• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Selam kızlaaarr :)
Bu aralar çok yoğunum misafirim gelenim gidelim çok oluyor. Çalışırken daha çok giriyordum buraya valla :halay: neyse gene ovulasyon haftamdayım bi iki güne bitecek. Ama bu ay kafam çok rahat adet takibi programına bile girmeyi unutuyorum . Herşeyin hayırlısı bu ay pek takip edemedim ilişki çok düzenli olmuyor misafir falan derken . Ama çok rahatım allaha şükür buraya girmemek biraz rahatlattı beni açıkçası . Eşimle uludağa falan gittik baya hareketli geçiyor günlerim sizleride ozledim bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz bakalım ;)

Bu aralar çok yoğunum misafirim gelenim gidelim çok oluyor. Çalışırken daha çok giriyordum buraya valla :halay: neyse gene ovulasyon haftamdayım bi iki güne bitecek. Ama bu ay kafam çok rahat adet takibi programına bile girmeyi unutuyorum . Herşeyin hayırlısı bu ay pek takip edemedim ilişki çok düzenli olmuyor misafir falan derken . Ama çok rahatım allaha şükür buraya girmemek biraz rahatlattı beni açıkçası . Eşimle uludağa falan gittik baya hareketli geçiyor günlerim sizleride ozledim bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz bakalım :KK66:
Canım merhaba öncelikle konu süper olmuş benim durumum tam bi arapsaçı bildiğin 9 ocakta tüp bebekle olan hamileliğim sonlandırıldı dr korun falan demedi sonra b hcg sıfırlandı ve bir ara hamilelikten şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve ben şok hamileydim... hemen dr a gittik tabi dr kan testi yaptırdı ve evet hamilesin ama rahim kurtajdan dolayı çok ince umut vermiyorum sana tutunamaz düşer dedi estrofem verdi ama dediği cıktı ve kanamam oldu sonra tekrar gittim dr a sulu ultrason yaptı ve hafif bir yapışıklık vardı açtım onu dedi bu ay hamile kalmayı bekleyebilirsin ve şu an test yaptığımda bir süre sonra ışıkta görünen silik çizgi var her gün yapıyorum ve her gün görüyorum daha günüm gelmedi ama geçen carsamba 2 tane yumurtam çatladı dr ikizlerin olabilir inşallah demişti.... ben tabi durur muyum ışıkta görünen cizgiyi görünce koştum hastaneye koca bir negatifi alıp döndüm... 1 haftadır bel ağrısı göğüs dolgunluğu kasıklarda batma ve iştahsızlık var rahim kalınlığı iyiymiş... inşallah hamileyimdir dua edin lütfen bana :-)

Bu aralar çok yoğunum misafirim gelenim gidelim çok oluyor. Çalışırken daha çok giriyordum buraya valla :halay: neyse gene ovulasyon haftamdayım bi iki güne bitecek. Ama bu ay kafam çok rahat adet takibi programına bile girmeyi unutuyorum . Herşeyin hayırlısı bu ay pek takip edemedim ilişki çok düzenli olmuyor misafir falan derken . Ama çok rahatım allaha şükür buraya girmemek biraz rahatlattı beni açıkçası . Eşimle uludağa falan gittik baya hareketli geçiyor günlerim sizleride ozledim bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz bakalım :KK66:
Sevindim tatlım hem kafani dagitmana hem de esinle tatile çıkmana ben iyiyim kuzum cok sukur

Canım merhaba öncelikle konu süper olmuş benim durumum tam bi arapsaçı bildiğin 9 ocakta tüp bebekle olan hamileliğim sonlandırıldı dr korun falan demedi sonra b hcg sıfırlandı ve bir ara hamilelikten şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve ben şok hamileydim... hemen dr a gittik tabi dr kan testi yaptırdı ve evet hamilesin ama rahim kurtajdan dolayı çok ince umut vermiyorum sana tutunamaz düşer dedi estrofem verdi ama dediği cıktı ve kanamam oldu sonra tekrar gittim dr a sulu ultrason yaptı ve hafif bir yapışıklık vardı açtım onu dedi bu ay hamile kalmayı bekleyebilirsin ve şu an test yaptığımda bir süre sonra ışıkta görünen silik çizgi var her gün yapıyorum ve her gün görüyorum daha günüm gelmedi ama geçen carsamba 2 tane yumurtam çatladı dr ikizlerin olabilir inşallah demişti.... ben tabi durur muyum ışıkta görünen cizgiyi görünce koştum hastaneye koca bir negatifi alıp döndüm... 1 haftadır bel ağrısı göğüs dolgunluğu kasıklarda batma ve iştahsızlık var rahim kalınlığı iyiymiş... inşallah hamileyimdir dua edin lütfen bana :-)
Canım merhaba :) ben bu konularda pek tecrubeli değilim ama inşallah herşey gönlüne göre olur bende senin gibi bekleyenlerdenim

