- 30 Ekim 2020
- 936
- 255
- 25
Hayırlısı plsun takılma çünkü arkadaşımın değeri 9 du şuan 1 buçul yaşında çocuğuCanım bende böyle oldum. Umut verip de sonrasında hüsrana uğramanı istemem ama. Benim ilk test kuruma çizgisidir dediğim bile öyle değilmiş. Aslında doktorun demesine göre kuruma çizgisi olmazmış. Biz negatif sanar kimyasal geçirirmişiz. Yani demem o ki kaç kere test yaptım bu 2. Gebeliğim hiç de kuruma çizgim olmamıştı ama ben ihtimal vermemiştim. Buda kuruma çizgisi gibi durmuyor zaten. Yazdıklarının aynısı bende de vardı özellikle bacak ağrıması. Şuan sadece keşke erken öğrenmeseymişim diyorum 2 günde bir kan veriyorum artmış mı diye. Adete 3 gün kala2.3 çıktı. 1 gün kala 22. 3 gün sonra 54 küsür. daha doğrusu 2.5 gün. Diğeri 2 gün sonra 108 çıktı. Ama değerler düşük geliyor bana. Bu konuda da bana yardımcı olabilcek biri varmı acaba. Normak mi acaba. Dün 108 çıktığında 4+4 gözüküyor. Bugün 4+5 deyim
Ya aslında değerlere takıldığımda değil de. Çok erken öğrenince zaten düşük çıkıyor da benimki sanki biraz zaman geçti ama yine niye düşük diye düşünüyorum. 2 kat artmış evet de biz kadınlar hep böyleyiz zaten hemen bi stres moduHayırlısı plsun takılma çünkü arkadaşımın değeri 9 du şuan 1 buçul yaşında çocuğu
Geç döllenme olmuş da olabilir önemli olan değerinizin güzel artıyor olması ve artıyor da canınızı sıkmayın tadını çıkarınCanım bende böyle oldum. Umut verip de sonrasında hüsrana uğramanı istemem ama. Benim ilk test kuruma çizgisidir dediğim bile öyle değilmiş. Aslında doktorun demesine göre kuruma çizgisi olmazmış. Biz negatif sanar kimyasal geçirirmişiz. Yani demem o ki kaç kere test yaptım bu 2. Gebeliğim hiç de kuruma çizgim olmamıştı ama ben ihtimal vermemiştim. Buda kuruma çizgisi gibi durmuyor zaten. Yazdıklarının aynısı bende de vardı özellikle bacak ağrıması. Şuan sadece keşke erken öğrenmeseymişim diyorum 2 günde bir kan veriyorum artmış mı diye. Adete 3 gün kala2.3 çıktı. 1 gün kala 22. 3 gün sonra 54 küsür. daha doğrusu 2.5 gün. Diğeri 2 gün sonra 108 çıktı. Ama değerler düşük geliyor bana. Bu konuda da bana yardımcı olabilcek biri varmı acaba. Normak mi acaba. Dün 108 çıktığında 4+4 gözüküyor. Bugün 4+5 deyim
Büyü konularının açılması, konuşulması yasak. Bilginiz olsun.Akşam hastaneye gidebilirsek gidicez inşallh baya sıkıntılı dönmlerden geçiyoruz çünkü büyü falan ypılmış evime yarınada kalabilr
İnşallah sıkıntı çıkmadan herkes kucağına alır çocuklarınıGeç döllenme olmuş da olabilir önemli olan değerinizin güzel artıyor olması ve artıyor da canınızı sıkmayın tadını çıkarın
Bilmiyorum canım yapıyo pislikler eşimin ve benim terliğimin içine yağ sürülmüştü aklımıza gelmedi eşimle çok büyük kavga ettik evi terkettim sonrasında falımda büyü var dendi uyuz olduk sonra gittim bir hocaya baktı kitaptan okudu falan evet var dedi ayırma bğyüsü güçlü bi büyü dedi şuan eşim yine eskisi gibi iyi bana karşı Allaha şükürsohbetinizi okurken sona kadar geldim kızlar nasıl büyü yapılmış ya kim böyle bişey yapabilr canım nasıl anladın
Yaaa bilmiyordum kusura bkmayınBüyü konularının açılması, konuşulması yasak. Bilginiz olsun.
Bilmiyordunuz ama devam ediyorsunuz bir de ayrıntı veriyorsunuz. Üstteki yorumunuzu bildirdim. Kusura bakmayın ama gebelik konusunda da gelip bu konudan bahsedilmez.Yaaa bilmiyordum kusura bkmayın
Sizin beyin fonksiyonlarınız çalışıyor değil mi? Eminsiniz? Bakarsanız cevap saatlerine o ayrıntı verdiğim mesajı daha önce yazdığımı anlardınız.Bilmiyordunuz ama devam ediyorsunuz bir de ayrıntı veriyorsunuz. Üstteki yorumunuzu bildirdim. Kusura bakmayın ama gebelik konusunda da gelip bu konudan bahsedilmez.
