• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Yani yerleşme kanaması esnasında ilk yaptığın test pozitif mi çıktı?
Teşekkür ederim bu arada cevabın için
Rica ederim canım yani çok silik bir şekildeydi kan testi yaptırdım aynı gün pozitif cıktı canım ama yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum ilk gün akintim koyu renk sandım hatta hamile olmadigimi sandım ama hayat mucizelerle dolu canım umudunu hiç bir zaman yitirme

Rica ederim canım yani çok silik bir şekildeydi kan testi yaptırdım aynı gün pozitif cıktı canım ama yerleşme kanaması olduğunu bilmiyordum ilk gün akintim koyu renk sandım hatta hamile olmadigimi sandım ama hayat mucizelerle dolu canım umudunu hiç bir zaman yitirme
Sağol canım Allah razı olsun.
Benim dün kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında hiçbir şey gelmedi. Bugün akşam test yaptım negatif çıktı. Yani bilemedim, yerleşme kanaması olsaydı testte çıkmaz mıydı acaba?

Sağol canım Allah razı olsun.
Benim dün kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında hiçbir şey gelmedi. Bugün akşam test yaptım negatif çıktı. Yani bilemedim, yerleşme kanaması olsaydı testte çıkmaz mıydı acaba?
Pazartesi günü bir daha kan ver istersen canım belki geç döllenme olabilir adetin ne zaman

Canım adete üç gün var diye tahmin ediyorum. ( boş gebelikten dolayı kürtaj oldum, o nedenle tam emin değilim ne zaman başlayacağından)
Anladım canım geçmiş olsun dediğim gibi pazartesiyi bekle o zaman direk kan tahlili yaptır ama en azından ıyi ya da kötü doğru bir sonuca varırsın belirsizlik çok kötü bir şey çünkü rabbim inşallah gönlüne verir

Anladım canım geçmiş olsun dediğim gibi pazartesiyi bekle o zaman direk kan tahlili yaptır ama en azından ıyi ya da kötü doğru bir sonuca varırsın belirsizlik çok kötü bir şey çünkü rabbim inşallah gönlüne verir
Amin canım Allah razı olsun, senin de hamileliğin hayırlı olsun. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

KıZlar adete bi iki gün kala saçı yağ basan var mı
Bem kendim keşfettim
Yıllardır böyle
Normalde saçımı yıkamasam kaç gün yağlı olmaz
Ama adete bi iki gün kala
Yağ ve kir fışkırıyor acaip ağırlaşıyo
Kendimi kandırmak isterdim ama yine oldu
Bu sabah itibariyle saçlarım yağ bastı
Kipkirli oldu daha dün duş aldım
Hormonlardan demekki adete yakın bildiğin yağ basıyo

Bütün hamile arkadaşları kutluyorum :) Arkadaşlar benim de bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Benim yumurtlama döneminde şeffaf akıntım bata 16 gün kala olur ertesi gün göğüslerde hassasiyet başlar, kasıklarda ufak sancılar olur. Bu ay şeffaf akıntıyı yakalayamadım göğüslerde de herhangi bir ağrı yok. Ama nerdeyse hergün lavaboda gelen yoğun sarımtrak akıntım var bata 11 gün kaldı. Şimdi ben yumurtlamadım mı acaba ? Bütün çalışmalar boşa mı yoksa :olamaz:

Geçen ay ikici çizgi. Ssilik çıkmıştı sevinmistim ama bı ki gün sonra gene bbeirtiler birden kayboldu tekrar test yaptım tertemiz negatif doktora gittim herşeyi anlatım Kan aldi hamilelik yok dedi adet olmanı beklcez dedi şuan 27.gnumdeym ikinci adetm geldi ben gecen ayın adetini olmadım hala yanliz tam zamanında yumurtlamam oldu farkettim onu üç dört gündür mide bulantısı baş dönmesi mide bulantim çok yüksek ama başlarda hafifti onemsemedim bugün iyice çoğaldı kafam çok karışık iyice

Geçen ay ikici çizgi. Ssilik çıkmıştı sevinmistim ama bı ki gün sonra gene bbeirtiler birden kayboldu tekrar test yaptım tertemiz negatif doktora gittim herşeyi anlatım Kan aldi hamilelik yok dedi adet olmanı beklcez dedi şuan 27.gnumdeym ikinci adetm geldi ben gecen ayın adetini olmadım hala yanliz tam zamanında yumurtlamam oldu farkettim onu üç dört gündür mide bulantısı baş dönmesi mide bulantim çok yüksek ama başlarda hafifti onemsemedim bugün iyice çoğaldı kafam çok karışık iyice
Peki neden adet olmuyorsun doktor bir şey demedi mi kuzum

Telefonum haziranda alınacak kızın tabletinden giriyorum özlemişim sizi i yazayım dedim burada aşırı halsizlik benim kopacak gibi gene geçen aykırı belirtilen daha şiddetli yaşıyorum inşallah bu sefer hayırlı haber alırım senin nasıl gidiyor hamilelik kuzum :KK68:

Peki neden adet olmuyorsun doktor bir şey demedi mi kuzum
Yok canım ya hicbiseydemedi hamilelik olupolmadiginida baya düşündu drdu öyle yok dedi değer kacc demedi bana gıcık şey o kadar çok adet getirici bitki ictim çay içtim gelmedi kuzum bende bıraktım vardır hayır dedim

Telefonum haziranda alınacak kızın tabletinden giriyorum özlemişim sizi i yazayım dedim burada aşırı halsizlik benim kopacak gibi gene geçen aykırı belirtilen daha şiddetli yaşıyorum inşallah bu sefer hayırlı haber alırım senin nasıl gidiyor hamilelik kuzum :KK68:
Iyi gidiyor çok şükür kuzum inşallah alirsin bebeğim sıkma canını

Yok canım ya hicbiseydemedi hamilelik olupolmadiginida baya düşündu drdu öyle yok dedi değer kacc demedi bana gıcık şey o kadar çok adet getirici bitki ictim çay içtim gelmedi kuzum bende bıraktım vardır hayır dedim
Tabiki canım benim vardır bir hayır allahım vakti zamanını biliyordur elbette

Tabiki canım benim vardır bir hayır allahım vakti zamanını biliyordur elbette
Aynen bakalım ikinci çizgiyi görmüştüm eminim esimde gördü sevindi hatta sonradan negatif oldu ben hissettim zaten belirtilerin hepsi kaybolunca bişey oldu dedim ama adet olmadım işte tuhaf olan o Karman forman iş bakalım bu ay ne olacak merakla bekliyorum bı gün kaldı :confused::KK70::KK9:

Aynen bakalım ikinci çizgiyi görmüştüm eminim esimde gördü sevindi hatta sonradan negatif oldu ben hissettim zaten belirtilerin hepsi kaybolunca bişey oldu dedim ama adet olmadım işte tuhaf olan o Karman forman iş bakalım bu ay ne olacak merakla bekliyorum bı gün kaldı :confused::KK70::KK9:
Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun inşallah allah razı olsun allahım herkese nasip etsin inşallah :anne:

Back