Yumurtlamadan beri bel ağrısı yaşayanlar

Yum dan sonra belim tutulmustu benim ve sonuc
Yaa ciddi misin :) inşallah benim de öyle olur bu bel ağrısı adet döneminde olan gibi ama özellikle akşam belli ediyo kendini hafiften kasık ağrısı var bilmiyorum bu kadar erken hissedilir mi

Benim yumdan önce ve sonra belim kopacak gibi ağrır hatta adete kadar sürer ama sonuç negatif
Yemin ederim midem bulanıyor artık her gün test yapmaktan testin içini açıp bakmaktan ışık tutup çizgi aramaktan ve burnumda bile hamilelik belirtisi aramaktan

Insani çok yoruyor gerçekten farkındayım. Ne olursa hamilelige yoruyoruz. Ama benim belimde hiç ağrı olmazdı yumurtlama da. 4 gündür devam eden bir ağrı var takvime göre yumurtlama bitti

Canım benim ki hamilelik belirtisiymiş inşallah seninde öyledir
Canim ya konunun uzerunden bayagi gecmis ama insallah sorumu görürsün benimde belim yumdan sonra(3 uncu gundeyim) gunduzleri ara ara gece surekli adet olucakmisim gibi agriyor yumurtaliklarimda bi hareketlilik ara ara igne batiyo gibi ve gaz problemi basladi sende bel agrisi nasildi ve baska belitin varmiydi meraktan ölücem beklemek cok zor cevaplarsan cok sevinirim

benimde teldeki uygulamalara gore yumurtlamam gecti. Ama hala ara ara bel ve kasik agrisi devam ediyor ve akinti...

benimde teldeki uygulamalara gore yumurtlamam gecti. Ama hala ara ara bel ve kasik agrisi devam ediyor ve akinti...
Bebek istiyorsan insallah bebisdir
Valla ben teldeki tarihe gore deil mukus ve kasiklardaki agriyla anliyorum yum donemini bugun 4.gun oldu bel agrisi gece uyutmuyo gunduzde ara ara devam ediyo hakkimizda hayirlisi bekliycez artik kaldi 11 insallah kavusuruz tez zamanda

evet istiyorum insalllah isteyen herkesinki de bebistir. Benim uyutuyor onda sorun yok ama kasik agrimin baska zaman olmasi ve akintimin gec gelmesi sasirtti

evet istiyorum insalllah isteyen herkesinki de bebistir. Benim uyutuyor onda sorun yok ama kasik agrimin baska zaman olmasi ve akintimin gec gelmesi sasirtti
Amin insallah bende cok istiyorum rabbim nasip eder insallahisteyen herkese ilac destegi falan aldinmi onlarda biraz deistiriyo gidişat i
Benimde bel agrim durdu hic bisey yok bu ayda olmadi sanki nasip artik rabbim yardimcimiz olsun

hayir hic kullanmiyorum ilac
Insallah bebisin geliyordur ozaman ben hayit magnezyum demir cinko gibi bitkisel bi kapsul aliyorum bide folik ama yumurtlama mukusunu bu ilaci almaya basladigimdan beri goruyorum daha once hic olmuyodu
Bide yanlis anlamassan akinti bende sari ama wc de daha belirgin senin akintin yogunmu yoksa ara ara mi bende bitek akinti kaldi belirti olatak sarimtirak krem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…