- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
Bende pek giremiyorum canım ev işleri falan derkenIyiyiz canım çalışıyorum yoğunum o yüzden giremiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pek giremiyorum canım ev işleri falan derkenIyiyiz canım çalışıyorum yoğunum o yüzden giremiyorum :)
Değerine göre hamilesin. TebriklerKızlar dün adet gecikmesinin 4.günüydü aksam kan verdim beta-hcg 773.3 dr.la konusamadim bu normal mi bilen cevap verebilir mi
Teşekkür ederim Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahDeğerine göre hamilesin. Tebrikler
Kendini çok yorma canım benimBende pek giremiyorum canım ev işleri falan derken
Ben buradayım canım. Nasıl geçiyor hamilelik? Benim bulantım çok oluyor.Kızlar nerelerdesiniz
Ben buradayım canım. Nasıl geçiyor hamilelik? Benim bulantım çok oluyor.
İnşallah en kısa sürede atlatırız canım benim. Çok zormuş böyle.Benimde bulantim var canım birde aşırı halsizlik var hiç bir şey yapmak istemıyorum
Yerleşme kanaması olabilir evet. Hcg bebek rahme tutulduktan sonra salgılanmaya başlıyor. Benim şu an 11 yaşında olan oğluma hamileliğimde olmuştu yerleşme kanaması ben adet oldum sanmıştım bebek planım olmadığı için ama bir ped bile kirlenmemişti. Meğer hamileymişim. Allah senin de gönlüne göre versin.herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?
beta hgc yerleşme kanamasından sonra artmaya başlar değil mi yani tam o zamana denk geliyor.çünü ben 3 gün önce kanda gebeliğe baktırdım 0,08 çıkmıştıYerleşme kanaması olabilir evet. Hcg bebek rahme tutulduktan sonra salgılanmaya başlıyor. Benim şu an 11 yaşında olan oğluma hamileliğimde olmuştu yerleşme kanaması ben adet oldum sanmıştım bebek planım olmadığı için ama bir ped bile kirlenmemişti. Meğer hamileymişim. Allah senin de gönlüne göre versin.
Adetine az kalmış eğer bu kanama normal adet kanına dönüşmezse kan testi yaptır bence. Zaten sabaha anlaşılır ne olduğu. Devam etmezse yerleşmedir.beta hgc yerleşme kanamasından sonra artmaya başlar değil mi yani tam o zamana denk geliyor.çünü ben 3 gün önce kanda gebeliğe baktırdım 0,08 çıkmıştı
Bende de aynı durum olmuştu canım ve yerleşme kanamasiymisherkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?
Aynen kuzum ama yinede içimizde bizden bir parça olduğunu bilmek herşeyi unutturuyor rabbim isteyen herkese en hayırlısını versin insallahİnşallah en kısa sürede atlatırız canım benim. Çok zormuş böyle.
Bende de aynı durum olmuştu canım ve yerleşme kanamasiymis
Yerleşme kanaması yaşarken test yapmıştım ama tabi ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum adetten 2 gün önce yaptım testi ama adet günüm kahverengi leke daha da arttı 3 gün sürdüPeki canım, yerleşme kanaması olduğunda hemen idrar testi yapmış mıydın, pozitif miydi? Yani yerleşme kanamasından kaç gün sonra pozitifi gördün?
Yani yerleşme kanaması esnasında ilk yaptığın test pozitif mi çıktı?Yerleşme kanaması yaşarken test yapmıştım ama tabi ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum adetten 2 gün önce yaptım testi ama adet günüm kahverengi leke daha da arttı 3 gün sürdü