Hah şöyle tatlım yaa:))Bu ay geçti yaa kesin adet olcam. Belirtilerimin hepsi aynı. İrdelemicem artık. Akışına bıraktım olursa olur olmazsa ölmedik ya başka zaman inşallah
Hem adet hem bebek için söyledim :))Hah şöyle tatlım yaa:))
Aynen öyle her zaman bu şekilde düşün isteBu ay geçti yaa kesin adet olcam. Belirtilerimin hepsi aynı. İrdelemicem artık. Akışına bıraktım olursa olur olmazsa ölmedik ya başka zaman inşallah
Aynen canım benim yoruldum artık çünküAynen öyle her zaman bu şekilde düşün iste
Adet tarihimiz 1-2 gün öne ya da geriye gittiği için öyle yapıyor 3-4 günden sonra artık gecikme yazmaya başalaycaktır tatlım:)Kızlar flo uygulaması kafayı yedi sanırım hergün 1 gün ileri atıyor adet gününü. Şimdide yarını adet günü gösteriyor
Hadi bakalım ilk defa oldu ondan şaşırdımAdet tarihimiz 1-2 gün öne ya da geriye gittiği için öyle yapıyor 3-4 günden sonra artık gecikme yazmaya başalaycaktır tatlım:)
Yalnız değilsinBu ay da olmadı o kadar da umitliydim hayırlısı olsun
Tatlım 4 gün içinde hamilelik belirtilerinin olması biraz zor ama üstüne görme diye bir şey duymuştum öyle de olabilir sen bir kan testi yaptır için rahatlasın en azındanMerhaba kızlar benim adetim biteli 4 gün oldu şuan çok fazla bulantım var adet bitiminde hemen grip oldum şuan grip geçti halsizlik ve bulantı var sizce hamilelik olabilir mi ilaçta kullandım iğne yaptırdım inşallah yoktur bu kadar bulantı olunca kafam karıştı sizce olabilir mi
Bir iki gün daha bekleyip geçmezse hem enfeksiyon hem bhcg testi yaptırcam canım pek üstüne görme gibi değildi ama kızkardeşim adetten sonra hamileliğini 7. Haftada öğrenmişti tek farkı kısa sürmüş öyle demişti bilmeden antibiyotik kullanmıştı bende öyle olabilir mi diye şüpheye düştümTatlım 4 gün içinde hamilelik belirtilerinin olması biraz zor ama üstüne görme diye bir şey duymuştum öyle de olabilir sen bir kan testi yaptır için rahatlasın en azından
Allah allah neden oldu ki acaba hamile gibisin yaa beta hcg mi yaptirsanKızlar bata 1 gün kaldı benim göğüslerime dokunamaz oldum resmen ateş fışkırıyor içinden bel ağrım da var adet olacaksam da bir an önce olsun artık bu kadar acılı bir dönem geçirdiğimi hiç hatırlamıyorum
Allah allah neden oldu ki acaba hamile gibisin yaa beta hcg mi yaptirsan
Ay hadi insallah❤ ya benimde bat bugun normalde akintim gelmeye basladi kac kez tuvalete gittim adet oldum sanip. gögüslerimdeki yesil damarlar ve kabarciklar duruyo hala bel agrim ayni sekilde hic boyle olmazdi. sence pazartesiye kadar olmazsam bir kan daha yaptirmali miyim? Gec dollenme falan olabilir mi?Ya canım oğlumun ateş ölçeri var başıma tutuyorum 36.7 göğüs ve karnına doğru tutuyorum 38,9 yanıyorum resmen
Daha kötüleşmezsem pazartesi gidecektim zaten yarın olmadı bi kan veririm
Ay hadi insallah❤ ya benimde bat bugun normalde akintim gelmeye basladi kac kez tuvalete gittim adet oldum sanip. gögüslerimdeki yesil damarlar ve kabarciklar duruyo hala bel agrim ayni sekilde hic boyle olmazdi. sence pazartesiye kadar olmazsam bir kan daha yaptirmali miyim? Gec dollenme falan olabilir mi?
He birde ishaldim sali gunu bitti sonra da kabizlik basladi anlam veremiyorum ya hamile degilim sanirim ama neden boyle olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?