Yok çalışmıyor hanımefendi.Sizin beyin fonksiyonlarınız çalışıyor değil mi? Eminsiniz? Bakarsanız cevap saatlerine o ayrıntı verdiğim mesajı daha önce yazdığımı anlardınız.
Ne zalim insanlar var.Evini sirkeli suyla sil. üstünde 41 çörekotu taşı duası yazıyor internette ve bütün kapılarına okuyup birşeye sarıp koy ve eşinde sende denizli bir yerde oturuyorsanız ya köprüden geçin yada tekne turu yapın büyü bozulur o zaman
Ne zalim insanlar var.
Amin canım aminMaalesef mezar kabul etmicek kin bürümüş kalpleri nasır tutmuş rabbim kalplerine Allah sevgisi Allah korkusu versin
6 haftalık hamileyimA
Amin canım amin
Senin bat ne zaman konudan bağımsız? Var mı belirti?
Sen atlatmışsın o süreçleri desene:)6 haftalık hamileyim
Ben hiç belirti yaşamadın desemSen atlatmışsın o süreçleri desene:)
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet belirtilerim başladı, sende de böyle olmuş muydu?
Canim kusura bakma bisey soracagim.Canım bende böyle oldum. Umut verip de sonrasında hüsrana uğramanı istemem ama. Benim ilk test kuruma çizgisidir dediğim bile öyle değilmiş. Aslında doktorun demesine göre kuruma çizgisi olmazmış. Biz negatif sanar kimyasal geçirirmişiz. Yani demem o ki kaç kere test yaptım bu 2. Gebeliğim hiç de kuruma çizgim olmamıştı ama ben ihtimal vermemiştim. Buda kuruma çizgisi gibi durmuyor zaten. Yazdıklarının aynısı bende de vardı özellikle bacak ağrıması. Şuan sadece keşke erken öğrenmeseymişim diyorum 2 günde bir kan veriyorum artmış mı diye. Adete 3 gün kala2.3 çıktı. 1 gün kala 22. 3 gün sonra 54 küsür. daha doğrusu 2.5 gün. Diğeri 2 gün sonra 108 çıktı. Ama değerler düşük geliyor bana. Bu konuda da bana yardımcı olabilcek biri varmı acaba. Normak mi acaba. Dün 108 çıktığında 4+4 gözüküyor. Bugün 4+5 deyim
Ben hiç belirti yaşamadın desemhamile olduğumu öğrendikten sonra tek belirtim tuvaletimi tutamamamdı çok sancı giriyordu felç oldum galiba derdim o kadar şiddetliydi başka da belirtim olmadı hala da yok mesela
Kizlar kusura bakmayin bisey sorcamSen atlatmışsın o süreçleri desene:)
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra adet belirtilerim başladı, sende de böyle olmuş muydu?
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İnsallah. Belirtilerini okurken dikkatimi çekti alt tarafım zonkluyo yazmışsın. İlk defa bu ay benimde 2 gece yatarken alt tarafım iki saniye de 1 zonk zonk attı ağrılı bı şekilde hatta girip biraz araştırdım belirti mi diye. Benim çatlama üzerinden tam 7 gün geçti bugün öğlen erken ve kaset test yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm ama şuan bana ümit oldun İnşallah benimde vardır bebişim tutmuştur 2 senedir bekliyoruz bu sürede tek tüpüm laparoskopiyle alındı. Dua et lütfen banada bende güzel haberi alim bu ayArkadaşlar aslında çok uzun bi şekilde anlatmak isterdim ama sizi sıkmak istemiyorum. Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne vs derken sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz hamileliklerimde. Buda biraz sürpriz bir bebek oldu. Kan değerim 2.3dü yok dendi ama çok hafif bi çizgi çıkmıştı idrar testinde. Kuruma çizgisidir ya dedim. Ondan sonra 3 gün geçti regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu halbuki adete 2 3 gün vardı. Ama bende ağrı olmaz. Olsada böyle olmaz. Bu çok şiddetliydi. Belim kopcak gibi. Göğüslerimde aşırı bi ağrı vs yoktu ama süt gelmesi bile bi belirtiymiş de haberim yokmuş. O yüzden her ihitmali gözden geçirin derimm. Şuan adeti günümdü bugün. Ama ağrılarım kayboldu gibi. Ara ara kasılma oluyo sadece. Ve aşırı derecede sol bacağım ağrıdı. Ve afedersiniz alt bölgem sürekli zonkluyodu. Ben ilk kızımda da bunları yaşamıştım ama ihtimal veremedim niyeyse. Nedense paniğe kapıldım daha doğrusu ya düşerse ya kimyasal sa diye. Oda geçmiştie yaşadığımız sıkıntılardan oldu. Pembe veya kahverengi lekelenmem hiç olmadı. Şuan daha erken olduğu için de bişe diyemiyorum.salı günü doktora gidip ilaçlarımı yazdırıcam. Hepinize pozitif testleri görmek nasip olsun ve kucağınıza almak en önemlisi
İlk 3 testim 2şer gün aralıklarla
İlk beta adete 4 gün kala 2.3
İkinci beta 2 gece sonra 22.7