• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Selam Arkadaşlar
Adetime 5 gun kaldi suan adet olcakmisim gibi afedersiniz gazim okuyor birde sol alt karnmda agri goguslerm hassas onlr hep ayni okur gerci birde su gbi akintim bazen beyaz hafiften bel agrilri ki bnm adet zmnmda agrimaz ani haralet edince bas donmesi . hic sizce hamilelik belirtisimidir bunlar :/

Selam Arkadaşlar
Adetime 5 gun kaldi suan adet olcakmisim gibi afedersiniz gazim okuyor birde sol alt karnmda agri goguslerm hassas onlr hep ayni okur gerci birde su gbi akintim bazen beyaz hafiften bel agrilri ki bnm adet zmnmda agrimaz ani haralet edince bas donmesi . hic sizce hamilelik belirtisimidir bunlar :/
Erken gebelik belirtileri adet belirtileriyle karistirilabiliyormus kadinlar arasinda. erken gebelik testi deneyebilirsin canim yarin sabah hem 4 gun kalmis olur

Erken gebelik belirtileri adet belirtileriyle karistirilabiliyormus kadinlar arasinda. erken gebelik testi deneyebilirsin canim yarin sabah hem 4 gun kalmis olur
Bnm adetlermde hic bu sekil syler olmazdi sdce gogus hassasiytm haric tbi insan vucudu psikolojik deisiklik gosterblior her hamilelk bir deil oyuzde. Benzer syler yasayan vr mi diye merk ettm onerin icin tskler

Olabilir canım ben de 12. Gün olmuştu hatta ve şuan hamileyim :) darısı başınıza inşallah
Ay inşallah sennde sağlıkla kucaına almayı nasip etsin ben geçen ay kimyasal gebelir geçirdim bakalm bu ay rabbim hayırlısıyla verir. İdrarda ne zmn öğrendin cnm birde ilişkiye devam etmişmiydin

Selam Arkadaşlar
Canım belirtiler hemen çıkmazmış tabi bünyeden de değişebilr ama erken gebelik testi yapabilrsin geç döllenme değilse çıkar hamile olup olmadığın

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Kızlar yardim Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Canım belirtiler hemen çıkmazmış tabi bünyeden de değişebilr ama erken gebelik testi yapabilrsin geç döllenme değilse çıkar hamile olup olmadığın
Dha once dusuk yasadim her gebeligin ayri belirtileri var hic belirti de olmayablir tbi zatn bnde buna bnzer yasayanlr oldumu die onlra sormustm

Kızlar yardim Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Eger 30 gunde bir oluyorsan 28 subat 30. Gun sayilior yani adetn gecikmis 3. Gun bgun

Kızlar yüzüm yanaklarım kulaklarım bedenim ateş gibi. Dün gecede ayaklarım yanıyordu. Gündüz de ara sıra oluyor bu ama akşamları daha çok. Sizce sebebi ne

Dokunmadan bile anlayabiliyorum o sıcaklığı. Yüzümden efil efil sıcaklık çıkıyor sanki kanım kaynıyor gibi sıcaktan

Kızlar erken gebelik testleri adetten ne kadar önce yapılmalı?Bat 8 Mart bekleyeyim değil mi?Beklersen zaman geçmez beklemezsen akar gider :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Back