Yumurtlamadan 7 gün geçti kasık ağrısı ve karın şişliği hamilemiyim

2 sene olucak eylülde evleneli ve hiç korunmadık çok yemiş gibi değilde göbek gibi şişlik bacak ağrım evet vardı 2 gün oldu hatta kasıktan bacağıma vuruyordu yumurtlamaya yordum açıkcası hiç bilmiyorum vallahi kafam çokk karışıkbinşallah bebeğim benimledir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zorluklar çektim 2 senedir

İnşallah canım. İnşallah hamilesindir rabbim zamanı gelince elbet vericektir. Yumurtlama da olabilir bu günleri değerlendirdiniz mi?

Söylediğim iki günü değerlendirdik sadece sonrasında kasık ağrım olduğu için socak bakmadım açıkcası
Anladım canım. Eğerki bu stresten kurtulmak istiyorsan ayın 29unda kan testi ver. Gerçekten bu stres hiç iyi değil. Ve adeti de geciktiriyor. Çok dua edicem senin için. İnşallah hamilelik haberini alırsın

Anladım canım. Eğerki bu stresten kurtulmak istiyorsan ayın 29unda kan testi ver. Gerçekten bu stres hiç iyi değil. Ve adeti de geciktiriyor. Çok dua edicem senin için. İnşallah hamilelik haberini alırsın
İnşallah bakalım çok sağolun Allahın duası sizin üzerinizde olsun ❤

Merhabalar canım kusura bakma yine ben ama hala devam eden ağrılarım var normalde bu kadar uzun sürmez bu ay çok farklı geldi bugün başlayan bel ağrısı vat kasıklarıma ani kramplar giriyor dün akşam beklemiş olmayan idrarla test yaptım bu şekilde çıktı ama bana testin plastiğinin çizgisi gibi geldi ve midem böyle alt üst oluyor gibi anlam veremedim yarın gidip kanmı versem diyprum

Eklentiler

• IMG20220824222939.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 523
Hemen mi çıktı? Hemen Çıktıysa gebelik var hayırlısı olsun kan verip netleştirin mutlaka bizede haber verin lütfen

Hemen mi çıktı? Hemen Çıktıysa gebelik var hayırlısı olsun kan verip netleştirin mutlaka bizede haber verin lütfen
Valla gittim randevu isteniyor sinirlendim akşama doğru acile gidicem bacağımın içi baldırım ağrıyo kasığımda ağrıyo korkuyorum ya gebelik değil de başka bişise

Valla gittim randevu isteniyor sinirlendim akşama doğru acile gidicem bacağımın içi baldırım ağrıyo kasığımda ağrıyo korkuyorum ya gebelik değil de başka bişise
Yat dilen canım hızlı hareket etme. Böyle ağrılar oluyor hamilelikte korka. Kırmızı kanaman olursa kork

Ama gebelikte de bu belirtiler oluyor korkmayın kistiniz var mı?

Akşam hastaneye gidebilirsek gidicez inşallh baya sıkıntılı dönmlerden geçiyoruz çünkü büyü falan ypılmış evime yarınada kalabilr
sohbetinizi okurken sona kadar geldim kızlar nasıl büyü yapılmış ya kim böyle bişey yapabilr canım nasıl anladın

Ayrılmamız için maddi durumumuz kötü olsun diye ve tutuyoda eşim giriypr işe ben çıkıyprum ben giriyorum o çıkıyor bi doğrulamadık 2 senedir
Evini sirkeli suyla sil. üstünde 41 çörekotu taşı duası yazıyor internette ve bütün kapılarına okuyup birşeye sarıp koy ve eşinde sende denizli bir yerde oturuyorsanız ya köprüden geçin yada tekne turu yapın büyü bozulur o zaman

Canım bende böyle oldum. Umut verip de sonrasında hüsrana uğramanı istemem ama. Benim ilk test kuruma çizgisidir dediğim bile öyle değilmiş. Aslında doktorun demesine göre kuruma çizgisi olmazmış. Biz negatif sanar kimyasal geçirirmişiz. Yani demem o ki kaç kere test yaptım bu 2. Gebeliğim hiç de kuruma çizgim olmamıştı ama ben ihtimal vermemiştim. Buda kuruma çizgisi gibi durmuyor zaten. Yazdıklarının aynısı bende de vardı özellikle bacak ağrıması. Şuan sadece keşke erken öğrenmeseymişim diyorum 2 günde bir kan veriyorum artmış mı diye. Adete 3 gün kala2.3 çıktı. 1 gün kala 22. 3 gün sonra 54 küsür. daha doğrusu 2.5 gün. Diğeri 2 gün sonra 108 çıktı. Ama değerler düşük geliyor bana. Bu konuda da bana yardımcı olabilcek biri varmı acaba. Normak mi acaba. Dün 108 çıktığında 4+4 gözüküyor. Bugün 4+5 deyim

Ve ayrıca da zaten bencede acile git başka şeyler söyle mide bulantısı aşırı kasıklarım ağrıyo günümde geçmiş ilaç kullanmak istemiyorum kafama göre de hemen yapmak zğrundalar. Ve en azından 1 saat sonra sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…