Aynen artık kan vericem ama oda 3 4 gün sonra zaten. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaTest yapmadan bilemezsiniz erken döllenme olmadığı sürece bu kadar erken öğrenme şansınız düşük isterseniz kan verinverin
Ins gönlüne göre olur, sonucu haber ver.Son adet tarihim 24 temmuz. 6 ağustosta yumurtlamam oldu. 7 gün geçti yumurtlamadan. Kasık ağrılarım hiç bitmedi. Sürekli hamileyim demek geçiyor içimden. Belki erken belki acelecilik ama hepiniz bilirsiniz insanın içi içini yiyor beklerken. 21 ağustos adet tarihim ama bekleyemiyorum da. Kızıma adete 1 hafta kala hamile kaldığımı öğrenmiştim. Sizce kasık ağrısı karın şişliği ve hafif bel ağrısı hamile olduğumu mu gösterir? Normalde hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım. 2 günde geçerdi ağrım. Şimdi hala devam ediyor. Ve sanki çok yemek yemişim gibi de karnım şiş aslında açım bile
Çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünce olsun inşallah. Ama moralim çok bozuk. Dün gece göğsümü sıktım süt geldi. Sağ göğsümden geliyoru sol göğsümde yok. Prolaktin yüksekliği de olmasını sanmıyorum çünkü adetim ve yumurtlamam düzenli nedenini anlayamadım. Adet olunca galibs hormon tahlili yaptırmam gerekiyor. Emzirmeyi bırakalı da 2 sene oldu. Prolaktim yüksekse zaten hamile kalmam da zorIns gönlüne göre olur, sonucu haber ver.
Geçen ay benzerdim adet oldum.
Ilacla düşürüyor Dr, ona takilma hiç.Çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünce olsun inşallah. Ama moralim çok bozuk. Dün gece göğsümü sıktım süt geldi. Sağ göğsümden geliyoru sol göğsümde yok. Prolaktin yüksekliği de olmasını sanmıyorum çünkü adetim ve yumurtlamam düzenli nedenini anlayamadım. Adet olunca galibs hormon tahlili yaptırmam gerekiyor. Emzirmeyi bırakalı da 2 sene oldu. Prolaktim yüksekse zaten hamile kalmam da zor
Canım bugün test yaptım direk hemen pozitif çıktı. 3 4 gün önce beta hcg 2.3 çıkmıştı. Şim acilde kan örneği veriyorum bakalım ne olacak. 2 gündür adet sancıları çekiyorum normalde böyle ağrım olmaz benim. Kan sonucunu bekleyeceğimIlacla düşürüyor Dr, ona takilma hiç.
Ne zamandır deniyorsun?
Sonuç ne çıktı canım değerin kaç ?Canım bugün test yaptım direk hemen pozitif çıktı. 3 4 gün önce beta hcg 2.3 çıkmıştı. Şim acilde kan örneği veriyorum bakalım ne olacak. 2 gündür adet sancıları çekiyorum normalde böyle ağrım olmaz benim. Kan sonucunu bekleyeceğim
Hayırlı olsunArkadaşlar hamileymişim. Çok şaşırdım çok mutlu oldum. Beta hcg 2 iken 22 olmuş. Hiç beklemezdim. Bianda oldu. Stres yapmiyim adet olayım hormon testime hemen baktırayım diye düşünmüştüm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin. Şuan daha çok yeni olduğu için bende çok sevinemiyorum tabi. Ama içim kıpır kıpır bi o kadar da endişeli. Gerçekten umut oldu mucize oldu benim için
Teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun
