- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
Yaa canım konu biraz geçmiş ama benimde yumurtlamam bitti ama böyle adet olacakmışım gibi bel ağrım var. Senin sonucun ne oldu????Insani çok yoruyor gerçekten farkındayım. Ne olursa hamilelige yoruyoruz. Ama benim belimde hiç ağrı olmazdı yumurtlama da. 4 gündür devam eden bir ağrı var takvime göre yumurtlama bitti
Konuyu actigim da hamileymişim canım:)Yaa canım konu biraz geçmiş ama benimde yumurtlamam bitti ama böyle adet olacakmışım gibi bel ağrım var. Senin sonucun ne oldu????
100 kere okudum inanKonuyu actigim da hamileymişim canım:)
Evet canım çok şükür dogdu meleğim ❤ bende bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyordum ama hamileymişim100 kere okudum inangözün aydın olsun cnm, doğmuştur o zaman meleğin şimdide kasıklarımda sancı oluyor, temizlik yapıyorum, daha 10 gün var. Bu kadar erken belirti olmazda, senin konun ümitlendirdi beni hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ediyorum canım cevabın için
Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah canımEvet canım çok şükür dogdu meleğim ❤ bende bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyordum ama hamileymişiminşallah rabbim isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını doldursun
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤ hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahRabbim anneli babalı büyütsün inşallah canımömrü uzun bereketli sağlıkı olsun inşallah tekrar tekrar gözün aydın olsun, nasibimizde varsa da hayırlısıyla gelsin inşallah
Mrb bende sizin durumunuzdayım sonucun neoldu acaba çok merak ettimRabbim anneli babalı büyütsün inşallah canımömrü uzun bereketli sağlıkı olsun inşallah tekrar tekrar gözün aydın olsun, nasibimizde varsa da hayırlısıyla gelsin inşallah
AdetMrb bende sizin durumunuzdayım sonucun neoldu acaba çok merak ettim
şuan.ne durumdasın bende oyleBenim yumdan önce ve sonra belim kopacak gibi ağrır hatta adete kadar sürer ama sonuç negatif
Yemin ederim midem bulanıyor artık her gün test yapmaktan testin içini açıp bakmaktan ışık tutup çizgi aramaktan ve burnumda bile hamilelik belirtisi aramaktan
Canim benimde yumurtalam a da bel agrim hatta kasik agrim 2 3 gun surer degerlendir hatta dunden beri 2. Yumurtalama oldugunu bike düşünüyorum benArkadaşlar hala yumurtlama döneminde de olabilirim bilemiyorum ama 3 gündür aşırı bel ağrım oluyo ama akşam başlıyo. Yumurtlamada bel ağrısı olur mu
Benim ilk gebeligimde daha yumurtlamadan itibaren anladım gebe kaldığımı tatilde antalyadaydik bel ve kasık ağrısı anormal şiddetli oldu bende..ben o gece döllenme olduğunu düşünüyordum sonuç regle 3gun kala pozitifti..Yaa ciddi misin :) inşallah benim de öyle olur bu bel ağrısı adet döneminde olan gibi ama özellikle akşam belli ediyo kendini hafiften kasık ağrısı var bilmiyorum bu kadar erken hissedilir mi
Canım ben doğum yaptım hatta 9.5 aylık oldu bebeğimCanim benimde yumurtalam a da bel agrim hatta kasik agrim 2 3 gun surer degerlendir hatta dunden beri 2. Yumurtalama oldugunu bike düşünüyorum ben
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum ben yumurtlamadan itibaren bel ağrısı çekiyorum ve sürekli oluyor adetime 6 gün var ve hala devam ediyor sizde de öyle mi olmuştuMerhaba canım en büyük belirtim bel ağrısıydı en çok ondan şüphe etmiştim doğru çıktı. Adete 5 gün kala kasık ağrısı başladı ben adet olcam sandım 4 gün kala test yaptım silik çizgi yakaladım. Bide canım insanın içine bi hiç geliyo hamile kaldığını anlıyo
Sürekli geçmeyen bi bel ağrısı olmuştu canım. Zaten hamileliğim boyunca da hep bel ağrısı çektim.Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum ben yumurtlamadan itibaren bel ağrısı çekiyorum ve sürekli oluyor adetime 6 gün var ve hala devam ediyor sizde de öyle mi olmuştu
Anladim teşekkür ederimSürekli geçmeyen bi bel ağrısı olmuştu canım. Zaten hamileliğim boyunca da hep bel ağrısı çektim.
Sürekli geçmeyen bi bel ağrısı olmuştu canım. Zaten hamileliğim boyunca da hep bel ağrısı çektim.
merhaba sonuç ne oldu acaba ?Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum ben yumurtlamadan itibaren bel ağrısı çekiyorum ve sürekli oluyor adetime 6 gün var ve hala devam ediyor sizde de öyle mi olmuştu
Ben hamileyim yani o bel ağrıları hamilelik habercisiymis canimmerhaba sonuç ne oldu acaba ?
YaaAaaaa sağlıcakla gelsin inşallahBen hamileyim yani o bel ağrıları hamilelik habercisiymis canim