kıııızzz acil test resmi atttKızlar bata 1 kala test yaptım pozıtıf
onu bende bilmiyorum canım yaaKızlar peki şunu biliyor musunuz? Yumurtlama dönemi akıntısı oluyor ya,yumurta çatladiktan sonra mı akıntı oluyor, çatlamadan önce mi
Hayirlı olsun saglıkla insallahKızlar bata 1 kala test yaptım pozıtıf
Aynen öyle canım hamilelikten hamileliğe çok fark oluyoKızlar topiği açıldığından beri takip edip okuyorum. Gayet samimi bir ortam yakalandı bende sevdim açıkcası :) Bu arada ben ilk hamileliğimi hiç günüm geçmeden öğrenmiştim. Yani regl gününe 1 hafta kala mide bulantısı kusma aşırı sırt ağrısı çekmiştim. Tabi güzel başlayıp mutlu sonla bitmeyen bir gebelikti, düşük yaşadım.
Şimdi bende sizin gibi bekleyenlerdenim ama her gebelik belirtisi başka o yüzden anlayamıyorum şu an var mı yok mu :)
Hayirli olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ben zaten diğer topikte tebrik etmiştim hatta testi ilk gorenlerdenim desemde yeridir
Evett canmmBen zaten diğer topikte tebrik etmiştim hatta testi ilk gorenlerdenim desemde yeridir
Tekrardan tebrik ederim kuzum rabbim bizlere de nasip eder inşallahEvett canmm
BEnimde öyle şuan sanki hiç olmucak gibi hissediyorumİnşallah canım inşallah bugüne kadar hep sukrettim allahım önce isteyipte yanıp tutusanlasrin kulaklarını doldur çok şükür ben yaşadım dedim hepte dua ederim benim ilk iki sene olmadı ama 200 sene gibi gelmisti
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallh,hadi bakalım 3. Haber kimden gelicekKızlaaarr çift çizgiyi gördümmm ama foto atamıyorum ya yüklenmiyoo
Siz de mi yeni öğrendiniizzz:))Canimmmm:))) fotoyu kirpip at dün ben öyle attim
Hayırlı olsun canim. Erken gebelik testi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?