Yapmasam iyi olacak ya aman kuzum sen stres yapma sabırla bekle gününü dun bi test yaptım tepetaklak oldumIşte hep ondan dolayı çok stres yapma bende bugün o kadar rahatım ki hatta adet olacakmışım gibi bile hissediyorum yine ağrılarım var ama çok relaksim
Bizimde 4. deneme aslında bir tane daha var ama ozmaan yumurtlamayı kaçırmıştık onu saymıyorum.Geçen ayda benim idrar testi pozitif çıktı nasıl sevinmiiştim ama adet oldum sonra.
Bu ayda acayip şiddetli belirtiler yaşıyorum yumurtlamadan sonra.Adetlerimde düzenli.İnşallah tutturmuuzdur bu ay.
Hepinize dua ediyorum....
Bence senin adetten önce silikse 3 gün sonra kesin koyu çıkacak insallh...şimdikinin fotosunu atsanaYapmasam iyi olacak ya aman kuzum sen stres yapma sabırla bekle gününü dun bi test yaptım tepetaklak oldum
Bende günümü bekliyorum bebeğim şimdi yapmam zatenYapmasam iyi olacak ya aman kuzum sen stres yapma sabırla bekle gününü dun bi test yaptım tepetaklak oldum
Tersten ne kadar sonra adet oldun,kimyasal mı yaşadın acaba
Aynısıkız benimde boğazım acıyor gibi. genizime doğru böyle başımada ağrı vuruyor
:))Ayni canım ayni benim esimde öyle dalga geçiyor inanmıyo
Canım gayet normal ortalama 139 gibi bisey olmasi lazim zaten . Ben de dün gittim haftaya kese için gidicemKızlar ben gittim doktora da bana hcg değerim düşük gibi geldi, doktora sordum henüz yeni gebesin giderek artacak dedi. Buna göre 3 haftalık degil mi gebeliğim ben mi yanlış biliyorum doktor 3 bitmiş 4 haftalıksin haftaya gel keseye bakalım dedi ama içim huzursuz nedense. Değerim normal mi ki
Ayy şu mesajın öyle bir şu serpti ki içime çok acemiyim hic bisey de bilmiyorum endişelenecek durum yok dimi o zamamCanım gayet normal ortalama 139 gibi bisey olmasi lazim zaten . Ben de dün gittim haftaya kese için gidicem
Tabiki yokk lutfen sakin ol biraz artik stres yapma benim 408 cikti ve kisiden kisiye degisiyor bu değerAyy şu mesajın öyle bir şu serpti ki içime çok acemiyim hic bisey de bilmiyorum endişelenecek durum yok dimi o zamam
Adetin kaç gün geçti...her 2 günde ikiye katliycak bu sayı meraklanma...eğer içine sinmiyorsa bu test tarihinden 2 gün sonra test yaptirKızlar ben gittim doktora da bana hcg değerim düşük gibi geldi, doktora sordum henüz yeni gebesin giderek artacak dedi. Buna göre 3 haftalık degil mi gebeliğim ben mi yanlış biliyorum doktor 3 bitmiş 4 haftalıksin haftaya gel keseye bakalım dedi ama içim huzursuz nedense. Değerim normal mi ki
Adetimin 2.gününde gittim doktor da sordu daha çok yeni giderek artacak bu değer dedi de ne bilim arkadasimin daha yüksek çıkmıştı değeri o adetinin 5. Günü gitmişti etkisi var mıdır gidilen günlerinAdetin kaç gün geçti...her 2 günde ikiye katliycak bu sayı meraklanma...eğer içine sinmiyorsa bu test tarihinden 2 gün sonra test yaptir
Tamam canım yaa çok sağol gerçekten iyi ki varsınız.Tabiki yokk lutfen sakin ol biraz artik stres yapma benim 408 cikti ve kisiden kisiye degisiyor bu değer
Arkadasin 5. Gunu gitmis ya tabiki onun yuksek cikar. Sen bugun yaptrsan allahin izni ile yuksek cikardi hemen. Saat gecse bile deger hiza yukselirTamam canım yaa çok sağol gerçekten iyi ki varsınız.
Ayy tamam canım benim bilmeyince işte böyle oluyorArkadasin 5. Gunu gitmis ya tabiki onun yuksek cikar. Sen bugun yaptrsan allahin izni ile yuksek cikardi hemen. Saat gecse bile deger hiza yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?