiliyormus gogus acisi falan yasamadım cok iyi geldi bitkisel zararida yok cok sukur

Merhaba canım en büyük belirtim bel ağrısıydı en çok ondan şüphe etmiştim doğru çıktı. Adete 5 gün kala kasık ağrısı başladı ben adet olcam sandım 4 gün kala test yaptım silik çizgi yakaladım. Bide canım insanın içine bi hiç geliyo hamile kaldığını anlıyo

Tesekkurler cevap icin bel agrim ara ara var artık ilk zamanki gibi yogun deyil akinti vardi oda yok his desen bu ayda yok onumuzdeki ay a umutlar cok saol merakimi giderdin

Tesekkurler cevap icin bel agrim ara ara var artık ilk zamanki gibi yogun deyil akinti vardi oda yok his desen bu ayda yok onumuzdeki ay a umutlar cok saol merakimi giderdin
Bide canim hamile kalmak icin herhangi bir kur yada ilac destegi aldinmi her duydugumu deniyorum yok yok olmuyor iki negatif asilamam var daha ne yapabilirim bilmiyorum

Bide canim hamile kalmak icin herhangi bir kur yada ilac destegi aldinmi her duydugumu deniyorum yok yok olmuyor iki negatif asilamam var daha ne yapabilirim bilmiyorum
Canım benim bi sorunum yoktu istediğimin 2. Ayında hamile kaldım ama soğan suyu denemiştim o ay tabi sadece 3l2 bardak içebildim nefret ederim soğandan ama etrafında faydasını çok gören oldu denemediysen mutlaka dene ve ilişkiyi adet bittiği günden itibaren gün aşırı yap

Saol canim bal corek otu yaptim bide angucaston(bu ay basladim) folik asit verdi doktor 3 aydirda onu iciyorum soganda icersem yan etki yaparmi acaba cok duydum ama enfeksiyon icin diye biliyordum benimde hic sorunum yok 5.yila girdik hic olmadi rabbim ne zaman verir bilemiyorum (tanisal laporaskopi) amilyat bile oldum hersey yolunda ama yok
Ben adet den 3 gun sonra basliyorum iliskiye yumurtlama bitene kadar sogan suyunu nasil yaptin peki?

Canım soğan suyunu ibrahim saraçoğlu anlatıyor videosuna bakabilirsin netten. Bir arada kullanınca sorun olur mu bilmiyorum ama içini temizliyor ne var ne yoksa. Adetten itibaren basliyordun sanırım. Stres yapma canım benim herşeyin bi zamanı var Rabbim en güzelini ayarlamıştır inşallah en kısa zamanda kavuşursun melegine ❤

Amin insallah tesekkur ederim

kızlar benim de yumurtamın çatlama günü dahil 5 gün accayip bel ağrım oldu. ağır falan kaldırmamıştım yorgun da değildim o yüzden çok şaşırdım. bat 1 şubat :)) sabırla bekliyorum.

Ï
kızlar benim de yumurtamın çatlama günü dahil 5 gün accayip bel ağrım oldu. ağır falan kaldırmamıştım yorgun da değildim o yüzden çok şaşırdım. bat 1 şubat :)) sabırla bekliyorum.
Hadi hayirli haberler olur insallah
Bendede oldu ama simdi ara ara oluyor bat a 9 var senin agrin sureklimi ara ara mi?

Ï

Hadi hayirli haberler olur insallah
Bendede oldu ama simdi ara ara oluyor bat a 9 var senin agrin sureklimi ara ara mi?
Amin canım :)
Canım o 5 günden sonra ara ara ağrılarım oluyor. Şiddetli değil ama ağır kaldırmışım gibi. Bir de çok tuhaf, rahmimde sıkıntı gibi bir his hissediyorum. İlginç. Ama belirti düşünmüyorum. Yoksa psikolojik olarak belirtilerim başlıyor :))))

Bendede ayni yumurtlamadan sonra uyutmadi bile oderece sabahlara kadar surdu bir duruyo aha diyorum hayaller cope sonra regl onc3si gibi belim cekiliyo gibi agri bi sure sonra kayboluyo hakkimizda hayirlisi rabbim tez zamanda v3rir insallah ilac yada kur kullandinmi?

Sadece inofolic içtim canım. Folik asit niyetine. Zaten gebelik istediğim ay doktora gittik eşimle, testlerimizi tahlillerimizi yaptırdık ve bir sorun çıkmadı şükür. Ben de sadece folik asit kullandım o yüzden. Bir de eşimin spermlerine daha faydalı olsun diye eşime havuç suyu içirdim. O kadar. Onu da ara ara içti. Sürekli değil.

kizlar sizde kasik agrisi var mi? Varsa ne zamandir var?

kizlar sizde kasik agrisi var mi? Varsa ne zamandir var?
Canım bende kasık ağrısı yumurta çatladığı gün dahil devamındaki 3 günde oldu. Sonra ara ara oldu ama o günlerdeki gibi şiddetli değil.

Belirtiler her kadında farklı oluyor. Bazen hiç belirti olmayabiliyor. Bazen de psikolojik olarak belirtiler oluyor. Ben 2 ay bir sürü belirti yaşadım. Ama hep adet oldum. O yüzden şuan vücudumu özellikle dinlemiyorum.

Nasip kısmet :)

cevabin icn cok tesekkur ederim. Benim kasigim kolay kolay agrimaz. O yuzden tereddutteyim. Kesinlikle psikolojik degil bundan da eminim. Cunku ovulasyon haftamdaki ilk iliskimden uc bes saat sonra birden basladi kasik agrim. O gun bugundur her gun ara ara devam ediyor. İki gundur de yatarken pozisyonumu degistirtecek sekilde olabiliyor bazen.

İnşallah gebesindir canım :) benim de ilk kez olmuştu kasık ağrılarım ama bebiş olmadı. Bat gelene kadar malesef bilemiyoruz. Keşke ilişkiden hemen sonra gebeliği öğrenebilsek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…