Arkadaşlar aslında çok uzun bi şekilde anlatmak isterdim ama sizi sıkmak istemiyorum. Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne vs derken sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz hamileliklerimde. Buda biraz sürpriz bir bebek oldu. Kan değerim 2.3dü yok dendi ama çok hafif bi çizgi çıkmıştı idrar testinde. Kuruma çizgisidir ya dedim. Ondan sonra 3 gün geçti regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu halbuki adete 2 3 gün vardı. Ama bende ağrı olmaz. Olsada böyle olmaz. Bu çok şiddetliydi. Belim kopcak gibi. Göğüslerimde aşırı bi ağrı vs yoktu ama süt gelmesi bile bi belirtiymiş de haberim yokmuş. O yüzden her ihitmali gözden geçirin derimm. Şuan adeti günümdü bugün. Ama ağrılarım kayboldu gibi. Ara ara kasılma oluyo sadece. Ve aşırı derecede sol bacağım ağrıdı. Ve afedersiniz alt bölgem sürekli zonkluyodu. Ben ilk kızımda da bunları yaşamıştım ama ihtimal veremedim niyeyse. Nedense paniğe kapıldım daha doğrusu ya düşerse ya kimyasal sa diye. Oda geçmiştie yaşadığımız sıkıntılardan oldu. Pembe veya kahverengi lekelenmem hiç olmadı. Şuan daha erken olduğu için de bişe diyemiyorum.salı günü doktora gidip ilaçlarımı yazdırıcam. Hepinize pozitif testleri görmek nasip olsun ve kucağınıza almak en önemlisi
İlk 3 testim 2şer gün aralıklarla
İlk beta adete 4 gün kala 2.3
İkinci beta 2 gece sonra 22.7