YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar benim bata 10 gün var ama dayanamadım kan verdim. 0,01 çıktı çok mu erken davrandım sizce

Kizlar az once okudum. Yatar pozisyon alıp ellerinizi yumurtaliklarin uzerine koyuyorsunuz. Nefesinizi tutuyorsunuz orası kalp gibi atarsa eger hamile oluyormussunuz Regl olan biri deneyebilir mi

Ay pardon bi an heyecan yapmisim Kiz ikitarafi da kalp gibi atti hemde yazan arkadas tek atarsa tek bebek cift atarsa cift bebek yazmis dogrulugu var midir acaba
Hahahahajahahaahahahah canımm sen yinede çok umştlenme internette yazan herşey doğru olsaydı ben bilmem kaçıncı çocuğu doğrırurdum şimdi

İyi yumurtladığını düşünüyorum anlattığına göre bir arkadaşım senin yaşlarında o da çok az adet oluyordu tü
Evet ben kirmizilari gormus bulunmaktayim :) Neyse Allahtan cok bekletip supheye dusurmedi beni. Akintidan yumurtlamami hesaplamistim tam 14. gun bugun. Dogru hesaplamisim demek bir daha ki ay kismetse

Ben de bir sonuca ulaşsam keşke daha gelmedi benimki
Bir dahaki aya güzel haberlerini bekliyoruz ona göre :*

Insallahh❤ Yaa bebis yoksa bir an once gelsin adetin.. Ama bana gore senin hala var ya ahahah ben inanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…