Yumurtlama 19 Kasım'da oldu diş için tedavi olmam gerekiodu hamilelik varmı yokmu teyit ettirmem gerekiodu test yaptırdim mecburiDöllendiyse bile yerleşmesi min. 1 haftayı bulur öncesinde hcg göremezsiniz kanda dahi.
Mecburi yapmak zorunda kaldım diş tedavisi için cnm hamilelikte o işlem yapılmiomus tedbiri elden birakmim dedim ama dediğim gibi on gündür bu ağrıları cekiorumÇok erken test yapmışsınız, döllenme bile doğru düzgün gerçekleşmeden. Bırakın bi yumurta döllensin, rahme gitsin yerleşsin sonra yapın.
Karışacak bir şey yok. Bu kadar erken belli olamaz.Yumurtlama 19 Kasım'da oldu diş için tedavi olmam gerekiodu hamilelik varmı yokmu teyit ettirmem gerekiodu test yaptırdim mecburibu sonuç çıktı ve ondan sonra da karın ağrısı olmaya başladı ve ben kan testinide 23 Kasım'da yaptım valla iyice kafam karıştı cnm ya
Doğru diosun en iyisi beklemek su 4 günü sanırım ama adet ağrısı çekiyorum bugün hayırlısı İnsALLAH cvplariniz icin sağolun rabbim herkese isteyen herkese banada hayırlı evlat nasip etsin İnsALLAHKarışacak bir şey yok. Bu kadar erken belli olamaz.kan testi için bile 10 gün beklenir genelde.
Adetinden kaç gün sonra yaptın cnmMerhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı
1 hafta sınraAdetinden kaç gün sonra yaptın cnm
Yumurla
Yumurtlama olabilir diye dusunuorum ama tabi adet yeni bitmiş mesela ben 29 günde bir olurum ona göre hesapliorim ama sanki yumurtlmaa gibi bu test tabi daha iyi bilen arkadaşlar vardır insALLAH cvp verirler
Yumurla
Yumurtlama olabilir diye dusunuorum ama tabi adet yeni bitmiş mesela ben 29 günde bir olurum ona göre hesapliorim ama sanki yumurtlmaa gibi bu test tabi daha iyi bilen arkadaşlar vardır insALLAH
Kaç gün varBende heyecanla bat gününu bekliroum çok stresli
İki gün var cnm göğüs ağrım aşırı var ve kasinio karnım ara ara agrio karmakarışık durum bende anlicanKaç gün var
Test yapsana şimdi yada yarın at bakalımİki gün var cnm göğüs ağrım aşırı var ve kasinio karnım ara ara agrio karmakarışık durum bende anlican
Her ay yapiorum hep tek çizgi sinir oluodum bu ay günüm geçince yapicam diye söz verdim kendime biliorim gene tek çizgiyi gorucem yüzde yüzTest yapsana şimdi yada yarın at bakalım
Bence yap şimdi hadi belki sana şans getirmiş olurjmHer ay yapiorum hep tek çizgi sinir oluodum bu ay günüm geçince yapicam diye söz verdim kendime biliorim gene tek çizgiyi gorucem yüzde yüz
Test yok bende yarın diş için randevum var çıkınca alım bari insALLAH şans getirirsin bu ay degsk hisler var içimde ama genede bı tarafım yok dioBence yap şimdi hadi belki sana şans getirmiş olurjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?