Ay bende öyle düşünüyorum jnsallah bende gebeyimdir adetiniz kac gun gecmistiArkadaşlar hamileymişim. Çok şaşırdım çok mutlu oldum. Beta hcg 2 iken 22 olmuş. Hiç beklemezdim. Bianda oldu. Stres yapmiyim adet olayım hormon testime hemen baktırayım diye düşünmüştüm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin. Şuan daha çok yeni olduğu için bende çok sevinemiyorum tabi. Ama içim kıpır kıpır bi o kadar da endişeli. Gerçekten umut oldu mucize oldu benim için
Demek ki bebekmiş cevabı:) inşSon adet tarihim 24 temmuz. 6 ağustosta yumurtlamam oldu. 7 gün geçti yumurtlamadan. Kasık ağrılarım hiç bitmedi. Sürekli hamileyim demek geçiyor içimden. Belki erken belki acelecilik ama hepiniz bilirsiniz insanın içi içini yiyor beklerken. 21 ağustos adet tarihim ama bekleyemiyorum da. Kızıma adete 1 hafta kala hamile kaldığımı öğrenmiştim. Sizce kasık ağrısı karın şişliği ve hafif bel ağrısı hamile olduğumu mu gösterir? Normalde hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım. 2 günde geçerdi ağrım. Şimdi hala devam ediyor. Ve sanki çok yemek yemişim gibi de karnım şiş aslında açım bile
İnş sağlıkla artar değerinde, gözün aydın:)Canım bugün test yaptım direk hemen pozitif çıktı. 3 4 gün önce beta hcg 2.3 çıkmıştı. Şim acilde kan örneği veriyorum bakalım ne olacak. 2 gündür adet sancıları çekiyorum normalde böyle ağrım olmaz benim. Kan sonucunu bekleyeceğim
Çol teşekkür ederim Allah razı olsunİnş sağlıkla artar değerinde, gözün aydın:)
Canım öncelikle hayırlı olsun okurken benim bile içimm kıpır kıpır etti bende 2 senedir istiyorum fakat olmuyor eşimin sperm yavaşlığı var ilaç alıyor fakat. Ben ağustosun 6 sında regli. Oldum bitti 18 ve 21 ağustosta ilişki oldu ama bugün başlayan kasık ağrılarım var hatta yumurtlamamdan itibaren var olan birşey, akşamdan beri midem hafid bulanıyor ve nedense sık idrara çıktım bugün akşamdan itibaren ve iki kere hapşırdım ani kasılmalar yaşadım kasıklarımda reglime var 10 gün falan ama erken yumurtladım gibime geliyor ve karnımda şiş dediğiniz gibi sizce bende de varmıdır gebelik hayırlısıyla?Son adet tarihim 24 temmuz. 6 ağustosta yumurtlamam oldu. 7 gün geçti yumurtlamadan. Kasık ağrılarım hiç bitmedi. Sürekli hamileyim demek geçiyor içimden. Belki erken belki acelecilik ama hepiniz bilirsiniz insanın içi içini yiyor beklerken. 21 ağustos adet tarihim ama bekleyemiyorum da. Kızıma adete 1 hafta kala hamile kaldığımı öğrenmiştim. Sizce kasık ağrısı karın şişliği ve hafif bel ağrısı hamile olduğumu mu gösterir? Normalde hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım. 2 günde geçerdi ağrım. Şimdi hala devam ediyor. Ve sanki çok yemek yemişim gibi de karnım şiş aslında açım bile
Çok çok teşekkür ederimCanım öncelikle hayırlı olsun okurken benim bile içimm kıpır kıpır etti bende 2 senedir istiyorum fakat olmuyor eşimin sperm yavaşlığı var ilaç alıyor fakat. Ben ağustosun 6 sında regli. Oldum bitti 18 ve 21 ağustosta ilişki oldu ama bugün başlayan kasık ağrılarım var hatta yumurtlamamdan itibaren var olan birşey, akşamdan beri midem hafid bulanıyor ve nedense sık idrara çıktım bugün akşamdan itibaren ve iki kere hapşırdım ani kasılmalar yaşadım kasıklarımda reglime var 10 gün falan ama erken yumurtladım gibime geliyor ve karnımda şiş dediğiniz gibi sizce bende de varmıdır gebelik hayırlısıyla?