Şüpheli ilişkiden 1.5 hafta sonra başladı kuzum
Öyle mi dersin cnm benim kizlarimin testleri hala durur ikinci çizgileri de duruyo gecen ev taşırken bakmistim duruyordu dünkü testteki kaybolunca aklıma bi suru şey geldi acaba hatalı test miydi yoksa yok diye mi kayboldu falan filanBende bugün umudum gitmiş gibi hissediyorum bebeğim ama çizgi çok uzun bir süre sonra kaybolduysa itibar etme ona çünkü aradan zaman geçtikten sonra artık test iptal olmuş falan oluyordur önemli olan ilk zamanlar ne çıktığı
yok bebeğim umut yok bende hem olmaması daha iyi umutlanıpta hayal kırıklığı yaşamaktansa umutsuz olup zaten bekliyordum demek daha iyi :))Olsun sen umutsuzluğa kapılma sakın nezaman olacağı belli olmaz bu işler.Geçen nette okudum da hiç belitisi olmadan hamile olan vardı.Herşey bizim için.Çok belirtisi olanda adet oldu o ay.
Inşallah canımanladım canım benim
hayırlı haberler hepimize inşallah
Tamam bebeğim anlıyorum ama çocukta olmasa çıkmazdi o ikinci çizgi bence önceden yaptığımız da neden çıkmıyordu o zaman hataliysa o zaman da hatali olurduÖyle mi dersin cnm benim kizlarimin testleri hala durur ikinci çizgileri de duruyo gecen ev taşırken bakmistim duruyordu dünkü testteki kaybolunca aklıma bi suru şey geldi acaba hatalı test miydi yoksa yok diye mi kayboldu falan filan
Moralim sifır sifır sifır
Gittim baktım simdi dunkunden biraz daha belirgin şükür ama sevinemedim moralim çok bozuk birden basım midem artti bsyilacak gibi oldum fenalık geldi tansiyonun mu düştü anlamadımTamam bebeğim anlıyorum ama çocukta olmasa çıkmazdi o ikinci çizgi bence önceden yaptığımız da neden çıkmıyordu o zaman hataliysa o zaman da hatali olurdu
4bucuk saat önce en son tuvalete cikmistim pek suda icmemistim son testimi yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı gene biraz önce baktım dünkü ışıkta görünmüyordu bu ışık vurunca görünüyor hafiften bat 5martCanım moralini bozma hamilelik yoksa çıkmıyor testte.Sabah idrarınla yap birde istersen.Yada şimdi tekrarla.İnşallah çıkacak ikinci çizgi
Kasıkta haretlilik bende var yumurtlama gününden beri kıpır kıpır pıt pıt atiyo bazenSelam kızlar bendede görünürde keskin belirtiler yok bat 9 mart bekliyorum yine de.
Buraya yine yazmıştım bir belirtimidir bilmiyorum da yumurtlama zamanından bu yana miğdem de guruldamalar kasıkta hareketlilik sesi bunların sesini çok duymaya başladım
Hamişler bu belirti olabiliyor mu?
O da olabilir ya da belirti de olabilir kuzum birde kafana çok takma bak o zaman vücudun da ters tepki verirGittim baktım simdi dunkunden biraz daha belirgin şükür ama sevinemedim moralim çok bozuk birden basım midem artti bsyilacak gibi oldum fenalık geldi tansiyonun mu düştü anlamadım
Selam kızlar bendede görünürde keskin belirtiler yok bat 9 mart bekliyorum yine de.
Buraya yine yazmıştım bir belirtimidir bilmiyorum da yumurtlama zamanından bu yana miğdem de guruldamalar kasıkta hareketlilik sesi bunların sesini çok duymaya başladım
Hamişler bu belirti olabiliyor mu?
Verdi bile sanırım kuzum stres yaptım biraz test yüzünden tansiyonun düştü herhalde çok fenalastimO da olabilir ya da belirti de olabilir kuzum birde kafana çok takma bak o zaman vücudun da ters tepki verir
Işte hep ondan dolayı çok stres yapma bende bugün o kadar rahatım ki hatta adet olacakmışım gibi bile hissediyorum yine ağrılarım var ama çok relaksimVerdi bile sanırım kuzum stres yaptım biraz test yüzünden tansiyonun düştü herhalde çok fenalastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?