• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerlerime bakar mısınız

Az önce biraz kanamam oldu aklım çıktı, doktoru aradım dinlen, ilaçlara devam, yerleşme kanaması olabiliyor dedi. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Hemen uzan dinlen, yüksek bir yere doğru uzanma, ağır bir şey kaldırıp indirme mümkünse hep uzan. Ve hemen doktora sıra al ne olur ne olmaz baksınlar bencee

Kızlar beta hcg değerlerime bakar mısınız artış düzenli mi yoksa az gibi mi ilk öğrendiğimde adete 2 3 gün kadar vardı. Tarihler de yazıyor sağda. Son adetin ilk günü 8 Aralık kaç haftalık hamile oluyorum ve sizce kese ultrasonda kaç gün sonra görülür acaba

20 aralıkta yumurtlama 21 aralıkta çatlama oldu ovülasyon testiyle takip etmiştim
Anladım benimde 17 aralıktı birlikte olduktan üç gün sonra kahve rengi leke geldi 26 sında gebelik testi yaptırdım negatif çıktı reegli günüm 1-5 arası Reegli de olmadım ben anlamadım

Merhaba ben daha yeni düşük yaptım 2 ay felan oldu beta gerçekmi kaç haftalık hamilelik oluyor

Eklentiler

• 5378BBEC-A14B-43FA-8965-287A3C32E72B.png
    5378BBEC-A14B-43FA-8965-287A3C32E72B.png
    193,7 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar beta hcg değerlerime bakar mısınız artış düzenli mi yoksa az gibi mi ilk öğrendiğimde adete 2 3 gün kadar vardı. Tarihler de yazıyor sağda. Son adetin ilk günü 8 Aralık kaç haftalık hamile oluyorum ve sizce kese ultrasonda kaç gün sonra görülür acaba
On gün sonra görünmesi gerekir hayırlı olsun şimdiden

Back