Vallahi ben her gün bakıyorum canım ama kimseden ses soluk çıkmıyor

Canim bende sana bakınıyordum :) nasılsın ? İyi misin? Bebek var mi diye kaç defa girdim baktım ama pek aktif değildin. MrvvYiiaa MrvvYiiaa

Kızlar benim 15 gündür misafirim çok var
Gidip gelen çok. Oyuzden giremiyorum fazla. Bebek yok şimdilik. Adetime 10 gün falan kaldı. Herşeyin hayırlısı artık çok fazla takıp kendimi dinlemiyorum sürekli. Belirti arayıp durmaktan vazgeçtim. Allaha dua ediyorum hayırlısını versin diye hep. Rabbim neylerse güzel eyler o yüzden kafam rahat. Çok şükür . Ne zor günlerdi önceden psikolojim bozulmuştu valla. Şimdi kendimi evime hayatıma kaptırdım bebek konusunu arada düşünüyorum hep dualarımda ama kendimi kaptırıp yıpratmıyorum.

Gidip gelen çok. Oyuzden giremiyorum fazla. Bebek yok şimdilik. Adetime 10 gün falan kaldı. Herşeyin hayırlısı artık çok fazla takıp kendimi dinlemiyorum sürekli. Belirti arayıp durmaktan vazgeçtim. Allaha dua ediyorum hayırlısını versin diye hep. Rabbim neylerse güzel eyler o yüzden kafam rahat. Çok şükür . Ne zor günlerdi önceden psikolojim bozulmuştu valla. Şimdi kendimi evime hayatıma kaptırdım bebek konusunu arada düşünüyorum hep dualarımda ama kendimi kaptırıp yıpratmıyorum.
En iyisini yapıyorsun kuzum akışına bırak rabbim zaten en hayırlı vakti biliyordur

Adetimin 2. günüydü 8 nisan
2 gündür sadece kahverengi akıntım vardı ve kabızlık çekiyorum
kabızlık için bu gece doktora gittik, kan testi yapalım dediler
1.25 beta hcg ve 1 hafta sonra yine baktır olabilir şu an çok düşük yükselmesi gerekiyor dediler

Iyi yapiyorsun canim en iyisi. Hakkında hayirlisi

Arkadaşlar bat yarın. Dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün yaptım tek çizgi .. böyle bişey yaşayan var mı ya test labaquik

Merhaba kızlar adetten 3 gün önce yerlesme kanamasi olbilir mi ? Şuan pembe bir şey geliyor ama sildikçe.. inşallah kırmızıya dönmez :(

Arkadaşlar bat yarın. Dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün yaptım tek çizgi .. böyle bişey yaşayan var mı ya test labaquik
Testlere de pek güvenilmiyor canim başka markayla tekrarla istersen ya da iki çizgiyi görmüşsün gidip bir kan versen daha kesin olur

Bat bekliyordum canim 3 günüm var az önce silince pembe leke geldi korkuyorum kırmızıya dönmesin daha tarihim bile değil ki şaşmaz zaten hiçbir zaman. Düzenimde bozulmasın ama adette olmayayım :KK43:
İnşallah dönmez bende 1ay adet olmadım 29gun gecikmeden sonra adet oldum 4gun baya bi yogun oldum 5.gün birden azaldı bende aklıma takildi dun yani 5.gun normal test yaptim negatif diye koydum çekmeceye bugün bile baktım ikinci çizgi var bugun adetimde temelli kesildi hicbirsey anlamadim inan

Back