- 15 Mayıs 2022
- 70
- 11
- 18
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
Hiç bilmiyorum ama umarım bir sorun olmaz kadın doğuma gitmeniz daha iyi olurYaşım 22 bir çocuğum var 2 yaşında bir düşüğüm var ve çok zayıfım sezeryan ile doğum yaptım bir sorun olurmuki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum ama umarım bir sorun olmaz kadın doğuma gitmeniz daha iyi olurYaşım 22 bir çocuğum var 2 yaşında bir düşüğüm var ve çok zayıfım sezeryan ile doğum yaptım bir sorun olurmuki
Teşekkür ederimOn gün sonra görünmesi gerekir hayırlı olsun şimdiden
Bence erken yapmışsınız testi regl günü geçince tekrar yapınAnladım benimde 17 aralıktı birlikte olduktan üç gün sonra kahve rengi leke geldi 26 sında gebelik testi yaptırdım negatif çıktı reegli günüm 1-5 arası Reegli de olmadım ben anlamadım
Kan verdiniz mi? Benim de yüreğim elimde. Artış tam iki kat ama burda görüyorum betalar fazla fazla artıyor.Bugün tekrar kan vermeye gideceğim inşallah yükselmiştir benimki de![]()
Olsun yüzde 60 artması bile yeterliymiş düzenli olması önemliymiş içinizi ferah tutun. Bugün kan verdim ama sonuçlar daha çıkmadı en son 3 gün önce vermiştim 171 di inşallah bi 500 falan olmuşturKan verdiniz mi? Benim de yüreğim elimde. Artış tam iki kat ama burda görüyorum betalar fazla fazla artıyor.
İnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimizOlsun yüzde 60 artması bile yeterliymiş düzenli olması önemliymiş içinizi ferah tutun. Bugün kan verdim ama sonuçlar daha çıkmadı en son 3 gün önce vermiştim 171 di inşallah bi 500 falan olmuştur![]()
İnşallah haberleşelim yine çok yakın tarihlerimiz birbirimizeİnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimiz![]()
Ya sonuç çıkmış 1000 den büyük diyor ama 3 gün önce 171 di bu kadar artması normal mi tedirgin oldum birazİnsallah en güzel şekilde artmıştır, sıkıca tutunsun bize minnoş bebelerimiz![]()
Yaaaa o kadar sevindim ki… hic tedirgin olma çok güzel artmış. Sağlıkla kucağına alırsınız insallahYa sonuç çıkmış 1000 den büyük diyor ama 3 gün önce 171 di bu kadar artması normal mi tedirgin oldum biraz
İnşallah yine de özel hastaneye gittim tam ölçtürmek için değeri o da çıkar 1 saate. Doktor keseyi göremedi ama normal sanırım daha çok erkenYaaaa o kadar sevindim ki… hic tedirgin olma çok güzel artmış. Sağlıkla kucağına alırsınız insallah![]()
Merhaba, ne yaptınız kontrole gittiniz mi merak ettim siziİnşallah yine de özel hastaneye gittim tam ölçtürmek için değeri o da çıkar 1 saate. Doktor keseyi göremedi ama normal sanırım daha çok erken![]()
Tekrar kontrole gitmedim randevum ayın 20 sinde o günü bekliyorum siz n’aptınızMerhaba, ne yaptınız kontrole gittiniz mi merak ettim sizi
Ben biraz sabırsızım bugün gittim kontrole, Vajinal ultrason ile minik bir kese gördükTekrar kontrole gitmedim randevum ayın 20 sinde o günü bekliyorum siz n’aptınız
Ayy çok güzel sağlıkla dünyaya gelir inşallahBen biraz sabırsızım bugün gittim kontrole, Vajinal ultrason ile minik bir kese gördük![]()
Üzmek istemem ama artış bana da az gibi geldi 4 gün içinde 2 kattan da daha fazla artmış olması gerekiyordumerhabalar 30 ocakta beta 1086 tıydı dün hafif kanamam olduğu için bugün doktora gittim keseyi gördü tekrar beta vermemi istedi şuanda 1633 çıktı artışı az gibi geldi yarın doktorunla görüşeceğim ne düşünüyorsunuz
umarımÜzmek istemem ama artış bana da az gibi geldi 4 gün içinde 2 kattan da daha fazla artmış olması gerekiyorduYine de görüş doktorunla belki makinede bir hata vardır umarım öyledir
![]()
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka burayaumarımyarın görüşeceğim bakalım ilk gebeliğim 1000 e kadar artışlar çok iyidi bugün böyle oldu hayırlısı olsun
![]()
Göztepe’de hangi doktora gidiyorsun memnun olduğun doktor varmı önerebileceğinMerhaba ben daha yeni düşük yaptım 2 ay felan oldu beta gerçekmi kaç haftalık hamilelik oluyor
Merhaba görüştünüz mü doktorunuz ne dedi ?umarımyarın görüşeceğim bakalım ilk gebeliğim 1000 e kadar artışlar çok iyidi bugün böyle oldu hayırlısı olsun
![]()