• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

İnşallah dönmez bende 1ay adet olmadım 29gun gecikmeden sonra adet oldum 4gun baya bi yogun oldum 5.gün birden azaldı bende aklıma takildi dun yani 5.gun normal test yaptim negatif diye koydum çekmeceye bugün bile baktım ikinci çizgi var bugun adetimde temelli kesildi hicbirsey anlamadim inan
Bence sen kan ver canım ben ikinci çizgiyi görsem kosa koşa gidicem hastaneye.. tuvalete gitmeye korkuyorum resmen :(

Tabletin kamerası pek kaliteli değil netlestirmiyo ama incecik ikinci cizgi adetliyken böyle bir şey olması mümkün mu acaba adet olmadan bir gun öncede erken gebelik testi aynen böyle çıkmıştı adet oldum ikinci günü sabah ilk ısrarla normal test yaptım o hala daha negatif onda çizgi çıkmaz hiç ama 5.gün yaptığım ayni masrka testte ince şekilde cizgi cikti

Eklentiler

• FB_IMG_15232382572884243.jpg
    FB_IMG_15232382572884243.jpg
    176,6 KB · Görüntüleme: 73
Tabletin kamerası pek kaliteli değil netlestirmiyo ama incecik ikinci cizgi adetliyken böyle bir şey olması mümkün mu acaba adet olmadan bir gun öncede erken gebelik testi aynen böyle çıkmıştı adet oldum ikinci günü sabah ilk ısrarla normal test yaptım o hala daha negatif onda çizgi çıkmaz hiç ama 5.gün yaptığım ayni masrka testte ince şekilde cizgi cikti
Bekleyince çıkabiliyormuş bazen hiç bilmiyorum ki nasıl olucak bu işler:/ kimileri ilk aydan hamile kalıyor neler yapıyoruz yok :(

Bence sen kan ver canım ben ikinci çizgiyi görsem kosa koşa gidicem hastaneye.. tuvalete gitmeye korkuyorum resmen :KK43:
Adetim 3 4gun geciktiği de gittim verdim kan ama doktor bayağı baktı sustu tam tarihi sormaz bile ne kadar oldu gecikeli dedi olmuştur 3 4 gün dedim yok hamilelik adet olunca gel dedi ama gecen ay olmadim ama gününde olmiş gibi saydım buay tam zamanında 29.gun oldu adetim 4gun yogun sürdu 5.gün birden azaldı damla damla bugün 6 gün yok kesildi iste ama pihtili olmadi baya bi bekledim parça dusmesini ama hiç dusmedi adet sökdürücü icmistim o gün sancim oldu öyle başladı kanamam ama hiç parça falanca gelmedi o gün sancim bu iki saat sürdü ardindan kesildi bi seyim kalmadı garipti yani anlam veremiyorum

Bekleyince çıkabiliyormuş bazen hiç bilmiyorum ki nasıl olucak bu işler:/ kimileri ilk aydan hamile kalıyor neler yapıyoruz yok :KK43:
Kuzum evet öyle diyorlar ama elimde 3test daha var öncede yapılmış onlarda hiç sonradan cikmadi ikinci cizgi gecen aydan sakladigim testim var ama ikinci cizgi çıkmadı hiç benim çok şükür iki kizim var ikinci kızımda idrar testinde cok silikti hayal gibiydi ikinci cizgi kanda 34.5 çıkmıştı 3hafta geriden geliyordu 5haftalik olunca düşer dedi doktor dediği gibi 5.haftada kanamam basladi ama öyle böyle degil bildigin adet gibi koyu koyu birde üstüne 3 kere pıhtı geldi parça şeklinde dedim gitti yavrum hemen koştuk hastaneye alttan ultrasona baktı doktor o kadar kanama kesenin yakınlarında bile değilmiş hatta 5haftfalikti 6+1 dedi doktor gayet saglikli dedi cok sasirmisti allahima şükür simdi kucağımda rabbim isteyen herkese sağ salim anne olmayi nasip etsin inşallah insan böyle mucizelere tutunmak istiyo

