Bir daha ki ay güzel haberlere inşallah :)Aynen bende
Oh iyi beklemedin sen de. Bir dahaki ay beraber olamayız insAdet oldum
Oh iyi beklemedin sen de. Bir dahaki ay beraber olamayız ins
Canım bizim seninle batlarımiz ayniydi bende senin durumundayım adet olmadim bu sabah test yaptim negatif ciktiKızlar bende hâlâ adet olmadım. Flo uygulaması bugünü birinci gecikme olarak gösteriyor ama normalde bugün dördüncü gecikme günü. Ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırmıştım hatırlarsanız. Ama negatifti. 0,12 çıkmıştı sonucum. Ama hâlâ adetim gelmedi. Belirti olarak sadece arada bel ağrım var. Bazende günde bi iki kere kasıklarımda batma oluyor. Geç döllenme olsa biraz daha yüksek cıkardı değerim diye düşünüyorum. O yüzden umutlanmıyorum. Ama adet gelmeyince de stres okuyorum
daha önce de adet gecikmelerin olmuştu ama di mi senin.daha önce yorumlarında gormustum.hatta ben seni ilk su yorumundan tanimistim.bata 19 gün var hamilelik testi diye.suphelendigim bisiler var dedin.hic anlamamıştım.neydi o muhabbet.....ama belki de geç döllenme olucaktir seninki...yumurtanın hiç tahmin etmedigin zaman catlamistir eğer düzensizlik varsaKızlar bende hâlâ adet olmadım. Flo uygulaması bugünü birinci gecikme olarak gösteriyor ama normalde bugün dördüncü gecikme günü. Ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırmıştım hatırlarsanız. Ama negatifti. 0,12 çıkmıştı sonucum. Ama hâlâ adetim gelmedi. Belirti olarak sadece arada bel ağrım var. Bazende günde bi iki kere kasıklarımda batma oluyor. Geç döllenme olsa biraz daha yüksek cıkardı değerim diye düşünüyorum. O yüzden umutlanmıyorum. Ama adet gelmeyince de stres okuyorum
Valla olabilir canım. Bende evlenince takip etmeye başladım adetimi. Yoksa hiç dikkat etmezdim. O yüzden düzenimi bilmiyorum fazla. Demekki düzensizmiş. Bakalım bekleyebildiğim kadar beklemeye devam edicem. En son teste başvururum. Kullandığım uygulama demekki buna göre adetimi hep bi gün ileri attı. Daha yeni gecikme gösteriyor. Belirtilerden yola cıkarak yönlendirdi demekki. Hayırlısı allahtan gelen herşeye razıyım inşaallahdaha önce de adet gecikmelerin olmuştu ama di mi senin.daha önce yorumlarında gormustum.hatta ben seni ilk su yorumundan tanimistim.bata 19 gün var hamilelik testi diye.suphelendigim bisiler var dedin.hic anlamamıştım.neydi o muhabbet.....ama belki de geç döllenme olucaktir seninki...yumurtanın hiç tahmin etmedigin zaman catlamistir eğer düzensizlik varsa
Hayırlısı yavrum. Kendimizi hertürlü sonuca hazırlamalıyız . Sonuçta ne gelirse gelsin allahtan geliyor. Başımızın üstünde yeri varCanım bizim seninle batlarımiz ayniydi bende senin durumundayım adet olmadim bu sabah test yaptim negatif cikti
eğer düzensizlik varsa ki öyle gözüküyor ovulasyon testi kullan bence cnm.hayirlisi olur inşallah.Valla olabilir canım. Bende evlenince takip etmeye başladım adetimi. Yoksa hiç dikkat etmezdim. O yüzden düzenimi bilmiyorum fazla. Demekki düzensizmiş. Bakalım bekleyebildiğim kadar beklemeye devam edicem. En son teste başvururum. Kullandığım uygulama demekki buna göre adetimi hep bi gün ileri attı. Daha yeni gecikme gösteriyor. Belirtilerden yola cıkarak yönlendirdi demekki. Hayırlısı allahtan gelen herşeye razıyım inşaallah
İnşallah canım benim . Bu haftada geçsin bi bakalım... Neler gösterecek bizeE
eğer düzensizlik varsa ki öyle gözüküyor ovulasyon testi kullan bence cnm.hayirlisi olur inşallah.
