Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hic ilac kullanmadimAcaba stresten ishal mi oldun canım ilaç kullanmamaya dikat etseydin
Insallah yaa veririm tabi ki :)Bence mutlaka yaptır eğer haftasonu gelmezse adetin hala bi şansın olabilir bir kaç yorum okudum gebelik testinde çıkmayıp kanda çıkan gebeliklerle ilgili inşallah öyledir canım :)mutlaka haber ver
Günaydıııınn :) Sen regl oldun mu?Günaydın güzellikler nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
Yok bebeğim hâlâ bekliyorum hafta sonu olurum heralde kafam daha rahat oluyor ya stres azalıyor bide evde iş falannyapınca yollar açılıyorGünaydıııınn :) Sen regl oldun mu?
Bi denesene kiz yumurtalik seyiniYok bebeğim hâlâ bekliyorum hafta sonu olurum heralde kafam daha rahat oluyor ya stres azalıyor bide evde iş falannyapınca yollar açılıyor
Kizlar az once okudum. Yatar pozisyon alıp ellerinizi yumurtaliklarin uzerine koyuyorsunuz.
Kız calışıyorum işte son günüm Bugün :)Bi denesene kiz yumurtalik seyini
Ay pardon bi an heyecan yapmisim Kiz ikitarafi da kalp gibi atti hemde yazan arkadas tek atarsa tek bebek cift atarsa cift bebek yazmis dogrulugu var midir acabaKız calışıyorum işte son günüm Bugün :)
Eve 4 gibi gidicem ozaman kesin denicem
Ben hamileyim ben de atmadı hiçbi şeyKizlar az once okudum. Yatar pozisyon alıp ellerinizi yumurtaliklarin uzerine koyuyorsunuz. Nefesinizi tutuyorsunuz orası kalp gibi atarsa eger hamile oluyormussunuz Regl olan biri deneyebilir mi
Tez çürütülmüstür sagol canim yaBen hamileyim ben de atmadı hiçbi şey
Böyle şeyler olsa niye kan testi denen şey var ki :) ama hamileliğimi öğrenmeden önce kasıgımda nabız atmıştı bi kez mi ne onu hatırlıyorum ilginç gelmişti.Tez çürütülmüstür sagol canim ya
Hahahahajahahaahahahah canımm sen yinede çok umştlenme internette yazan herşey doğru olsaydı ben bilmem kaçıncı çocuğu doğrırurdum şimdiAy pardon bi an heyecan yapmisim Kiz ikitarafi da kalp gibi atti hemde yazan arkadas tek atarsa tek bebek cift atarsa cift bebek yazmis dogrulugu var midir acaba
Herkese selam Ben 36 yasinda yumurta rezervlerinde azalma olan ve buguneKadar cok AZ adet goren biriyim.3 ay oncebasarisiz tup bebek denememiz ve histeropkopi ameliyati yasadim. Son iki,aydir da beslenmeme dikkat ettim ve bol su ictim 2 gun once adet oldum vegencligimde oldugum gibiydi. Kanamam oldukca fazlalasti . Sormak istedigimseacaba beslenme ve bol suyla yumurta rezervlerindeki azalmayi yenmis olabilirmiyim bu ay adetimin iyi olmasi iyiyumurtladigim anlamina mi geliyor sizce
Evet ben kirmizilari gormus bulunmaktayim :) Neyse Allahtan cok bekletip supheye dusurmedi beni. Akintidan yumurtlamami hesaplamistim tam 14. gun bugun. Dogru hesaplamisim demek bir daha ki ay kismetse
Insallahh❤ Yaa bebis yoksa bir an once gelsin adetin.. Ama bana gore senin hala var ya ahahah ben inanmiyorumİyi yumurtladığını düşünüyorum anlattığına göre bir arkadaşım senin yaşlarında o da çok az adet oluyordu tü
Ben de bir sonuca ulaşsam keşke daha gelmedi benimki
Bir dahaki aya güzel haberlerini bekliyoruz ona göre :*
Insallahh❤ Yaa bebis yoksa bir an once gelsin adetin.. Ama bana gore senin hala var ya ahahah ben inanmiyorum
Tabiki her zaman en hayirlisiHayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden kuzum çok teşekkür ederim :)
Yine ateş bastı 39,3
Aynen bendeBu ay da olmadı o kadar da umitliydim hayırlısı olsun