Kuzum evet öyle diyorlar ama elimde 3test daha var öncede yapılmış onlarda hiç sonradan cikmadi ikinci cizgi gecen aydan sakladigim testim var ama ikinci cizgi çıkmadı hiç benim çok şükür iki kizim var ikinci kızımda idrar testinde cok silikti hayal gibiydi ikinci cizgi kanda 34.5 çıkmıştı 3hafta geriden geliyordu 5haftalik olunca düşer dedi doktor dediği gibi 5.haftada kanamam basladi ama öyle böyle degil bildigin adet gibi koyu koyu birde üstüne 3 kere pıhtı geldi parça şeklinde dedim gitti yavrum hemen koştuk hastaneye alttan ultrasona baktı doktor o kadar kanama kesenin yakınlarında bile değilmiş hatta 5haftfalikti 6+1 dedi doktor gayet saglikli dedi cok sasirmisti allahima şükür simdi kucağımda rabbim isteyen herkese sağ salim anne olmayi nasip etsin inşallah insan böyle mucizelere tutunmak istiyo
Inşallah vardır rabbim kimseye aratmasin gerçekten.. seninki gerçekten mucize bebek olmuş:)

Inşallah vardır rabbim kimseye aratmasin gerçekten.. seninki gerçekten mucize bebek olmuş:)
Amin cnm amin inşallah öyle oldu eğer şu anda da varsa gene mucize olur herhalde çünkü son ilişki nin uzerinden 12 gün geçmiş kanamam da var bu gunlerin içinde bakalım garin ilk idrarla yapcam bide dun yaptığım test aksam ustu hiç beklemeden yapmıştım

2 test daha yaptım negatif demekki bozukmuş test gayet de çift çizgi görünüyodu ilk defa başıma böyle bişey geldi şaştım kaldım :110:
Adetin gecikti mi cnm yada kaç gün kaldı saba ilk idrarla yapmak daha iyi oluyor bide öyle dene istersen hayırlısı insallah

Adetimin 2. günüydü 8 nisan
2 gündür sadece kahverengi akıntım vardı ve kabızlık çekiyorum
kabızlık için bu gece doktora gittik, kan testi yapalım dediler
1.25 beta hcg ve 1 hafta sonra yine baktır olabilir şu an çok düşük yükselmesi gerekiyor dediler
olabilir yerlesme kanamasidir o ve 1 supheli. insallahh vardir bence var gibi :)

olabilir yerlesme kanamasidir o ve 1 supheli. insallahh vardir bence var gibi :)
Yokmuş...
hala adet olmadım
Hcg 0,25 e düşmüş, d vitamini eksikliği varmış, idrar yolu enfeksiyonu bir de. Bugün kan aldırdım tekrar
Yarın Eskişehir Acıbadem hastanesine gideceğim, uzun zamandır araştırdığım bir kadın doğum doktoru var, bakalım ne sorun varmış...

Yokmuş...
hala adet olmadım
Hcg 0,25 e düşmüş, d vitamini eksikliği varmış, idrar yolu enfeksiyonu bir de. Bugün kan aldırdım tekrar
Yarın Eskişehir Acıbadem hastanesine gideceğim, uzun zamandır araştırdığım bir kadın doğum doktoru var, bakalım ne sorun varmış...
uzulme canim nasip kismet.. ama o yuselis ve dusus neden acaba? etkileyen ilaclar varmis onlardan falan mi kullandin acaba

Arkadaşlar merhaba, ben ovulasyon testi yapıyorum. Çok silik çıkıyor. Yumurtlamaya kaç gün kala koyulaşmaya başlıyor bilginiz var mı? Mesela yumurtlamaya üç gün varsa çok silik çıkar mı

Kimsecikler kalmamış ya topikte huu kizlarrr M Mau63 nerdesin kız hamilelik nasil gidiyo

Back