• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Fotoda gozukmuyo henüz dünkü test hatalifalandi galiba kızlar o kadar koyu olup sonradan kayboldu bugünkü test gölge gibi çok foto çektim ama telefonum eski 5mgpksl kamerası inanın gozukmuyo arkadaşa attım göremedi ama ben görüyorum aksam esimde gördü 3gun sonra koyu çıkacağına eminim çok şükür muhtemelen bi buçuk iki haftalık daha iyiki varsiniz valla çanların yoksa bugün karmakarışık oldum atlatamazdim

Fotoda gozukmuyo henüz dünkü test hatalifalandi galiba kızlar o kadar koyu olup sonradan kayboldu bugünkü test gölge gibi çok foto çektim ama telefonum eski 5mgpksl kamerası inanın gozukmuyo arkadaşa attım göremedi ama ben görüyorum aksam esimde gördü 3gun sonra koyu çıkacağına eminim çok şükür muhtemelen bi buçuk iki haftalık daha iyiki varsiniz valla çanların yoksa bugün karmakarışık oldum atlatamazdim
Stres yapma canım

bata kac gun varken yaptin testi?

Bizimde 4. deneme aslında bir tane daha var ama ozmaan yumurtlamayı kaçırmıştık onu saymıyorum.Geçen ayda benim idrar testi pozitif çıktı nasıl sevinmiiştim ama adet oldum sonra:KK43::KK43:.
Bu ayda acayip şiddetli belirtiler yaşıyorum yumurtlamadan sonra.Adetlerimde düzenli.İnşallah tutturmuuzdur bu ay.
Hepinize dua ediyorum....:dua:
Kaç tane testiniz pozitif çıktı acaba?

kargosunu pazartesi bekledigim testler bugun geldi seytan gidikliyo :p Gun icerisinde midem agzimdan cikacak gibi oldu ya bilmiyorum boyle bir belirti var mi? Gerci belirtileri takip etmiyorum ben cunku adetten once bile olmaz sadece ilk gun olur onun disinda oyle agir gecirmem o yuzden vucudumu dinlemem ama bugun birz umutlandim acikcasi ins bosa cikmaz
Çok test varsa yapabilirsin bence :halay:

Benim bildigim olabilir bu yuzden tahmini yumurtlamadan 3 gun once ve 3 gun sonra gun asiri iliski tavsiye ediyor doktorlar
Çok saol canım çünkü adetin 13. Günü gittim yumurtama baktırayım die çatlamış sıvı gözüküyo dedi çatladığını anlayabiliyolar mi ki ultrasonla

Ben de 4. Testimi yaptım daha koyu çıktı ama ben sonuca 5 dakika sonra bakıp 10. Dakikada son haline bakıp sonrasını saymıyorum. Prospektüsünde de 5 dakika içinde sonucunuz çıkar. 10 dakikadan sonrası geçersiz diyor çünkü.

bat 9 mart ama bir daha dusun bence :KK70: Karar kildim haftasonu cabuk gecer pazartesi atlatsam sali yaparim :KK70: 3 testim var predictor ücü de
Hmm evet o zaman beklemen mantıklı :) ben 25 tanesini 25 tlye aldım her gün 2 tane sabah akşam yapıyorum normal test bu arada erken gebelik testi değil :)

Back