- 15 Mayıs 2022
- 58
- 8
- 16
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
Hiç bilmiyorum ama umarım bir sorun olmaz kadın doğuma gitmeniz daha iyi olurYaşım 22 bir çocuğum var 2 yaşında bir düşüğüm var ve çok zayıfım sezeryan ile doğum yaptım bir sorun olurmuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ama umarım bir sorun olmaz kadın doğuma gitmeniz daha iyi olurYaşım 22 bir çocuğum var 2 yaşında bir düşüğüm var ve çok zayıfım sezeryan ile doğum yaptım bir sorun olurmuki
Teşekkür ederimOn gün sonra görünmesi gerekir hayırlı olsun şimdiden
Bence erken yapmışsınız testi regl günü geçince tekrar yapınAnladım benimde 17 aralıktı birlikte olduktan üç gün sonra kahve rengi leke geldi 26 sında gebelik testi yaptırdım negatif çıktı reegli günüm 1-5 arası Reegli de olmadım ben anlamadım
Kan verdiniz mi? Benim de yüreğim elimde. Artış tam iki kat ama burda görüyorum betalar fazla fazla artıyor.Bugün tekrar kan vermeye gideceğim inşallah yükselmiştir benimki de
Olsun yüzde 60 artması bile yeterliymiş düzenli olması önemliymiş içinizi ferah tutun. Bugün kan verdim ama sonuçlar daha çıkmadı en son 3 gün önce vermiştim 171 di inşallah bi 500 falan olmuşturKan verdiniz mi? Benim de yüreğim elimde. Artış tam iki kat ama burda görüyorum betalar fazla fazla artıyor.
İnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimizOlsun yüzde 60 artması bile yeterliymiş düzenli olması önemliymiş içinizi ferah tutun. Bugün kan verdim ama sonuçlar daha çıkmadı en son 3 gün önce vermiştim 171 di inşallah bi 500 falan olmuştur
İnşallah haberleşelim yine çok yakın tarihlerimiz birbirimizeİnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimiz
Ya sonuç çıkmış 1000 den büyük diyor ama 3 gün önce 171 di bu kadar artması normal mi tedirgin oldum birazİnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimiz
Yaaaa o kadar sevindim ki… hic tedirgin olma çok güzel artmış. Sağlıkla kucağına alırsınız insallahYa sonuç çıkmış 1000 den büyük diyor ama 3 gün önce 171 di bu kadar artması normal mi tedirgin oldum biraz
İnşallah yine de özel hastaneye gittim tam ölçtürmek için değeri o da çıkar 1 saate. Doktor keseyi göremedi ama normal sanırım daha çok erkenYaaaa o kadar sevindim ki… hic tedirgin olma çok güzel artmış. Sağlıkla kucağına alırsınız insallah