• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Yok sali yapcam soz verdik artik :)
Ben ilk hamileligimde bu kadar belirti hissetmemistim ki o da planliydi kisiden kisiye degisir diyorlat insallah hepimiz guzel haberler aliriz :)
Amin insallah canim. Belirtilere oyle takmiyorum genel olarak sikintili bir vucudum yok cunku adet sancisi vs. Allah hayirlisini versin umut baglamiyorum yine de olursa surpriz olsun testi yaparken de negatife hazirlicam kendimi ama senden eminim :P

Merhaba kızlar anca yazabiliyorum. Hastaneden 5 saatte çıkabildim. Karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ultrasona girdim. Baya üzüldüm. Korktum. Hamilelikle ilgili gebelik var gibi dediler. Kesin konuşmadılar gebeliğin erken dönemi diye. Sinir oldum. Bırakmadılar bi beni. Neyse bendeki belirtiler şu şekildeydi. Yumurtlama zamanından sonra sol kasığımda his oluştu. Kasıgım agrıdıgında sadece solu, belim agrıdıgında sadece sol kısmı agrıyodu. Akıntı yumurtlama gecince durdu. Göguslerim de doluluk ve uclarında ve daire kısmında hafif kahveleşme gördüm ama eşim bir fark yok diyordu. Adete yakın zamanda da mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik oluştu şu anda hala bu belirtiler var. Yarın adet günüm. Akıntım hala belirgin derecede yok. Baş agrım var. Ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor ara ara. Pazartesi karaciğer ile ilgili doktora gideceğim. Karaciğer yağlanması varmış. Moralim bozuk. Ama ultrason sonuclarım iyi organlarla ilgili çok şükür. Tabii ki kese de şu an görünmesi imkansız dedi ultrason doktoru. Belki alt ultrasonla görünürse görünür dedi. Ne umarken ne buldum nabzım 140lardaydı tansiyonumda yüksekti. Ama şu an evimdeyim iyiyim.
Çok geçmiş olsun cnm

Merhaba kızlar anca yazabiliyorum. Hastaneden 5 saatte çıkabildim. Karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ultrasona girdim. Baya üzüldüm. Korktum. Hamilelikle ilgili gebelik var gibi dediler. Kesin konuşmadılar gebeliğin erken dönemi diye. Sinir oldum. Bırakmadılar bi beni. Neyse bendeki belirtiler şu şekildeydi. Yumurtlama zamanından sonra sol kasığımda his oluştu. Kasıgım agrıdıgında sadece solu, belim agrıdıgında sadece sol kısmı agrıyodu. Akıntı yumurtlama gecince durdu. Göguslerim de doluluk ve uclarında ve daire kısmında hafif kahveleşme gördüm ama eşim bir fark yok diyordu. Adete yakın zamanda da mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik oluştu şu anda hala bu belirtiler var. Yarın adet günüm. Akıntım hala belirgin derecede yok. Baş agrım var. Ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor ara ara. Pazartesi karaciğer ile ilgili doktora gideceğim. Karaciğer yağlanması varmış. Moralim bozuk. Ama ultrason sonuclarım iyi organlarla ilgili çok şükür. Tabii ki kese de şu an görünmesi imkansız dedi ultrason doktoru. Belki alt ultrasonla görünürse görünür dedi. Ne umarken ne buldum nabzım 140lardaydı tansiyonumda yüksekti. Ama şu an evimdeyim iyiyim.
Geçmiş olsun canım

Hala gelmedi canım sinirlerim bozuldu iyice
Sen takma biraz bekle bak gecen ay benimde öyle adetimden 4gun önce kahverengi lekelenmem oldu o kadar hareket ettim yol yürüdüm sokmedi adetim iki gün geçti hala kahverengiydi çok azdı sonraadetimin 4.günü bi sancı girdi çok şiddetli agrim oldu çok yoğun aşırı kanamam başladı hamilelik belirtilerinden vardı test yapmıştım ilk iki dakika baktım sonra adetin soktu diğe bakmadim akşamına testi atmak için baktığımda ikinci çizgi vardı üzüldüm baya belirtilerimde kanamam kesildikten iki gün sonra kaybolmuştu nasip bu ayaymis çok şükür Rabbime dikkat et sende Rabbim inşallah sağ salim hamile kalmayı evladını kucağına almayı nasip eder

Benimde iki hamileligimdede ilk uç ay eksi tatlı istedi canım bu sefer tatlı aci istiyo benimde :KK72::KK33:

Sen takma biraz bekle bak gecen ay benimde öyle adetimden 4gun önce kahverengi lekelenmem oldu o kadar hareket ettim yol yürüdüm sokmedi adetim iki gün geçti hala kahverengiydi çok azdı sonraadetimin 4.günü bi sancı girdi çok şiddetli agrim oldu çok yoğun aşırı kanamam başladı hamilelik belirtilerinden vardı test yapmıştım ilk iki dakika baktım sonra adetin soktu diğe bakmadim akşamına testi atmak için baktığımda ikinci çizgi vardı üzüldüm baya belirtilerimde kanamam kesildikten iki gün sonra kaybolmuştu nasip bu ayaymis çok şükür Rabbime dikkat et sende Rabbim inşallah sağ salim hamile kalmayı evladını kucağına almayı nasip eder
Amin canım inşallah dediğin gibi olur

Noldu cnm bnm sakin ol neyin var
Canım misafirlerim geldi yazamadım. Gündüz adet öncesi duygusallıktan bayaa ağladım. Ama şimdi iyiyim. Bide bugun akşam belim kasıklarım çok ağrıdı aynı Adet olacak gibi. Ama gelen giden yok. Daha 4 gün var adetime . Ben genelde adet günü ağrı çekerim

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Ve bugün akşam aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi. Ama adet gelmedi. Şuanda sırtım ve belim ağrıyor. Ben genelde adet günü ağrı çekerim. Adet öncesinde ağrım olmaz. Hayırlısı yaa. Bide çok dduygusalım.Ve bugün hemen yoruldum temizlik yaparken. Yarıda bıraktım. Kasık ağrım aynı adet ağrısı gibi tek taraflı değil bu sefer

Amin insallah canim. Belirtilere oyle takmiyorum genel olarak sikintili bir vucudum yok cunku adet sancisi vs. Allah hayirlisini versin umut baglamiyorum yine de olursa surpriz olsun testi yaparken de negatife hazirlicam kendimi ama senden eminim :p

Bende canım negatife hazırlıyım diyorum ama ya bi tarafım pozitifse diyip bir mutluluğa bürünüyor hakkımızda hayırlısı

Kizlar birde sey sorucam gögüsdeki yesil damarlarla ilgili. Gebelik belirtisi mi oluyormus benim kahverengi yerin bitisinde yesil damarlar gorunüyor yeni farkettim onceden var miydi bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım
Karaciğer yağlanmasına şikayetlerin neydi
Kilolu musun
Allah acil şifalar versin

Iyi geceler kızlar sat 'ın insallah gelmeyecegini ümit ederek bende katildim araniza bi de bi sorum olacak ben 5 ay önce kimyasal gebelik gecirdim üstüne hic korunmadim ama henüz rabbim nasip etmedi kimyasal gebelikten sonra şansımız düşmez degil mi

Back