YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar bazi belirtiler tabiki psikolijik mide bulantisi aserme basdonmesi falan. Bu belirtiler için 7 8 haftalik olmali. Tek belirgin fark goguste sızı ve buyume adet doneminden kat Kat fazla

Kızlar bazi belirtiler tabiki psikolijik mide bulantisi aserme basdonmesi falan. Bu belirtiler için 7 8 haftalik olmali. Tek belirgin fark goguste sızı ve buyume adet doneminden kat Kat fazla
bende onların hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ağrı dünkü bel ve bacak ağrılarm akıntm var beyaz yapışkan ve biraz sulu

Valla canım benim ikinci hamileliğim sürpriz yani aklımda hamilelik yoktu oldu 3gun geçmeyen mide bulantısı bas dönmesi n sonra artık 3.gün aklıma geldi suphelendim ya hamileysem dedim sabah test aldım yaptım baktım yok olamazdı zaten dedim dedim ama 15dakka sonra çöpe atmak için gittiğim de bi daha baktım hayal gibi bi çizgi görünüyordu ışığa tutunca ertesi gün yani belirtilerimin 4. Günü kan verdim 35.4 çıkmıştı değer bu değerin 3gun öncesi başlamıştı benim belirtilerim

Bu
Bu çok istisnA ama Ben genel konustum ve bilimsel olarak da bu belirtiler icin 7 8 hafta

Bu

Bu çok istisnA ama Ben genel konustum ve bilimsel olarak da bu belirtiler icin 7 8 hafta

kızlar belirtiler kişiye göre değişiyor. kimisinde hiç olmaz kimisi erkenden hisseder kimiside 2 aylıkken falan gisseder belirtileri. yani bu bi kişide aynı diye diğerleride aynı olmaz insan vucudu değişkendir sonuçta. ben hamileliğimi çok zor geçiririm bi başkası hiç zorlanmadan geçirir bu değişir yani.

Kızlar topiği açıldığından beri takip edip okuyorum. Gayet samimi bir ortam yakalandı bende sevdim açıkcası :) Bu arada ben ilk hamileliğimi hiç günüm geçmeden öğrenmiştim. Yani regl gününe 1 hafta kala mide bulantısı kusma aşırı sırt ağrısı çekmiştim. Tabi güzel başlayıp mutlu sonla bitmeyen bir gebelikti, düşük yaşadım.
Şimdi bende sizin gibi bekleyenlerdenim ama her gebelik belirtisi başka o yüzden anlayamıyorum şu an var mı yok mu :)

öncelikle hoş geldin güzellik sefalar getirdin
bat ne zaman senin anlat bakalım belirti varmı nedir durum

öncelikle hoş geldin güzellik sefalar getirdin
bat ne zaman senin anlat bakalım belirti varmı nedir durum
Hoşbuldum. :))
Beklediğim tarih 3 mart. Ama bir hafta sarkar 8-9 mart olabilir. Belirtilerimde; mide bulantısı, mide yanması, kusma, hep uyku hali, arada kasıklarım ağrıyor, gözlerimde sürekli sulu gibi. daha başkalarıda olabilir ama şu an aklıma gelenler :)

mide bulantısı kusma beni bi işkillendirdi şuan

Normalde adet öncesi mide bulantısı çok yaşadığım bi durum ama kusma olmazdı. Belki üşütmüşümdür bilemiyorum. Ruh halimde şöyle "damacana reklamına ağlıyorum" modunda :)
ahahahahahahahahaahahaahahahahaha büyük haykırdım şuan damacana reklamı hahahahahahahaa

Kızlar peki şunu biliyor musunuz? Yumurtlama dönemi akıntısı oluyor ya,yumurta çatladiktan sonra mı akıntı oluyor, çatlamadan önce mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…