Yumurtlamadan 4 gün sonra beta 0,09 cikti ve daha sinra karın kasık gigus ağrısı olmaya başladı adete on gin kalasi sizce neden böle bişey olmuştur ha

Yumurtlamadan 4 gün sonra beta 0,09 cikti daha sonrasi karın ağrısı kasık göğüsler de ağrı olmaya 3

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Kaç yıllık evlisin var mı hiç çocuk yoksa ikinci için mi uğraşıyorsun

Yumurtlamadan sonra niye test yapıyorsunuz ki? Dişçiye gitsen ne olacak? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Kızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• BD61409D-9E81-435C-A1E5-05970E1CC2BD.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 20
  • DB9E9784-E815-4971-BD08-78E7706DD770.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 24
Şimdi tekrar yaptım ikinciyi ilk idrarla yaptım yanılabilir ovulasyonda ilk idrar uygun değilmiş
Birinci resimdeki 1 hafta önceki zaten
Hımm ama buda net baya rabbim hayırlısı ile kucağımıza doldursun bende üç bucuuk aylık evliyim hiç korunmadik şuana kadar bişey yok hala

Hımm ama buda net baya rabbim hayırlısı ile kucağımıza doldursun bende üç bucuuk aylık evliyim hiç korunmadik şuana kadar bişey yok hala
İnşallah en kısa sürede sana da nasip olsun hani bakalım daha adetime var bir hafta bekliyorum bugün de değerlendiricam

Be
İnşallah en kısa sürede sana da nasip olsun hani bakalım daha adetime var bir hafta bekliyorum bugün de değerlendiricam
Benimde bitsin insALLAH soğan suyu icicem Allah'ın izni ile bakalım önce Rabbimden sonra verdiği nimetlerden rabbim bebek nasip etsin hepimize aynn değerlendir güzel haberlerini bizede ver cnm insALLAH

Be

Benimde bitsin insALLAH soğan suyu icicem Allah'ın izni ile bakalım önce Rabbimden sonra verdiği nimetlerden rabbim bebek nasip etsin hepimize aynn değerlendir güzel haberlerini bizede ver cnm insALLAH
İnşallh canım dua ediyorum İsteyen herkese sen de tek Picos var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…