Yumurtlamadan 7 gün geçti kasık ağrısı ve karın şişliği hamilemiyim

Arkadaşlar aslında çok uzun bi şekilde anlatmak isterdim ama sizi sıkmak istemiyorum. Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne vs derken sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz hamileliklerimde. Buda biraz sürpriz bir bebek oldu. Kan değerim 2.3dü yok dendi ama çok hafif bi çizgi çıkmıştı idrar testinde. Kuruma çizgisidir ya dedim. Ondan sonra 3 gün geçti regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu halbuki adete 2 3 gün vardı. Ama bende ağrı olmaz. Olsada böyle olmaz. Bu çok şiddetliydi. Belim kopcak gibi. Göğüslerimde aşırı bi ağrı vs yoktu ama süt gelmesi bile bi belirtiymiş de haberim yokmuş. O yüzden her ihitmali gözden geçirin derimm. Şuan adeti günümdü bugün. Ama ağrılarım kayboldu gibi. Ara ara kasılma oluyo sadece. Ve aşırı derecede sol bacağım ağrıdı. Ve afedersiniz alt bölgem sürekli zonkluyodu. Ben ilk kızımda da bunları yaşamıştım ama ihtimal veremedim niyeyse. Nedense paniğe kapıldım daha doğrusu ya düşerse ya kimyasal sa diye. Oda geçmiştie yaşadığımız sıkıntılardan oldu. Pembe veya kahverengi lekelenmem hiç olmadı. Şuan daha erken olduğu için de bişe diyemiyorum.salı günü doktora gidip ilaçlarımı yazdırıcam. Hepinize pozitif testleri görmek nasip olsun ve kucağınıza almak en önemlisi ❤️❤️❤️
İlk 3 testim 2şer gün aralıklarla
İlk beta adete 4 gün kala 2.3
İkinci beta 2 gece sonra 22.7
Ben de 4 gün önce yaptım çıkmadı bugün adet günüm olmadım adet yine test yaptım çıkmadı. Bakalım yarın ne olacak inş bebiş vardır. Ünş adet olmamda sağlığı İLE bebiş olur dualarını esirgeme tatlım. Hayrılısı ile kucaklarımız dolsun

Sizlerin adına çok sevindim. Malesef ben kürtaj oldum geçen ay. Boş gebelik olduğu için. Hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah vakti saati geldiğinde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Herşey gönlünüzce olsun❤️❤️❤️

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İnsallah. Belirtilerini okurken dikkatimi çekti alt tarafım zonkluyo yazmışsın. İlk defa bu ay benimde 2 gece yatarken alt tarafım iki saniye de 1 zonk zonk attı ağrılı bı şekilde hatta girip biraz araştırdım belirti mi diye. Benim çatlama üzerinden tam 7 gün geçti bugün öğlen erken ve kaset test yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm ama şuan bana ümit oldun İnşallah benimde vardır bebişim tutmuştur 2 senedir bekliyoruz bu sürede tek tüpüm laparoskopiyle alındı. Dua et lütfen banada bende güzel haberi alim bu ay ❤️
Ins canım sebebi gebektir🤲
Dr a göre sıkıntı neydi 2 yıldır olmuyor?

Kizlar kusura bakmayin bisey sorcam

Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Testi 15 EKİM DE yaptim

Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.
İdrarı çok damlatmışsınız ama pozitif görüyor doktora da gitmişsiniz ama o beta ya neden bakmadı garip geldi. En iyisi kan vermeniz olur 💐

Canım bende böyle oldum. Umut verip de sonrasında hüsrana uğramanı istemem ama. Benim ilk test kuruma çizgisidir dediğim bile öyle değilmiş. Aslında doktorun demesine göre kuruma çizgisi olmazmış. Biz negatif sanar kimyasal geçirirmişiz. Yani demem o ki kaç kere test yaptım bu 2. Gebeliğim hiç de kuruma çizgim olmamıştı ama ben ihtimal vermemiştim. Buda kuruma çizgisi gibi durmuyor zaten. Yazdıklarının aynısı bende de vardı özellikle bacak ağrıması. Şuan sadece keşke erken öğrenmeseymişim diyorum 2 günde bir kan veriyorum artmış mı diye. Adete 3 gün kala2.3 çıktı. 1 gün kala 22. 3 gün sonra 54 küsür. daha doğrusu 2.5 gün. Diğeri 2 gün sonra 108 çıktı. Ama değerler düşük geliyor bana. Bu konuda da bana yardımcı olabilcek biri varmı acaba. Normak mi acaba. Dün 108 çıktığında 4+4 gözüküyor. Bugün 4+5 deyim
Yumurtlamadan 9 gün sonra bu çıktı reglye 4 gün var sizin değerle aynı fikriniz nedir

Eklentiler

• 3457FB3F-1E7F-41EC-B058-9B88224DBAEC.jpeg
    3457FB3F-1E7F-41EC-B058-9B88224DBAEC.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 288
X