Stres yapicana sor daha iyiAyy tamam canım benim bilmeyince işte böyle oluyor
Stres yapma canımFotoda gozukmuyo henüz dünkü test hatalifalandi galiba kızlar o kadar koyu olup sonradan kayboldu bugünkü test gölge gibi çok foto çektim ama telefonum eski 5mgpksl kamerası inanın gozukmuyo arkadaşa attım göremedi ama ben görüyorum aksam esimde gördü 3gun sonra koyu çıkacağına eminim çok şükür muhtemelen bi buçuk iki haftalık daha iyiki varsiniz valla çanların yoksa bugün karmakarışık oldum atlatamazdim
bata kac gun varken yaptin testi?Fotoda gozukmuyo henüz dünkü test hatalifalandi galiba kızlar o kadar koyu olup sonradan kayboldu bugünkü test gölge gibi çok foto çektim ama telefonum eski 5mgpksl kamerası inanın gozukmuyo arkadaşa attım göremedi ama ben görüyorum aksam esimde gördü 3gun sonra koyu çıkacağına eminim çok şükür muhtemelen bi buçuk iki haftalık daha iyiki varsiniz valla çanların yoksa bugün karmakarışık oldum atlatamazdim
Bat 5mart 2gun var cnmbata kac gun varken yaptin testi?
Canım lütfen kendini yıpratma üzülme lütfenGittim baktım simdi dunkunden biraz daha belirgin şükür ama sevinemedim moralim çok bozuk birden basım midem artti bsyilacak gibi oldum fenalık geldi tansiyonun mu düştü anlamadım
Hadi hayirli olsun canimBat 5mart 2gun var cnm
Kaç tane testiniz pozitif çıktı acaba?Bizimde 4. deneme aslında bir tane daha var ama ozmaan yumurtlamayı kaçırmıştık onu saymıyorum.Geçen ayda benim idrar testi pozitif çıktı nasıl sevinmiiştim ama adet oldum sonra.
Bu ayda acayip şiddetli belirtiler yaşıyorum yumurtlamadan sonra.Adetlerimde düzenli.İnşallah tutturmuuzdur bu ay.
Hepinize dua ediyorum....
Geçti şükür canım çok saol iyiyim şükür tuzlu ayran içtim iyi geldiCanım lütfen kendini yıpratma üzülme lütfen
Çok saol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi hayirli olsun canim
Benim bildigim olabilir bu yuzden tahmini yumurtlamadan 3 gun once ve 3 gun sonra gun asiri iliski tavsiye ediyor doktorlarKızlar merhaba ben bişi sormak istiyorm adetin 13. Günü çatlama olur mu
Çok test varsa yapabilirsin bencekargosunu pazartesi bekledigim testler bugun geldi seytan gidikliyoGun icerisinde midem agzimdan cikacak gibi oldu ya bilmiyorum boyle bir belirti var mi? Gerci belirtileri takip etmiyorum ben cunku adetten once bile olmaz sadece ilk gun olur onun disinda oyle agir gecirmem o yuzden vucudumu dinlemem ama bugun birz umutlandim acikcasi ins bosa cikmaz
Çok saol canım çünkü adetin 13. Günü gittim yumurtama baktırayım die çatlamış sıvı gözüküyo dedi çatladığını anlayabiliyolar mi ki ultrasonlaBenim bildigim olabilir bu yuzden tahmini yumurtlamadan 3 gun once ve 3 gun sonra gun asiri iliski tavsiye ediyor doktorlar
bat 9 mart ama bir daha dusun benceÇok test varsa yapabilirsin bence
Inan hic gitmedim ama okuduklarima gore anlayabiliyorlarmisÇok saol canım çünkü adetin 13. Günü gittim yumurtama baktırayım die çatlamış sıvı gözüküyo dedi çatladığını anlayabiliyolar mi ki ultrasonla
Saol canımm bende biliyolar die biliyorm doktor yalan sölemez herhalde ama bu ay hiç yumurtlama akıntısı yaşamadım geçen ay da kimyasal gebelik geçirdimInan hic gitmedim ama okuduklarima gore anlayabiliyorlarmis
Hmm evet o zaman beklemen mantıklı :) ben 25 tanesini 25 tlye aldım her gün 2 tane sabah akşam yapıyorum normal test bu arada erken gebelik testi değil :)bat 9 mart ama bir daha dusun benceKarar kildim haftasonu cabuk gecer pazartesi atlatsam sali yaparim 3 testim var predictor ücü de
Kızlar merhaba ben bişi sormak istiyorm adetin 13. Günü çatlama olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?