• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar dün adet gecikmesinin 4.günüydü aksam kan verdim beta-hcg 773.3 dr.la konusamadim bu normal mi bilen cevap verebilir mi

Kızlar adetimin başlangıcından 17 gün sonra ilişkiye girmeden önce 15 20 saniye prezervatifsiz temas oldu ama tam giriş olmadı. Ben yinede panik oldum sonradan arastirinca zevk suyu ihtimali var diye. Şimdi adetime 1 2 gün falan var prediktor early erken gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı ve adet olacak gibi sancım var risk yok diyebilir miyim

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?
Yerleşme kanaması olabilir evet. Hcg bebek rahme tutulduktan sonra salgılanmaya başlıyor. Benim şu an 11 yaşında olan oğluma hamileliğimde olmuştu yerleşme kanaması ben adet oldum sanmıştım bebek planım olmadığı için ama bir ped bile kirlenmemişti. Meğer hamileymişim. Allah senin de gönlüne göre versin.

Yerleşme kanaması olabilir evet. Hcg bebek rahme tutulduktan sonra salgılanmaya başlıyor. Benim şu an 11 yaşında olan oğluma hamileliğimde olmuştu yerleşme kanaması ben adet oldum sanmıştım bebek planım olmadığı için ama bir ped bile kirlenmemişti. Meğer hamileymişim. Allah senin de gönlüne göre versin.
beta hgc yerleşme kanamasından sonra artmaya başlar değil mi yani tam o zamana denk geliyor.çünü ben 3 gün önce kanda gebeliğe baktırdım 0,08 çıkmıştı

beta hgc yerleşme kanamasından sonra artmaya başlar değil mi yani tam o zamana denk geliyor.çünü ben 3 gün önce kanda gebeliğe baktırdım 0,08 çıkmıştı
Adetine az kalmış eğer bu kanama normal adet kanına dönüşmezse kan testi yaptır bence. Zaten sabaha anlaşılır ne olduğu. Devam etmezse yerleşmedir.

Bende de aynı durum olmuştu canım ve yerleşme kanamasiymis

Peki canım, yerleşme kanaması olduğunda hemen idrar testi yapmış mıydın, pozitif miydi? Yani yerleşme kanamasından kaç gün sonra pozitifi gördün?
Yerleşme kanaması yaşarken test yapmıştım ama tabi ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum adetten 2 gün önce yaptım testi ama adet günüm kahverengi leke daha da arttı 3 gün sürdü

Yerleşme kanaması yaşarken test yapmıştım ama tabi ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum adetten 2 gün önce yaptım testi ama adet günüm kahverengi leke daha da arttı 3 gün sürdü
Yani yerleşme kanaması esnasında ilk yaptığın test pozitif mi çıktı?
Teşekkür ederim bu arada cevabın için

Back