Canım normalde yumurtaladığın günleri anlıyor musun ya da ovulasyon testi de kullabilirsin eğer o dönemi farkeder ve değerlendirirsen hamile kalma olasılığın çok yüksek ben bebek düşündükten sonra bu takibi yapmaya başladım ve 2. Ayda hamile kaldım darısı senin ve diğer bütün arkadaşların başına inşallahHayırlısı yavrum. Kendimizi hertürlü sonuca hazırlamalıyız . Sonuçta ne gelirse gelsin allahtan geliyor. Başımızın üstünde yeri var
Valla hiç anlayamıyorum . Ovulasyon testide hiç kullanmadım. Testler beni çok psikolojik olarak etkiliyor. Çok araştırıyorum ama. İnşallah olur. Allah isterse kulunun duasını geri çevirmez.. Ben çokta kafayı takıp test falan bunalmak istemiyorum . Olacağı varsa zaten olacak. Ben sabırlı biri değilim sadece o yüzden bu kadar zorlanıyorumCanım normalde yumurtaladığın günleri anlıyor musun ya da ovulasyon testi de kullabilirsin eğer o dönemi farkeder ve değerlendirirsen hamile kalma olasılığın çok yüksek ben bebek düşündükten sonra bu takibi yapmaya başladım ve 2. Ayda hamile kaldım darısı senin ve diğer bütün arkadaşların başına inşallah
Hakkında hayırlısı canım ben de ovulasyon testi kullanmadım sadece yumurtlama zamanında bende lekelenme oluyor ve akıntım fazlalaşıyor bende o şekilde yumurtamın çatladığını anlıyordum, aslında hamile kalmak için 24 saatimiz var yumurta bu kadar canlı kalabiliyor o yüzden dedim bu dönemi takip edebilirsin diye, ben bu konuları hiç araştırmadım belki nette daha faydalı bilgiler vardır, ben biyoloji öğretmeniyim kendi bölümümden bildiklerim sadece bunlar inşallah sana faydası olur dediğin gibi dua zaten en önemli şey ben hep hayırlısı ve hayırlı evlat için dua ettimValla hiç anlayamıyorum . Ovulasyon testide hiç kullanmadım. Testler beni çok psikolojik olarak etkiliyor. Çok araştırıyorum ama. İnşallah olur. Allah isterse kulunun duasını geri çevirmez.. Ben çokta kafayı takıp test falan bunalmak istemiyorum . Olacağı varsa zaten olacak. Ben sabırlı biri değilim sadece o yüzden bu kadar zorlanıyorum
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallah. Artık kendimi evime ve eşime adamayı istiyorum. Cumartesi işten ayrıldım. Bundan sonra benim için yeni bi hayat başlıyor. Bu Hayatta istiyorum ki evladım da benimle olsun. Çok güzel hayallerim var allahın izniyle. Cocuğumla birlikte yeniden doğucam bende. O bana tutunduğu gün bende hayata yeniden tutunucam inşallah. Allah yolunda halis bir kul olmaya çalışıcam inşallah. Rabbim bana bu yolda yardım etsin inşallah. Tek duam budur..Hakkında hayırlısı canım ben de ovulasyon testi kullanmadım sadece yumurtlama zamanında bende lekelenme oluyor ve akıntım fazlalaşıyor bende o şekilde yumurtamın çatladığını anlıyordum, aslında hamile kalmak için 24 saatimiz var yumurta bu kadar canlı kalabiliyor o yüzden dedim bu dönemi takip edebilirsin diye, ben bu konuları hiç araştırmadım belki nette daha faydalı bilgiler vardır, ben biyoloji öğretmeniyim kendi bölümümden bildiklerim sadece bunlar inşallah sana faydası olur dediğin gibi dua zaten en önemli şey ben hep hayırlısı ve hayırlı evlat için dua ettim
Eşine geri çekilmemesini söylersen belki hemen hamile kalacaksın. Eğer bunu da yapmıyorsa bence direkt korun gitsin. Bu stresten psikolojik hasta olacaksın.Valla hiç anlayamıyorum . Ovulasyon testide hiç kullanmadım. Testler beni çok psikolojik olarak etkiliyor. Çok araştırıyorum ama. İnşallah olur. Allah isterse kulunun duasını geri çevirmez.. Ben çokta kafayı takıp test falan bunalmak istemiyorum . Olacağı varsa zaten olacak. Ben sabırlı biri değilim sadece o yüzden bu kadar zorlanıyorum
Eşimin işleri biraz sıkıntılı bu aralar. P yüzden çocuk fikrine sıcak bakmıyor. Ben evlendiğimden beri hep söylüyorum ama hiç dinlemedi. Yeri geldi tartıştık yeri geldi ağladım ilişkiden sonra geri çekildi diye. Ama nafile. Bi türlü ikna edemedim. Halbuki çocuk bereketiyle gelecek ben inanıyorum. Ama o bi türlü cesaret edemiyorEşine geri çekilmemesini söylersen belki hemen hamile kalacaksın. Eğer bunu da yapmıyorsa bence direkt korun gitsin. Bu stresten psikolojik hasta olacaksın.
Canim boyle dusunme henuz yeni evlisin biraz zaman tani iliskinize. Sen de bence bu korunma yontemiyle her ay strese girip kendine en onemlisi vucuduna zarar verme allah askina. Takma kafana cocuk falan ya biraz yasa hayatini bak onumuzde yaz var yaz bi bitsin hele esin de evde 2 kisi olmaktan sıkılacaktır elbet onun sana cocuk istedigini soylemesini bekle bence artikEşimin işleri biraz sıkıntılı bu aralar. P yüzden çocuk fikrine sıcak bakmıyor. Ben evlendiğimden beri hep söylüyorum ama hiç dinlemedi. Yeri geldi tartıştık yeri geldi ağladım ilişkiden sonra geri çekildi diye. Ama nafile. Bi türlü ikna edemedim. Halbuki çocuk bereketiyle gelecek ben inanıyorum. Ama o bi türlü cesaret edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?