- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Benim ikinci hamileligimde daha kanda degerim 35.4ken agir bi şekilde bulantim bas dönmem halsizliğim vardi cnm o kadar erken belirtim olması beni çok şaşırtmıştı hatta 3gun sonra suphelenmistim gecmeyinceBenim 2 gündür bulantım var sevdiğim bir çorbadanda tiksindim yiyemedim adete 5 gün var psikolojik midir
Sağol canım ayy hadi inşallah hala bulantım devam ediyor ama çok şiddetli değil aklıma bazı yemekler gelince kötü oluyorum kasıklarımda da ağrı varBenim ikinci hamileligimde daha kanda degerim 35.4ken agir bi şekilde bulantim bas dönmem halsizliğim vardi cnm o kadar erken belirtim olması beni çok şaşırtmıştı hatta 3gun sonra suphelenmistim gecmeyince
Benimde 2 martBenimde bat 5 6 mart
QSağol canım ayy hadi inşallah hala bulantım devam ediyor ama çok şiddetli değil aklıma bazı yemekler gelince kötü oluyorum kasıklarımda da ağrı var
Güzel haberlerini bekliyorum cnm inşallah bebisin gelmiştir ilk mi senin benim çok şükür iki kızım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayıBenimde 2 mart
Gogus agrilarin devamli mi yoksa arada sızı batma gibi mi??? Bi de batın Kaç? Kaç gün once basladi gogus agrin?kaç gündür giderek kendini hissettiren kasık batmalarım var, göğüslerimin acısı azaldı ama içi dolu dolu, şiş baya zaten büyük göğüslerim vardı şimdi iyice ağırlık yapmaya başladı. bir de sabah yürüyüş yaptım bir saat sonlarına doğru kasıklarımın sağ tarafında ağrım baya şiddetlendi. üşüttüm diye de korktum açıkcası ama üşütecek de bir şey yapmadım hayırlara çıkar inşallah. bir de burda başka başlıkta okumuştum göğüslerden boyna doğru damarlar belirginleşebilirmiş bende de öyle yeşil yeşil damarlar çıktı boynumdan aşağı. beklemek ne zormuş ya. bir de ruh halim bi acayip dün oturup ağladım bugün sabah sinirli uyandım, akşama çok mutlu hissettim falan acayip dalgalanmalar var
Gogus agrilarin devamli mi yoksa arada sızı batma gibi mi??? Bi de batın Kaç? Kaç gün once basladi gogus agrin?
Benim de çok gogus agrim var ya dayanilmayacak kadar 3 günüm kaldi batayumurtlama bittikten 2 gün sonra falan bir anda göğüslerim hassaslaştı dokunamayacak kadar ağrıyordu şimdi üzerinden bir kaç gün geçti acısı azaldı ama şişkinlik, hassaslık var devamlı değil sızı batma gibi dokununca özellikle oluyor. Bat 5-6 mart daha var biraz daha yani.
Benim de çok gogus agrim var ya dayanilmayacak kadar 3 günüm kaldi bata
Cuma günü erken gebelik yaptim cikmadi moralim bozuldu batı bekliyorumsenin az kalmış ne güzel. aslında test yapsan çıkar belki
Cuma günü erken gebelik yaptim cikmadi moralim bozuldu batı bekliyorum
Insaalla ya allah kimseyi bekletmesin çok zormuşmoralini bozma hiç cuma günü henüz hormon kanda salgılanmaya başlamamış olabilir bazn testler de çok yanıltıcı oluyor o zaman bekle adetin geçerse yap en güzeli
Evet ilk olacak o yüzden çok heyecanlıyım amin canım ne güzel iki kızın varmış inşallah benimde olurGüzel haberlerini bekliyorum cnm inşallah bebisin gelmiştir ilk mi senin benim çok şükür iki kızım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?