- 15 Mayıs 2022
- 58
- 8
- 16
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
İnşallah bebişlerimiz bizimledirBaya artmış gözüküyor canım benim de 186 çıktı yarın tekrar kan vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebişlerimiz bizimledirBaya artmış gözüküyor canım benim de 186 çıktı yarın tekrar kan vereceğim
ben de yanlış yönlendirmek istemedim belki kişiden kişiye değişiyordur diyeBence kesinlikle doğru, ben de farkettim rahim ağzım aşırı yumuşak ve kaygandı
Az önce biraz kanamam oldu aklım çıktı, doktoru aradım dinlen, ilaçlara devam, yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızımben de yanlış yönlendirmek istemedim belki kişiden kişiye değişiyordur diye
Hemen uzan dinlen, yüksek bir yere doğru uzanma, ağır bir şey kaldırıp indirme mümkünse hep uzan. Ve hemen doktora sıra al ne olur ne olmaz baksınlar benceeAz önce biraz kanamam oldu aklım çıktı, doktoru aradım dinlen, ilaçlara devam, yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Yarın pazar kendi doktorum çalışmıyor. Acile gideyim mi sizce ?Hemen uzan dinlen, yüksek bir yere doğru uzanma, ağır bir şey kaldırıp indirme mümkünse hep uzan. Ve hemen doktora sıra al ne olur ne olmaz baksınlar bencee
Yani acil bir şey yapar mı bilemiyorum, siz yarın da uzanın çok ayakta durmayın, pazartesi günü doktora gidin benceYarın pazar kendi doktorum çalışmıyor. Acile gideyim mi sizce ?
Öyle yapacağım, çok teşekkür ederim cevabınız içinYani acil bir şey yapar mı bilemiyorum, siz yarın da uzanın çok ayakta durmayın, pazartesi günü doktora gidin bence
Sonuç ne oldu acaba inşallah bebeğiniz sağlıklıdırÖyle yapacağım, çok teşekkür ederim cevabınız için
Merhaba, beta hcg takibine devam ediyoruz. En son dün verdim 347 olmuş. Cuma günü doktor kontrolüne gideceğim. Siz tekrar kan testi yaptınız mı ? Durumunuz nasıl iyisiniz umarımSonuç ne oldu acaba inşallah bebeğiniz sağlıklıdır
Bugün tekrar kan vermeye gideceğim inşallah yükselmiştir benimki deMerhaba, beta hcg takibine devam ediyoruz. En son dün verdim 347 olmuş. Cuma günü doktor kontrolüne gideceğim. Siz tekrar kan testi yaptınız mı ? Durumunuz nasıl iyisiniz umarım
Kızlar beta hcg değerlerime bakar mısınız artış düzenli mi yoksa az gibi mi ilk öğrendiğimde adete 2 3 gün kadar vardı. Tarihler de yazıyor sağda. Son adetin ilk günü 8 Aralık kaç haftalık hamile oluyorum ve sizce kese ultrasonda kaç gün sonra görülür acaba
20 aralıkta yumurtlama 21 aralıkta çatlama oldu ovülasyon testiyle takip etmiştimYumurtlama tarihin ayın kaçıydı
Anladım benimde 17 aralıktı birlikte olduktan üç gün sonra kahve rengi leke geldi 26 sında gebelik testi yaptırdım negatif çıktı reegli günüm 1-5 arası Reegli de olmadım ben anlamadım20 aralıkta yumurtlama 21 aralıkta çatlama oldu ovülasyon testiyle takip etmiştim
Evet gebesiniz, tebriklerMerhaba ben daha yeni düşük yaptım 2 ay felan oldu beta gerçekmi kaç haftalık hamilelik oluyor
İnsallah yükselmiştir, bana da haber edin.Bugün tekrar kan vermeye gideceğim inşallah yükselmiştir benimki de
Ay hamilesinizz yaklaşık 3 4 haftalık oluyor sanırım son adetinizin ilk günü ne zamandı öyle hesaplanıyor sanırımMerhaba ben daha yeni düşük yaptım 2 ay felan oldu beta gerçekmi kaç haftalık hamilelik oluyor
Yaşım 22 bir çocuğum var 2 yaşında bir düşüğüm var ve çok zayıfım sezeryan ile doğum yaptım bir sorun olurmukiAy hamilesinizz yaklaşık 3 4 haftalık oluyor sanırım son adetinizin ilk günü ne zamandı öyle hesaplanıyor sanırım
On gün sonra görünmesi gerekir hayırlı olsun şimdidenKızlar beta hcg değerlerime bakar mısınız artış düzenli mi yoksa az gibi mi ilk öğrendiğimde adete 2 3 gün kadar vardı. Tarihler de yazıyor sağda. Son adetin ilk günü 8 Aralık kaç haftalık hamile oluyorum ve sizce kese ultrasonda kaç gün sonra görülür acaba