• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Ya kızlar ben bişey sorcam size benim adetim 6 gün sürerdi 3 gün sürdü bir gün az kanlı akıntı oldu diğer gün yoğun 3. Gün ise orta ve bugün kesildi
Doktorumu aradım korunmayı bırakınca düzensizleşebiliyor ama tereddütümüz olmasın yarın kan ver dedi yine allak bullak oldum yardım edin nolur
Tatlım bazen stresten dolayı olabiliyor yoğun olmuş kanaman o yüzden sonra kesilmesi düzensizliği gösteriyor kötü bir şey yoktur bence

Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var

Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var
Beklemenden başka çare yok gibi... sağlıkla kalın.

Tatlım biraz stresli bir dönem geçirmiş olabilir ya da ayaklarını üşütmüş olabilirsin ayağına sıkı giyin sıcak su torbası koy düzelir merak etme

Back