Hastayım bıraz yaa üşüttüm heralde boğazlarım acıyor soğuk aldım sanırımİyiyim canım sag ol sen nasılsın? :)
Çok geçmiş olsunHastayım bıraz yaa üşüttüm heralde boğazlarım acıyor soğuk aldım sanırım
Sağol canım benim. Thylolhot diye bi ilaç var onu içtim şimdiÇok geçmiş olsunhemencecik iyileşirsiniz inşallah.
Ee zaten yari yolda birakmak yok bence biz beraber olucaz gibi :))KORUNMAYI BIRAKTIĞIMIZ İÇİN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ DOKTORUMUZ
HAYIRLISI ARTIK BİR DAHAKİ AYA :)
Ee zaten yari yolda birakmak yok bence biz beraber olucaz gibi :))
Hiçbi şey almayın :) ben almıyorum meselaKizlarr size birsey danismak istiyorum. 14 nisan yildonumumuz sizce ne hediye almaliyim gercekten banel herseyden sıkıldım ya alternatifi olan var mi
Sanmıyorum. Yoğun kanamanız olmuş sonuçta.Bende bu ay hamilelik belirtileri yaşamama rağmen 9 martta regl oldum.ilk 2 gün yoğun kanamam oldu ,normalde de 3 gün sürer zaten.3,4 ve 5. gün damla damla lekelenme oldu .Karın ,kasık ,bağ ağrısı ,arada yaşadığım baş dönmeleri hiç geçmedi.Hatta dünden beri belim kalçam bacağım o kadar çok ağrıyo ki üstüne görme yaşıyor olabilir miyim sizce ?
Ben de almam soyle bi 3-4 seneye bi tatliyla siyrilirimHiçbi şey almayın :) ben almıyorum mesela
Neye zaafı varsa onu alcaksınız artık o zaman eşinizi siz iyi tanırsınız. :)Ben de almam soyle bi 3-4 seneye bi tatliyla siyrilirimAma simdi almam laziiim
Ay ne guzel masallah. 10.gundeki lekelenme yerlesmeymis o zaman :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinEğer varsa gerçekten belirtiler şunlar yumurtlamanın üçüncü veya 4.günü gece kasığımda pıt pıt atmalar oldu,göğüslerde hassasiyet ve damarlarda aşırı belirginleşme arada baş dönmesi,normalde adet günüme yakın aşırı üşüme olurdu bu ay tam tersi sıcak basması oldu tabi belirtiyse aşırı terleme başladı,yemek yedikten sonra hiç yememiş gibi açlık hissi olmaya başladı birde 1mart yumurtlama günümdü 10 martta lekelenme oldu açıkçası enfeksiyon diye düşündüm korktum bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi görene kadar ve gördükten 3 ve 4 güne kadar değerlendirdik bu ay 2.denememizdi belki faydası olur diye yazdım varsa hayırlısı ve sağlıklı olur inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Günaydın kızlar
Iyiyiz canım çalışıyorum yoğunum o yüzden giremiyorum :)Günaydıııınn :) bayadır yoktum nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?