Her ay yapiorum hep tek çizgi sinir oluodum bu ay günüm geçince yapicam diye söz verdim kendime biliorim gene tek çizgiyi gorucem yüzde yüzTest yapsana şimdi yada yarın at bakalım
Tmm yaptığımda atarım cnm ama dediğin gibi kesin yok cikcak yaa neyse hayırlısı artıkTest yapsana şimdi yada yarın at bakalım
Hadi bakalım yarın yap at mutlakaTest yok bende yarın diş için randevum var çıkınca alım bari insALLAH şans getirirsin bu ay degsk hisler var içimde ama genede bı tarafım yok dio
Kaç yıllık evlisin var mı hiç çocuk yoksa ikinci için mi uğraşıyorsunHer ay yapiorum hep tek çizgi sinir oluodum bu ay günüm geçince yapicam diye söz verdim kendime biliorim gene tek çizgiyi gorucem yüzde yüz
Tmm yaptığımda atarım cnm ama dediğin gibi kesin yok cikcak yaa neyse hayırlısı artık
Tmm. Cnm yapicam gene kendimi tutamicam sanırım sen ne zamandir çocuk dusunuosunHadi bakalım yarın yap at mutlaka
Kaç yıllık evlisin var mı hiç çocuk yoksa ikinci için mi uğraşıyevleneloun
Üç aylık evliyim hiç korunmadik ama bakalim günü zamanı var demkki sen pekiKaç yıllık evlisin var mı hiç çocuk yoksa ikinci için mi uğraşıyorsun
Yapilcak tedavide hamilelik olunmaması gerekiyormuş tedbir amaçlı öle yaptımYumurtlamadan sonra niye test yapıyorsunuz ki? Dişçiye gitsen ne olacak? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Ay daha çok yeni canım olur inşallh bir yılın var deneÜç ay oldu evl
Üç aylık evliyim hiç korunmadik ama bakalim günü zamanı var demkki sen peki
Bir buçuk yıllık evliyim son 6 aydırTmm. Cnm yapicam gene kendimi tutamicam sanırım sen ne zamandir çocuk dusunuosun
İnsALLAH cnm rabbim isteyen herkese banada hayırlı evlat nasip etsin İnsALLAHAy daha çok yeni canım olur inşallh bir yılın var dene
Amin canım inşallahİnsALLAH cnm rabbim isteyen herkese banada hayırlı evlat nasip etsin İnsALLAH
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bizlerinde bırakmasın İnsALLAH yüce rabbimBir buçuk yıllık evliyim son 6 aydır
Amin canım inşallahRabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bizlerinde bırakmasın İnsALLAH yüce rabbim
İkicisi cnmKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Şimdi tekrar yaptım ikinciyi ilk idrarla yaptım yanılabilir ovulasyonda ilk idrar uygun değilmişİkicisi cnm
Hımm ama buda net baya rabbim hayırlısı ile kucağımıza doldursun bende üç bucuuk aylık evliyim hiç korunmadik şuana kadar bişey yok halaŞimdi tekrar yaptım ikinciyi ilk idrarla yaptım yanılabilir ovulasyonda ilk idrar uygun değilmiş
Birinci resimdeki 1 hafta önceki zaten
İnşallah en kısa sürede sana da nasip olsun hani bakalım daha adetime var bir hafta bekliyorum bugün de değerlendiricamHımm ama buda net baya rabbim hayırlısı ile kucağımıza doldursun bende üç bucuuk aylık evliyim hiç korunmadik şuana kadar bişey yok hala
Benimde bitsin insALLAH soğan suyu icicem Allah'ın izni ile bakalım önce Rabbimden sonra verdiği nimetlerden rabbim bebek nasip etsin hepimize aynn değerlendir güzel haberlerini bizede ver cnm insALLAHİnşallah en kısa sürede sana da nasip olsun hani bakalım daha adetime var bir hafta bekliyorum bugün de değerlendiricam
İnşallh canım dua ediyorum İsteyen herkese sen de tek Picos var mıBe
Benimde bitsin insALLAH soğan suyu icicem Allah'ın izni ile bakalım önce Rabbimden sonra verdiği nimetlerden rabbim bebek nasip etsin hepimize aynn değerlendir güzel haberlerini bizede ver cnm insALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?