• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Merhaba kızlar nasılsınız;
benimde bat 8 Mart.
Yumurtlama dönemini iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum ve o günden beri göğüs ağrısı var(22 Şubattan beri).
Bunun üstüne son bir haftadır bel karın kasık ağrısı var.
Bir kere peçeteye açık kahve akıntı geldi bir daha gelmedi (birkaç gün önce)
Akıntı yok(olduğunu okuyorum heryerde :KK43:)
Dün 1 hafta olmasına rağmen test yaptım tabiki de negatif.Beklemem lazım biliyorummmmm:KK200::KK200::KK200:
Rabbim bu Cuma gününde dualarınızı kabul etsin inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız;
benimde bat 8 Mart.
Yumurtlama dönemini iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum ve o günden beri göğüs ağrısı var(22 Şubattan beri).
Bunun üstüne son bir haftadır bel karın kasık ağrısı var.
Bir kere peçeteye açık kahve akıntı geldi bir daha gelmedi (birkaç gün önce)
Akıntı yok(olduğunu okuyorum heryerde :KK43:)
Dün 1 hafta olmasına rağmen test yaptım tabiki de negatif.Beklemem lazım biliyorummmmm:KK200::KK200::KK200:
Rabbim bu Cuma gününde dualarınızı kabul etsin inşallah.
canımmm hoşgeldin öncelikle benimde bat 8-9 mart :))
birlikte bekleriz ve inşallah birlikte alırız güzel haberleri :))
6 gün var adete benim kasıklarımda ağrı ve yanma oldu
göğüslerimde hiç bişe yyok
akıntım var beyaz koyu kremsi
bel ve sırt ağrım oldu kısa süreli
sende başka neler var :)

Saol cnm ama bilemedim ya emin değilim şuan tam testte çizgi belirsizlesmis anlayamadım zaten çok koyu değildi emin olmak için pazartesi yı beklicem
Bence silik çizgiyi görünce vücudun rahatladı kuzum bende de bugün sadece bel sırt kasik ve bacak ağrısı var canım ama dayanılmaz bir acı

canımmm hoşgeldin öncelikle benimde bat 8-9 mart :))
birlikte bekleriz ve inşallah birlikte alırız güzel haberleri :))
6 gün var adete benim kasıklarımda ağrı ve yanma oldu
göğüslerimde hiç bişe yyok
akıntım var beyaz koyu kremsi
bel ve sırt ağrım oldu kısa süreli
sende başka neler var :)

Hoşbuldum canım :KK54::KK54:konun hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
İnşallah bu ay olacak.Sayfaları okudum da hamişler birer birer çoğalmış.
Göüğüsler çok şişti bende yüzüstü yatamıyorum.Bazen oturup kalkarken iş yerinde falan sancı giriyo kısa kısa.
Akıntım yok ama olmak zorunda değilmiş.Bu ay ovu.testi kullandım ve gününü tutturdum gerisi Allah a kalmış:dua::dua:
Adamın başının etini yedim belirti test diye diye :halay:Bana dedi erken yapmışsın daha var diye ama napim tutamadım kendimi.Bazen diyorum sanki yine olmadı bu ay ama bazen de neden olmasın diyip pozitif düşünmeye çalışıyorum.

Sende akıntı varmış bak bu iyiye işaret.Senin belirtilerinde olumlu yönde inşallah vardır.

Hoşbuldum canım :KK54::KK54:konun hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
İnşallah bu ay olacak.Sayfaları okudum da hamişler birer birer çoğalmış.
Göüğüsler çok şişti bende yüzüstü yatamıyorum.Bazen oturup kalkarken iş yerinde falan sancı giriyo kısa kısa.
Akıntım yok ama olmak zorunda değilmiş.Bu ay ovu.testi kullandım ve gününü tutturdum gerisi Allah a kalmış:dua::dua:
Adamın başının etini yedim belirti test diye diye :halay:Bana dedi erken yapmışsın daha var diye ama napim tutamadım kendimi.Bazen diyorum sanki yine olmadı bu ay ama bazen de neden olmasın diyip pozitif düşünmeye çalışıyorum.

Sende akıntı varmış bak bu iyiye işaret.Senin belirtilerinde olumlu yönde inşallah vardır.
canım benim hiç umudum yok :))
aksine bi belirtim olduğunu düşünmüyorum.
bi kere göğüslerim çok normal hiç ağrı sızı yok dün sadece ucuna dokundum bi kere acıdı o kadar

canım benim hiç umudum yok :))
aksine bi belirtim olduğunu düşünmüyorum.
bi kere göğüslerim çok normal hiç ağrı sızı yok dün sadece ucuna dokundum bi kere acıdı o kadar

Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben dün yaptım çıkmadı tabiki.

Bence silik çizgiyi görünce vücudun rahatladı kuzum bende de bugün sadece bel sırt kasik ve bacak ağrısı var canım ama dayanılmaz bir acı
Olabilir kuzum ya bilemedim dünkü testteki çizgi bugün kaybolmuştu ümidim kırıldı simdi gene son testi yaptım yine ayni hayalet gibi bi çizgi çıktı bakalım buda kaybolacak mi midem bulaniyo ama midemden cok basım dönüyor kendimi kaptırmak istemiyom basta ilk on saniye çıkmadı yok dedim iste ama iki dakika sonra baktım gene gölge seklinde çizgi vardı tek farkı dunkunden daha kısa zamanda belirdi emin değilim ya hamile değilim diyorum kendime bugün umutsuzum

Ay ben dayanamam sen iyi sabırlısın vallahi.Ben bir kaç gün sonra tekrar yapmak istiyorum.Benim geçen ay testim pozitif çıkmıştı ama adet oldum adete 2 gün kala yapmıştım.
ben umutsuzum çünkü canım yoksa belirtim olsa ohooo adet günü yaparım testi dayanamam :)
ben açıkçası adeti bekliyorum gecikmesini değil :)

Yarabbim ya habire karşıma test reklamları çıkıyor :110:belirsizligi hic sevmem :işsiz:

Olabilir kuzum ya bilemedim dünkü testteki çizgi bugün kaybolmuştu ümidim kırıldı simdi gene son testi yaptım yine ayni hayalet gibi bi çizgi çıktı bakalım buda kaybolacak mi midem bulaniyo ama midemden cok basım dönüyor kendimi kaptırmak istemiyom basta ilk on saniye çıkmadı yok dedim iste ama iki dakika sonra baktım gene gölge seklinde çizgi vardı tek farkı dunkunden daha kısa zamanda belirdi emin değilim ya hamile değilim diyorum kendime bugün umutsuzum
Bende bugün umudum gitmiş gibi hissediyorum bebeğim ama çizgi çok uzun bir süre sonra kaybolduysa itibar etme ona çünkü aradan zaman geçtikten sonra artık test iptal olmuş falan oluyordur önemli olan ilk zamanlar ne çıktığı

ben umutsuzum çünkü canım yoksa belirtim olsa ohooo adet günü yaparım testi dayanamam :)
ben açıkçası adeti bekliyorum gecikmesini değil :)

Olsun sen umutsuzluğa kapılma sakın nezaman olacağı belli olmaz bu işler.Geçen nette okudum da hiç belitisi olmadan hamile olan vardı.Herşey bizim için.Çok belirtisi olanda adet oldu o ay.:super:

Back