Iyi gidiyor canım sağol çok şükür kimse yazmayınca bende yazmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gidiyor canım sağol çok şükür kimse yazmayınca bende yazmıyorum
Face whatsap çoğunlukla kullanıldığı icin buraya bakilmiyo pek canim ya merak ettim seni bu geleyim dedim bende yeni bir aya adim attim bakalım buay ne olacak adetimi oldum şükür iyi gecti olması dedik korunuyodu ama tam yumurtlama gununde bu kaza oldu bakalim nolacak iki gün oluyo bugun iki gun gecti uzerinden keskin ağrılar oluyor belimden kasigima acaba döllenme mi oluyor dedim kafamda deli sorular vallahi gujluyorum artikIyi gidiyor canım sağol çok şükür kimse yazmayınca bende yazmıyorum
Inşallah hayırlısı olsun canım benim çok kafana takma biliyorsun ki kafaya taktik mi olmaz bende çalışıyorum ise gidip geliyorum her gün :/Face whatsap çoğunlukla kullanıldığı icin buraya bakilmiyo pek canim ya merak ettim seni bu geleyim dedim bende yeni bir aya adim attim bakalım buay ne olacak adetimi oldum şükür iyi gecti olması dedik korunuyodu ama tam yumurtlama gununde bu kaza oldu bakalim nolacak iki gün oluyo bugun iki gun gecti uzerinden keskin ağrılar oluyor belimden kasigima acaba döllenme mi oluyor dedim kafamda deli sorular vallahi gujluyorum artik
Aynen valla ya takmıyorum ama cnm o kadar cok zaman var ki simdiden takılacak şey degil zor olmuyor mu calismak kuzumInşallah hayırlısı olsun canım benim çok kafana takma biliyorsun ki kafaya taktik mi olmaz bende çalışıyorum ise gidip geliyorum her gün :/
Yok bebeğim masa başı isim o yüzden problem yaşamıyorum çok şükürAynen valla ya takmıyorum ama cnm o kadar cok zaman var ki simdiden takılacak şey degil zor olmuyor mu calismak kuzum
Çok sevindim kuzum bi gelişme olursa yazcam inşallah bende bu ara pek giren yok bi sen varsın ama olsunYok bebeğim masa başı isim o yüzden problem yaşamıyorum çok şükür
tatlım malesef negatif gibi duruyorKızlar adet 1gün gecikti Eki Görüntüle 2139161 Eki Görüntüle 2139162
sanmıyorum cnm hamilelik yoktur diye düşünüyorum olsa çıkardı kandaYardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi
hadi inşallah bakalımmerhabalar herkese benim özel günüm geldi kociş yok yarın akşama gelecek inşallah ucundan yakalarız
inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımBenim tam bir hafta kaldı bata