• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

:anneadayı::anne:

Eklentiler

• 9541E1E5-B9C7-45BA-822A-E8C294BAE478.jpeg
    9541E1E5-B9C7-45BA-822A-E8C294BAE478.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar topiği açıldığından beri takip edip okuyorum. Gayet samimi bir ortam yakalandı bende sevdim açıkcası :) Bu arada ben ilk hamileliğimi hiç günüm geçmeden öğrenmiştim. Yani regl gününe 1 hafta kala mide bulantısı kusma aşırı sırt ağrısı çekmiştim. Tabi güzel başlayıp mutlu sonla bitmeyen bir gebelikti, düşük yaşadım.
Şimdi bende sizin gibi bekleyenlerdenim ama her gebelik belirtisi başka o yüzden anlayamıyorum şu an var mı yok mu :)
Aynen öyle canım hamilelikten hamileliğe çok fark oluyo

Merhabalar ben de yeniyim aranızda :) ilk denememiz. Adete 6,5 gün kala erken gebelik testi yaptıgımda ikinci silik çizgi çıktı. 6 gün kala kanda gebelik çıkmadı değerim 0,100den küçük çıktı. Adetime şu an 5 gün var. Hala ihtimal vardır inşallah. Beklemedeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Kızlar bel ağrılarım devam ediyo ama ovülasyon silik çizgi. Erken gebelik testi aldım. Ovülasyon silik olduğu halde sonucu pozitif olan vardır heralde dimi

Back