Yumurtlamadan 7 gün geçti kasık ağrısı ve karın şişliği hamilemiyim

Hayırlısı plsun takılma çünkü arkadaşımın değeri 9 du şuan 1 buçul yaşında çocuğu

Hayırlısı plsun takılma çünkü arkadaşımın değeri 9 du şuan 1 buçul yaşında çocuğu
Ya aslında değerlere takıldığımda değil de. Çok erken öğrenince zaten düşük çıkıyor da benimki sanki biraz zaman geçti ama yine niye düşük diye düşünüyorum. 2 kat artmış evet de biz kadınlar hep böyleyiz zaten hemen bi stres modu doktoruma da ayın 2sinde gidebilcem 1 haftam var daha inşallah keseyi görürüz

Geç döllenme olmuş da olabilir önemli olan değerinizin güzel artıyor olması ve artıyor da canınızı sıkmayın tadını çıkarın

Geç döllenme olmuş da olabilir önemli olan değerinizin güzel artıyor olması ve artıyor da canınızı sıkmayın tadını çıkarın
İnşallah sıkıntı çıkmadan herkes kucağına alır çocuklarını (amin) 2 eylülde gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz da keseyi görebiliriz

sohbetinizi okurken sona kadar geldim kızlar nasıl büyü yapılmış ya kim böyle bişey yapabilr canım nasıl anladın
Bilmiyorum canım yapıyo pislikler eşimin ve benim terliğimin içine yağ sürülmüştü aklımıza gelmedi eşimle çok büyük kavga ettik evi terkettim sonrasında falımda büyü var dendi uyuz olduk sonra gittim bir hocaya baktı kitaptan okudu falan evet var dedi ayırma bğyüsü güçlü bi büyü dedi şuan eşim yine eskisi gibi iyi bana karşı Allaha şükür

Bilmiyordunuz ama devam ediyorsunuz bir de ayrıntı veriyorsunuz. Üstteki yorumunuzu bildirdim. Kusura bakmayın ama gebelik konusunda da gelip bu konudan bahsedilmez.
Sizin beyin fonksiyonlarınız çalışıyor değil mi? Eminsiniz? Bakarsanız cevap saatlerine o ayrıntı verdiğim mesajı daha önce yazdığımı anlardınız.

Ne zalim insanlar var.

Sen atlatmışsın o süreçleri desene:)
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet belirtilerim başladı, sende de böyle olmuş muydu?
Ben hiç belirti yaşamadın desem hamile olduğumu öğrendikten sonra tek belirtim tuvaletimi tutamamamdı çok sancı giriyordu felç oldum galiba derdim o kadar şiddetliydi başka da belirtim olmadı hala da yok mesela

Canim kusura bakma bisey soracagim.
Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Testi 15 EKİM DE yaptim

Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.

Eklentiler

• 20221015_164158.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20221015_164150.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 122
Ben hiç belirti yaşamadın desem hamile olduğumu öğrendikten sonra tek belirtim tuvaletimi tutamamamdı çok sancı giriyordu felç oldum galiba derdim o kadar şiddetliydi başka da belirtim olmadı hala da yok mesela
Sen atlatmışsın o süreçleri desene:)
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet belirtilerim başladı, sende de böyle olmuş muydu?
Kizlar kusura bakmayin bisey sorcam

Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Testi 15 EKİM DE yaptim

Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.

Eklentiler

• 20221015_164158.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 20221015_164150.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu testide 17 ekimde yaptim ilk 20 dk içinde cok cok hafif silik bi cizgi belirdi. Anca rengi karartinca gözüküyor. Cope attim sonra tekrar baktim. O silik cizgi bi tık daha belirginlesmis. Ne diyosunuz bisey var mıdır

Eklentiler

• Screenshot_20221017-122450_Collage Maker - GridArt.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 235
  • 20221017_072902.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 237
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İnsallah. Belirtilerini okurken dikkatimi çekti alt tarafım zonkluyo yazmışsın. İlk defa bu ay benimde 2 gece yatarken alt tarafım iki saniye de 1 zonk zonk attı ağrılı bı şekilde hatta girip biraz araştırdım belirti mi diye. Benim çatlama üzerinden tam 7 gün geçti bugün öğlen erken ve kaset test yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm ama şuan bana ümit oldun İnşallah benimde vardır bebişim tutmuştur 2 senedir bekliyoruz bu sürede tek tüpüm laparoskopiyle alındı. Dua et lütfen banada bende güzel haberi alim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…