• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Benimde bir erken 2 de normal gebelik testim var elimde
Ama bu seferki gibi çok dinlemicem kendimi :KK66:
Daha rahat olcam :)
Kesinlikle bende topigin havasi sanirim normalde asla oyle biri degilim :D Ya seyi sorucam fikrin varsa. Yumurtlama gunlerinde servikal mukus geliyor ya yumurta aki gibi o ne anlama geliyor? Yani catladi demek ki catlayacak demek mi hangi anlamda

Kesinlikle bende topigin havasi sanirim normalde asla oyle biri degilim :KK70: Ya seyi sorucam fikrin varsa. Yumurtlama gunlerinde servikal mukus geliyor ya yumurta aki gibi o ne anlama geliyor? Yani catladi demek ki catlayacak demek mi hangi anlamda
Çatlayacak gibi okumuştum ama ben yine bulursam söylerim
Ben sadece bi dahaki ay şu ovaluasyon testini deniyim diyorum çünkü sanırım yumurtlama gününü atladım floya göre hesaplamıştım ama yanlış mı oldu acaba anlamadım

Canım hayırlısı olsun üzülmemekte çalış belli olmaz bu işler

Canım hiç yazmadın iyisin inşaAllah her evlilikte sorun oluyor hele ki biz Yen’i evliler de daha çok oluyor bir alışma süreci geçiriyoruz dua et sadece eşine her baktığında “ ya vedud “ de içinden Allah muhabbetinizi arttırsın birliğinizi daim etsin :KK37:
İyiyim canım iyiyim. Biraz yıprandım sadece. Eşim herzamanki gibi dün akşam yatınca sarıldı falan bişey olmamış gibi. Bende ses etmedim. Bu,ay Stresten gecikir büyük ihtimal adetim. Bugun adet günüm. İki gündür baş ağrısı cektim bugun iyiyim. Göğüslerim daha çok hassaslaştı. Anca 1 hafta adet olmazsam bişey düşünürüm. Yoksa sanmıyorum yani. Kanda çıkmadı sonuçta

Kesinlikle bende topigin havasi sanirim normalde asla oyle biri degilim :KK70: Ya seyi sorucam fikrin varsa. Yumurtlama gunlerinde servikal mukus geliyor ya yumurta aki gibi o ne anlama geliyor? Yani catladi demek ki catlayacak demek mi hangi anlamda
ben 1-2 gün sobra çatlayacak diye okumuştum. benim salı-çarşamba çok yoğun akıntım oldu. perşembe çok hafif oldu. bir tek salı akşamı ilişkiye girdik. şükür hamileyim... bence çarşamba gibi fln çatladı benim yumurta. sperm 1-2 gün rahat yaşadığı için dölllenme gerçekleşti diye tahmin ediyorum cnm

Arkadaşlar biraz tedirgin oldum ben adet öncesi gitmiştim yani adetten 2 gün önce 457 çıkmıştı beta doktor kese görünmesi için zaman geçmeli çok erken dedi benim cumartesi kontrole gideceğim ama dış gebelik falan diye korkuyorum sanki sizin fikirleriniz nedir :/

1500 gibi kese görünüyor canım
ben iki ay önce dış gebelik geçirdim
benim 3000 leri aşmıştı ama kese görünmedi
sonra da değerler düşmeye başladı
ve kendiliğinden sonlandı
ama adet öncesi 457 çok iyi bi değer
endişelenme hiç canım benim
iki günde bir kanda baktırabiliyorsan baktır ama

ben 1-2 gün sobra çatlayacak diye okumuştum. benim salı-çarşamba çok yoğun akıntım oldu. perşembe çok hafif oldu. bir tek salı akşamı ilişkiye girdik. şükür hamileyim... bence çarşamba gibi fln çatladı benim yumurta. sperm 1-2 gün rahat yaşadığı için dölllenme gerçekleşti diye tahmin ediyorum cnm

hayırlı olsun canım benim
ilişkiden kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu

