Yok cnmİnşallh canım dua ediyorum İsteyen herkese sen de tek Picos var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnmİnşallh canım dua ediyorum İsteyen herkese sen de tek Picos var mı
Aminnnnnnnn insALLAH rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin kimsenin bizlerinde kucağını boş birakmasin bende hamile kalırsam yazarım bu soğan suyu içtikten sonraYok cnm
İyi bari başka sorunun da yok umarımYok cnm
Yoktur galibaİyi bari başka sorunun da yok umarım
Aynen iyi düşünYoktur galibavalla düşündükce daha stres oluorum düşünmemek en iyisi
Sen ne kadarlık evlisin cnmAynen iyi düşün![]()
1 yıl 3 aySen ne kadarlık evlisin cnm
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin İnsALLAH cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bizlere de müjdeli haberler almayı nasip etsin İnsALLAH1 yıl 3 ay
Amin canım yaHadi hayırlı haberlerle gelirsin İnsALLAH cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bizlere de müjdeli haberler almayı nasip etsin İnsALLAH![]()
İnsALLAH umutlu goruruyom bu ay senin durumunu insALLAH hamisimmmmmm diye yazarsın aminAmin canım yaAdetime 12 gün var
10 gün önce ovulasyon testim pik oldu
Buda 15.gün ovulasyon yine yapip dedim
Ay inşallah tatlım yaİnsALLAH umutlu goruruyom bu ay senin durumunu insALLAH hamisimmmmmm diye yazarsın amin![]()
Bu kadar hesap sizi psikolojik olarak yipratmiyormu daha adetinizede var gununuz gelsin inseALLAH gecsin idrarda pozitifi gorur kana gidersiniz Rabbim tez zamanda nasip etsin ben sizin icin soyluyorum dollenme yerlesme en az 12 gun falan zatenYumurtlama dan 4 gün sonra test yaptim beta 0,09 cikti dhaa sonrası karın agrisi kaşık göğüsler de sis ağrı olmaya başladı bata 4 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi
Ben mecburi yapmıştım zaten o gün diş doktoruna gidicem ufak bı işlem yapılacak di oyuzden zaten hamilede kalmadımBu kadar hesap sizi psikolojik olarak yipratmiyormu daha adetinizede var gununuz gelsin inseALLAH gecsin idrarda pozitifi gorur kana gidersiniz Rabbim tez zamanda nasip etsin ben sizin icin soyluyorum dollenme yerlesme en az 12 gun falan zaten
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaBen mecburi yapmıştım zaten o gün diş doktoruna gidicem ufak bı işlem yapılacak di oyuzden zaten hamilede kalmadım![]()
Yaaaaaa yerleşme kanaması oooooSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Tmm yumurtlmaa gününden sonrada oluo ama yumurtlama öncesinde kalinabiliomus öle okumuştum hadi inşallah yaaaYaaaaaa yerleşme kanaması oooooayyy hadi inşallah yaaa
Ay bilmiyorum ki canım hiç umutlanmakta istemiyorum bide tatlım dün gebelik testi yaptım idarar çıkmadı yani ne bilim ya sence nedirYaaaaaa yerleşme kanaması oooooayyy hadi inşallah yaaa
Ay bilmiyorum ki canım hiç umutlanmakta istemiyorum bide tatlım dün gebelik testi yaptım idarar çıkmadı yani ne bilim ya sence ne
İdrar için erken hemen çıkmaz sole adete üç dört gün kala yaparsın hayırlı haberler insALLAH yada ilişkiye girince bazen gelio ya öle oda olabilir ama yerleşme kanaması da olabilir insALLAH yaAy bilmiyorum ki canım hiç umutlanmakta istemiyorum bide tatlım dün gebelik testi yaptım idarar çıkmadı yani ne bilim ya sence nedir
Amin canım inşallah ya bekleyeyim adet olmassam pazartesi günü evde bir test yapayımAyyy idrara
İdrar için erken hemen çıkmaz sole adete üç dört gün kala yaparsın hayırlı haberler insALLAH yada ilişkiye girince bazen gelio ya öle oda olabilir ama yerleşme kanaması da olabilir insALLAH ya
Amin canım inşallah ya bekleyeyim adet olmassam pazartesi günü evde bir test yapayım
Aynn 11 gün mü var adeteAmin canım inşallah ya bekleyeyim adet olmassam pazartesi günü evde bir test yapayım