YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Işte hep ondan dolayı çok stres yapma bende bugün o kadar rahatım ki hatta adet olacakmışım gibi bile hissediyorum yine ağrılarım var ama çok relaksim
Yapmasam iyi olacak ya aman kuzum sen stres yapma sabırla bekle gününü dun bi test yaptım tepetaklak oldum

Kizlar çok şükür dün tahlillerimi yaptirdim. Hersey allahin takdiri rabbim ol derse olur. Benim 2 boş gebeligim vardi. Bu da öyle olabilir ama Ben hîç tedirgin degilim çünku biliyorum ki rabbim vermiyorsa vardır bi bildigi.igneden ödü kopan ben her gün igne yaptiriyorum. Zamanla kendim de yapabilecekmisim. Icinizi ferah tutun allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Cok amin:)

Kızlar ben gittim doktora da bana hcg değerim düşük gibi geldi, doktora sordum henüz yeni gebesin giderek artacak dedi. Buna göre 3 haftalık degil mi gebeliğim ben mi yanlış biliyorum doktor 3 bitmiş 4 haftalıksin haftaya gel keseye bakalım dedi ama içim huzursuz nedense. Değerim normal mi ki

Eklentiler

• 20180302_193226.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 59
Canım gayet normal ortalama 139 gibi bisey olmasi lazim zaten . Ben de dün gittim haftaya kese için gidicem

Adetin kaç gün geçti...her 2 günde ikiye katliycak bu sayı meraklanma...eğer içine sinmiyorsa bu test tarihinden 2 gün sonra test yaptir

Adetin kaç gün geçti...her 2 günde ikiye katliycak bu sayı meraklanma...eğer içine sinmiyorsa bu test tarihinden 2 gün sonra test yaptir
Adetimin 2.gününde gittim doktor da sordu daha çok yeni giderek artacak bu değer dedi de ne bilim arkadasimin daha yüksek çıkmıştı değeri o adetinin 5. Günü gitmişti etkisi var mıdır gidilen günlerin

kargosunu pazartesi bekledigim testler bugun geldi seytan gidikliyo Gun icerisinde midem agzimdan cikacak gibi oldu ya bilmiyorum boyle bir belirti var mi? Gerci belirtileri takip etmiyorum ben cunku adetten once bile olmaz sadece ilk gun olur onun disinda oyle agir gecirmem o yuzden vucudumu dinlemem ama bugun birz umutlandim acikcasi ins bosa cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…