Yumurtlamadan beri bel ağrısı yaşayanlar

Insani çok yoruyor gerçekten farkındayım. Ne olursa hamilelige yoruyoruz. Ama benim belimde hiç ağrı olmazdı yumurtlama da. 4 gündür devam eden bir ağrı var takvime göre yumurtlama bitti
Yaa canım konu biraz geçmiş ama benimde yumurtlamam bitti ama böyle adet olacakmışım gibi bel ağrım var. Senin sonucun ne oldu????

Konuyu actigim da hamileymişim canım:)
100 kere okudum inan 😂😂 gözün aydın olsun cnm, doğmuştur o zaman meleğin💜🤗 şimdide kasıklarımda sancı oluyor, temizlik yapıyorum, daha 10 gün var. Bu kadar erken belirti olmazda, senin konun ümitlendirdi beni🤗💜 hayırlısı olsun inşallah 🙏 çok teşekkür ediyorum canım cevabın için 💜

100 kere okudum inan 😂😂 gözün aydın olsun cnm, doğmuştur o zaman meleğin💜🤗 şimdide kasıklarımda sancı oluyor, temizlik yapıyorum, daha 10 gün var. Bu kadar erken belirti olmazda, senin konun ümitlendirdi beni🤗💜 hayırlısı olsun inşallah 🙏 çok teşekkür ediyorum canım cevabın için 💜
Evet canım çok şükür dogdu meleğim ❤ bende bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyordum ama hamileymişim 🤗 inşallah rabbim isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını doldursun

Evet canım çok şükür dogdu meleğim ❤ bende bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyordum ama hamileymişim 🤗 inşallah rabbim isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını doldursun
Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah canım 🙏 ömrü uzun bereketli sağlıkı olsun inşallah 💜🙏 tekrar tekrar gözün aydın olsun, nasibimizde varsa da hayırlısıyla gelsin inşallah 🤗💜

Benim yumdan önce ve sonra belim kopacak gibi ağrır hatta adete kadar sürer ama sonuç negatif :KK43:
Yemin ederim midem bulanıyor artık her gün test yapmaktan testin içini açıp bakmaktan ışık tutup çizgi aramaktan ve burnumda bile hamilelik belirtisi aramaktan
şuan.ne durumdasın bende oyle

Arkadaşlar hala yumurtlama döneminde de olabilirim bilemiyorum ama 3 gündür aşırı bel ağrım oluyo ama akşam başlıyo. Yumurtlamada bel ağrısı olur mu
Canim benimde yumurtalam a da bel agrim hatta kasik agrim 2 3 gun surer degerlendir hatta dunden beri 2. Yumurtalama oldugunu bike düşünüyorum ben

Yaa ciddi misin :) inşallah benim de öyle olur bu bel ağrısı adet döneminde olan gibi ama özellikle akşam belli ediyo kendini hafiften kasık ağrısı var bilmiyorum bu kadar erken hissedilir mi
Benim ilk gebeligimde daha yumurtlamadan itibaren anladım gebe kaldığımı tatilde antalyadaydik bel ve kasık ağrısı anormal şiddetli oldu bende..ben o gece döllenme olduğunu düşünüyordum sonuç regle 3gun kala pozitifti..

Merhaba baya zaman gecmis ama benmde yumurtlamadan dolayı bel ve kasik agrim oldu yumurtlama biteli 3 gun oldu ama hala agrim ara ara devam ediyor kasik agrimda bise saplanir gibi oluuor bu kadar erken belirti olurmu acaba sizindemi boyle oldu

Merhaba canım en büyük belirtim bel ağrısıydı en çok ondan şüphe etmiştim doğru çıktı. Adete 5 gün kala kasık ağrısı başladı ben adet olcam sandım 4 gün kala test yaptım silik çizgi yakaladım. Bide canım insanın içine bi hiç geliyo hamile kaldığını anlıyo
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum ben yumurtlamadan itibaren bel ağrısı çekiyorum ve sürekli oluyor adetime 6 gün var ve hala devam ediyor sizde de öyle mi olmuştu

Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum ben yumurtlamadan itibaren bel ağrısı çekiyorum ve sürekli oluyor adetime 6 gün var ve hala devam ediyor sizde de öyle mi olmuştu
Sürekli geçmeyen bi bel ağrısı olmuştu canım. Zaten hamileliğim boyunca da hep bel ağrısı çektim.

Sürekli geçmeyen bi bel ağrısı olmuştu canım. Zaten hamileliğim boyunca da hep bel ağrısı çektim.
merhaba sonuç ne oldu acaba ?

X