- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Bi yapimYani idrarda hemen cikmio diye biliroim hani adet gecikince cikiomusta genede şimdi yapıp negatif görmek uzuo ama bölede soru işareti insanı yıpratıo kendimden biliroim
Hadi hayiirli haberlerle ge İnsALLAHBi yapim
Yaptım ama çıkmadı bide ilk idrarla yapayım sabahYap gitsin
Aynn sabah ilk idrar la olabilir cnmYaptım ama çıkmadı bide ilk idrarla yapayım sabah
Yani çok gölge gibi fotoda çok seçileyebilir atıyorum yiinedeAynn sabah ilk idrar la olabilir cnm
Arkasını nasıl açtınYani çok gölge gibi fotoda çok seçileyebilir atıyorum yiinede
Açılıyor zaten tırnağınla bile hemenArkasını nasıl açtıngölge var gibi
Bilmiyorum canım yarın çıkar o zaman gördüğümüz gerçekseArkasını nasıl açtıngölge var gibi
Bu ay bende tuaf bı adet geçirdim normalde yedinci günü biterdi dördüncü günü bitti kaşık ağrım var midem bulanio baş dönmem var ne bilim galiba baya baya pskolojim bozulduBilmiyorum canım yarın çıkar o zaman gördüğümüz gerçekse
Hım belli olmaz ama bekle biraz daha test yap adete 3 gün kala falanBu ay bende tuaf bı adet geçirdim normalde yedinci günü biterdi dördüncü günü bitti kaşık ağrım var midem bulanio baş dönmem var ne bilim galiba baya baya pskolojim bozuldu
BugunHım belli olmaz ama bekle biraz daha test yap adete 3 gün kala
Hım belli olmaz ama bekle biraz daha test yap adete 3 gün kala falan
Bugün bitti adetim cnm bende şaşkınım hep yedi gün surerrdi çok erken belirtiler yaşamıştım adete on gün kala başlamıştı belirtiler adet oldum oda dorttgin sürdü adetken hamilede olanlar varmış anlican karmakarsikHım belli olmaz ama bekle biraz daha test yap adete 3 gün kala falan
Test yapsana ben olsam çoktan yapardım
Pardon daha varmış canım bekleBugün bitti adetim cnm bende şaşkınım hep yedi gün surerrdi çok erken belirtiler yaşamıştım adete on gün kala başlamıştı belirtiler adet oldum oda dorttgin sürdü adetken hamilede olanlar varmış anlican karmakarsik
Yapmazmiyom yaptım dün ama unuttum koydum bı kenara sabah ev işi yaparken gördüm silik ti yani böle çizgi değilde serpme tarzindaydi bugün yaptım sanki silik vardı bugünkü gördüğüm hayal olabilirTest yapsana ben olsam çoktan yapardım
Benim durum daha vahimPardon daha varmış canım bekle
Yarın sabah yap at buraya beni etiketle bakimYapmazmiyom yaptım dün ama unuttum koydum bı kenara sabah ev işi yaparken gördüm silik ti yani böle çizgi değilde serpme tarzindaydi bugün yaptım sanki silik vardı bugünkü gördüğüm hayal olabilir
Valla sen baya heyecanlısın hadi bakalımBenim durum daha vahimo değil sogan suyuna baslicam iki gün sonra bakalım hayırlısı Rabbimden
Elimde test kalmadı eczacı zengin olacakYarın sabah yap at buraya beni etiketle bakim
Yarın al sabah yakınsa olsun ne yapalım umudun peşinden gidiyoruzElimde test kalmadı eczacı zengin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?