Bende yatıcam diye geldim odaya kafama takıldı bi size sorayım dedim :)) neyse bende yatıyım artık güzellik hadi iyi geceler öptüm herkesi çok çok yarın sabah erkenden damlarııımmmKız bende bugün eşim nöbetçi diye kayinvalidemgilde kalıyorum görümcem uyumayınca bende uyumadım
Bende öpüyorum bal petegim ıyi uykular yarın görüşürüzBende yatıcam diye geldim odaya kafama takıldı bi size sorayım dedim :)) neyse bende yatıyım artık güzellik hadi iyi geceler öptüm herkesi çok çok yarın sabah erkenden damlarııımmm
bilen kimse yok muKızlar ben anlamıyorum. Diyolar ki yerleşme ilişkiden 7-10 gün sonra olur. Yerleşme olduktan sonra önce kana sonra idrara geçer. O Zaman bu erken gebelik testleri nasıl doğru olabilir ki? Haksız mıyım
Amin cnm amin hepimiz bekliyoruz Rabbim izin verdiyse olacak ümit kesilmez sıkma canini sen genede bekle heyecanla :)Hadi hayırlı canım adet olacak gibi sancım var daha 3 gün var ama bilmiyorum artık beklemekte çok zor heyecanla bekleyince olmaz diyorlar hep bekleme diyorlar ama elimde değil çok istiyorum Allahım bana da benim gibi bekleyen herkese de nasip etsin
Kimse cevap vermıycekmı banaaaa lütfeeennnArkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir
Kan testi yaptır canım o kesin sonucu verecektir 5 gün geçtiyse kan da çıkabilirKimse cevap vermıycekmı banaaaa lütfeeennn
Adetime daha çok var 8-9 mart bat günüm adet ağrısı cekmem ben normalde. Adet olduktan sonra başlar ağrım o yüzden tuhaf geldi
ayyy insaallah dogrudur.hiç beklemiyordum aslında bu ay baya şaşkınım çokda ümitlenmek istemiyorum hayırlısı umarım koyulaşır.eger kesinleşirse ovu testi ile ilk ögrenmiş olucam o vu baya koyu cıkıyor çünkü.umarım hepimiz biran evvel saglıkla kavusuruz.
Canım ne güzel konuştun öyle :)Benim de oyle canm normalde adet sancm olmaz pek adetimin ilk ve 3.gunu olurdu. :))
8 martta insallah cift cizgiyi gorursun. Hep dua ediyorum kendimde sikintili sureclerden gectigim icin heyecanla bekleyen herkesi anlyorum. Rabbim insallah bu ay isteyen herkese saglikli gebelikler nasip eder.
Canım evde idrar testi mi yaptın yoksa kanmıKimse cevap vermıycekmı banaaaa lütfeeennn
Günaydınnn ben uyandımmm bugün hamilelik belirtilerini daha çok yaşadığımız güzel bir gün olsuunngünaydın güzellikler daha uyanmadınızmıı ses veriiinn
ahahahaah belirti yaşamayla hamile kalınsaydı bu topikteki herkes hamileydiiiiiiGünaydınnn ben uyandımmm bugün hamilelik belirtilerini daha çok yaşadığımız güzel bir gün olsuunn
Bende de var öyle akıntı hamilelik belirtisi mi canım bat 3 mart
merhaba sabah aynı akıntı bende de oldu anlamını biliyor musunuz?
sat 10 şubat benim bat 10 mart
dayım kadın doğum doktoru ama şimdiden arayıp gidip bunaltmak istemiyorum :)
erkendir diye de sormadım
Canım ne güzel konuştun öyle :)
İnşallah sende alırsın yavrunu kazasız belasız kucağına :) sanada sormuş olayım canım bu,arada genital bölgenin üstünde sivilcelenme ve kıl batması oluşmuş aşırı şekilde internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi hamilelik dönemi için ama bilemiyorum
Ayy okul çıkışı gidiciiimm ben de merakla bekliyorum bakalımmahahahaah belirti yaşamayla hamile kalınsaydı bu topikteki herkes hamileydiiiiii
sen naptın kan testine ne zaman gidiyorsun meraktayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?