• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Iyi gidiyor canım sağol çok şükür kimse yazmayınca bende yazmıyorum
Face whatsap çoğunlukla kullanıldığı icin buraya bakilmiyo pek canim ya merak ettim seni bu geleyim dedim bende yeni bir aya adim attim bakalım buay ne olacak adetimi oldum şükür iyi gecti olması dedik korunuyodu ama tam yumurtlama gununde bu kaza oldu bakalim nolacak iki gün oluyo bugun iki gun gecti uzerinden keskin ağrılar oluyor belimden kasigima acaba döllenme mi oluyor dedim kafamda deli sorular vallahi gujluyorum artik :KK70:

bu kadar erken belirti olmaz diye biliyorum ama acaba döllenme olurken olur mu diye düşünmeden edemiyo insan bi yanda da hal yumurtlama mi oluyor ki dedim anlamadı ama bugün goguslerim çok agriyo nolcak bakalim daha 13gun var tam hamile kalma dönemindeyim a ikinci bir kaza daha yapmaz sanirim esim :KK48: bakalim te bir kaza yetecek mi hamis kalmaya:KK31:

Face whatsap çoğunlukla kullanıldığı icin buraya bakilmiyo pek canim ya merak ettim seni bu geleyim dedim bende yeni bir aya adim attim bakalım buay ne olacak adetimi oldum şükür iyi gecti olması dedik korunuyodu ama tam yumurtlama gununde bu kaza oldu bakalim nolacak iki gün oluyo bugun iki gun gecti uzerinden keskin ağrılar oluyor belimden kasigima acaba döllenme mi oluyor dedim kafamda deli sorular vallahi gujluyorum artik :KK70:
Inşallah hayırlısı olsun canım benim çok kafana takma biliyorsun ki kafaya taktik mi olmaz bende çalışıyorum ise gidip geliyorum her gün :/

Inşallah hayırlısı olsun canım benim çok kafana takma biliyorsun ki kafaya taktik mi olmaz bende çalışıyorum ise gidip geliyorum her gün :/
Aynen valla ya takmıyorum ama cnm o kadar cok zaman var ki simdiden takılacak şey degil zor olmuyor mu calismak kuzum

Kızlar adet 1gün gecikti
_20180421_152543.JPG
_20180421_153016.JPG

Bende sabırsızlıkla bekliyorum şüpheli ilişkinin üzerinden 7gün geçti bata 8 9günüm falan kaldı bugün sabah aşırı bi baş dönmem oldu üç gündür de bi baş ağrısı var gaz sancısı acayip bi şekilde var Göğüslerim zaten sürekli şişme halinde boynuma doğru bi ağrı oluyo göğüslerimde ve bide adet sancısı gibi sancı çektim iki gün sürdü galiba olcam dedım annem bile yeni oldun ya kızım olur mu bu kadar erken dedi tabi ona bişey demedim bakalım neler olucak içim gayet rahat ama psikolojik olup kafama takacak zamanım olmuyo hiç :KK49::KK48:

şimdi farkettim çenemde yanağımda kahverengi lekeler oluşmuş neden olur ki acaba rahatsız oldum çok :KK43::KK64:

Yardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi

Merhaba arkadaşlar persembe günü Dr 15 mm büyüklüğünde yumurta olduğunu söyledi sizce yumurtlama oldumu

Yardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi
sanmıyorum cnm hamilelik yoktur diye düşünüyorum olsa çıkardı kanda

merhabalar herkese benim özel günüm geldi kociş yok yarın akşama gelecek inşallah ucundan yakalarız

Back