hayırlı olsun canım benim
ilişkiden kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu
o konu biraz karışık canım, kan verdim bugun, değerimi bir öğreneyim, tahmınde bulunucam. en son 30 aralıkta oldum adet emzirdiğim için.... ama tahminimle bugün 5+0 olmam lazım. çünkü 14 şubatta faln yumurtladığımı düşünüyorum...2 martta bayağ bayağ ssilikti, 4 martta orta silikti, 6 martta koyuydu canım
inşşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

o konu biraz karışık canım, kan verdim bugun, değerimi bir öğreneyim, tahmınde bulunucam. en son 30 aralıkta oldum adet emzirdiğim için.... ama tahminimle bugün 5+0 olmam lazım. çünkü 14 şubatta faln yumurtladığımı düşünüyorum...2 martta bayağ bayağ ssilikti, 4 martta orta silikti, 6 martta koyuydu canım
inşşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

ayyy ağzın bal yesin canım benim
inşallah en hayırlı şekilde
2 hafta sonra filan o zaman en erken test yapmalı

1500 gibi kese görünüyor canım
ben iki ay önce dış gebelik geçirdim
benim 3000 leri aşmıştı ama kese görünmedi
sonra da değerler düşmeye başladı
ve kendiliğinden sonlandı
ama adet öncesi 457 çok iyi bi değer
endişelenme hiç canım benim
iki günde bir kanda baktırabiliyorsan baktır ama
Çok sağ ol tatlım içimi rahatlattın

İyiyim canım iyiyim. Biraz yıprandım sadece. Eşim herzamanki gibi dün akşam yatınca sarıldı falan bişey olmamış gibi. Bende ses etmedim. Bu,ay Stresten gecikir büyük ihtimal adetim. Bugun adet günüm. İki gündür baş ağrısı cektim bugun iyiyim. Göğüslerim daha çok hassaslaştı. Anca 1 hafta adet olmazsam bişey düşünürüm. Yoksa sanmıyorum yani. Kanda çıkmadı sonuçta
Hayırlısı olsun canım inşaAllah tez zamanda kavuşursun sen de bebişe stres he şeyi etkiliyor maalesef

Aslinda bu ay adet olmam gereken gunde kan testi yaptirdim. bu ay biraz erken yumurtlama oldu adetin 14. Gunu degil 12. Gunu yumurtlamistim ve adet tarihimde karisti oyuzden ama ben 3-4mart gibi bekliyordum hamile kalmasaydim yani 28-29gunde ama 1 hafta onceden hamile oldugumu ogrendim.kan testini kesinlik kazanmasi icin yaptirdim
Anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Kızlar benim flo uygulaması takvimi 1 gün ileri aldı. Adet günüm bugundü yarına kaydı. Bugun için adet günü yazıyor du. Şimdi sadece adet başlayabilir yazmış. Yarında ilk gün yazıyor regl 1. Gün diye

Kızlar benim flo uygulaması takvimi 1 gün ileri aldı. Adet günüm bugundü yarına kaydı. Bugun için adet günü yazıyor du. Şimdi sadece adet başlayabilir yazmış. Yarında ilk gün yazıyor regl 1. Gün diye
Bende de aynısı olmuştu canım belirti olarak kabızlık girdiysen o etkiliyor günü erteliyor

Bende de aynısı olmuştu canım belirti olarak kabızlık girdiysen o etkiliyor günü erteliyor
Yok kabızlık girmedim. Bel ağrısı kasık batması göğüs hassasiyeti sivilce baş ağrısı halsizlik şişkinlik ve uykusuzluk var sadece

Yok kabızlık girmedim. Bel ağrısı kasık batması göğüs hassasiyeti sivilce baş ağrısı halsizlik şişkinlik ve uykusuzluk var sadece
Anladım canım bilmiyorum o zaman bende kabızlık vardı onu seçtim ileri attı daha sonra denemek için baktım seçmeyince geri eski haline geliyordu

Back