Tatlım bazen stresten dolayı olabiliyor yoğun olmuş kanaman o yüzden sonra kesilmesi düzensizliği gösteriyor kötü bir şey yoktur benceYa kızlar ben bişey sorcam size benim adetim 6 gün sürerdi 3 gün sürdü bir gün az kanlı akıntı oldu diğer gün yoğun 3. Gün ise orta ve bugün kesildi
Doktorumu aradım korunmayı bırakınca düzensizleşebiliyor ama tereddütümüz olmasın yarın kan ver dedi yine allak bullak oldum yardım edin nolur
Tatlım bazen stresten dolayı olabiliyor yoğun olmuş kanaman o yüzden sonra kesilmesi düzensizliği gösteriyor kötü bir şey yoktur bence
Toplam kaç kilosunuz?Kizlar konuyla alakasiz olacak ama regl gunlerimizde kafa dagitalim hadi :)) kadinlarda ideal kas kaç kg olmali sizce? Yuzde oraniyla hesaplayamadim 44 kg kasim varmis fazla geldi bana
İyiyim canım sag ol sen nasılsın? :)Kızlar ben geldim nasılsınız :)
Beklemenden başka çare yok gibi... sağlıkla kalın.Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var
68 çıktım ama regliyim ödem vardıToplam kaç kilosunuz?
Ben sizden kiloluyum sorun yok68 çıktım ama regliyim ödem vardı
Tatlım biraz stresli bir dönem geçirmiş olabilir ya da ayaklarını üşütmüş olabilirsin ayağına sıkı giyin sıcak su torbası koy düzelir merak etmeKizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var
S
Adetten once de akintin vardi dimi? Kan verince sonucu buraya da yazabilir misinn bence umit vargec dollenme umidi
Hadi hayirlisi insallah saglikli bir bebisin vardir ugrasmaya gerek kalmaz :)Kan verdim 1 de çıkacak
Hadi hayirlisi insallah saglikli bir bebisin vardir ugrasmaya gerek kalmaz :)
Yoktur insallah ya drnin dedigi gibi kisa sureli duzensizlik ya da bebisbana yokmuş gibi geliyor ama inş yumurtalık rezervelerimde sorun yoktur hiç bu kadar az adet görmezdim...
Adet zamanınız geçmişti değil mi? İnşallah hamilesinizdirbana yokmuş gibi geliyor ama inş yumurtalık rezervelerimde sorun yoktur hiç bu kadar az adet görmezdim...
Adet zamanınız geçmişti değil mi? İnşallah hamilesinizdir
Yoktur insallah ya drnin dedigi gibi kisa sureli duzensizlik ya da bebis
kanamam oldu ama kısa sürdüğü için dr istedi
şimdi çıkmış sonucum negatif
Yoktur insallah ya drnin dedigi gibi kisa sureli duzensizlik ya da bebis
Sağlık olsun. Bu ay vakti değilmiş demek ki. Sıkmayın canınızı.kanamam oldu ama kısa sürdüğü için dr istedi
şimdi çıkmış sonucum negatif
Hayirlisi olsun stresten kisa surmus olabilir mi? Sogan suyu falan icsen sökülür belki.negatif canım
negatif canım
Hayirlisi olsun stresten kisa surmus olabilir mi? Sogan suyu falan icsen sökülür belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?