• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 5 gün sonra Beta HCG 0.1 çıkarsa

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Arkadaşlar aranızda yumurtlama gününden birkaç gün sonra test yaptırıp değeri 0.1 çıkan ama sonradan yükselen varmı?
Pazartesi yurtdışına gideceğim için bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı. BAT 24 aralık yani bu pazar. Sonradan değer yükselebilir mi? Gebelik olsaydı 0.1’in ufak ta olsa üzerinde çıkması gerekmiyor mu? Ben mi çok aceleciyim?:KK43:

beta yumurta döllendikten yaklaşık 10 gün sonra salgılanmaya başlanır. yani şuan zaten hamileyseniz bile çıkması mümkün değil.

Çıkması imkansız yani? Herzamanki gibi çok acele ettim desene :kızgın:geç yumurtlama oldu bide bu ay normalde 10 aralıkta falan olması gerekiyordu, 17 aralıkta ovülasyon testi kabak gibi pozitif çıkmıştı

Çıkması imkansız yani? Herzamanki gibi çok acele ettim desene :kızgın:geç yumurtlama oldu bide bu ay normalde 10 aralıkta falan olması gerekiyordu, 17 aralıkta ovülasyon testi kabak gibi pozitif çıkmıştı
kesin yumurtlama tarihini biliyorsan beta ondan yaklaşık 11 gün sonra kanda yükselmeye başlar. çünkü döllenmede yaklaşık 24 saat sürüyor bazen 48 saat. moralini bozman için çok erken yani. az daha sabır :) umarım gönlünce olur sonuç :)

kesin yumurtlama tarihini biliyorsan beta ondan yaklaşık 11 gün sonra kanda yükselmeye başlar. çünkü döllenmede yaklaşık 24 saat sürüyor bazen 48 saat. moralini bozman için çok erken yani. az daha sabır :) umarım gönlünce olur sonuç :)
Sağol canım senin de az kalmış, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tatilden iyi haberlerle dönerim bende inşallah orada kafaya takmaya vakit bulamam en azından:halay:

Sağol canım senin de az kalmış, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tatilden iyi haberlerle dönerim bende inşallah orada kafaya takmaya vakit bulamam en azından:halay:

Tesekkur ederimmm :)
Zaten kafaya takmamak en iyisi. Yoksa kafayi yiyor insan :)

Arkadaşlar aranızda yumurtlama gününden birkaç gün sonra test yaptırıp değeri 0.1 çıkan ama sonradan yükselen varmı?
Pazartesi yurtdışına gideceğim için bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı. BAT 24 aralık yani bu pazar. Sonradan değer yükselebilir mi? Gebelik olsaydı 0.1’in ufak ta olsa üzerinde çıkması gerekmiyor mu? Ben mi çok aceleciyim?:KK43:
canim hasta oldun mu yada test yapti ne durumdasın

Burada okuduğum tüm belirtilerde ilk sırada göğüslerde şişme ve ağrı oluyormuş, bide kararma galiba. Bende hiçbiri yok. Ne şiştiler ne ağrıyor sızlıyorlar:KK43: galiba hamiş değilim.

Burada okuduğum tüm belirtilerde ilk sırada göğüslerde şişme ve ağrı oluyormuş, bide kararma galiba. Bende hiçbiri yok. Ne şiştiler ne ağrıyor sızlıyorlar:KK43: galiba hamiş değilim.
Kiz ona bakma hic. Be dogurdum doguracagum reglim kesilmese hamile.oldugumu hala anlamazdim. Hamileligim boyunca ne bulanti ne kusma bisey yasamadim :) hani doktot kontrolunde olmasam ve dalagima dalagima tekme yemesem kilo aldim der devam ederdim hayatima :D

Canım geç yumurtladıysan adetin de hamile olmasan bile gecikecektir 17 Aralık yumurtlamaysa bat ın 31 Aralık ya sa 1 2 Ocak gibi olur ;)

Canım geç yumurtladıysan adetin de hamile olmasan bile gecikecektir 17 Aralık yumurtlamaysa bat ın 31 Aralık ya sa 1 2 Ocak gibi olur :KK66:
Bende öyle düşündüm muhtemelen eli kulağında gelecek ama çok zorluyor beni nalet olasıca:KK70: acıdan ağrıdan kovranıyorum sabahtan beri

Kızlar günün her saatinde yapılan bir test aldım negatif çıktı. Sağlık olsun ne diyeyim.

Az önce tuvalette pembe akıntı geldi, regl olacağım kesinleşti. Kurtuldum bu belirsizlikten oh be. 47 gün regl olamamak çok kötüymüş gerçekten günlerdir kıvranıyorum:KK43:

Back