U
usle
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Sorunlari Yumurtaliklardanmiydi Beni çok Korkutuyorlar
Merhaba Arkadaşlar 2,5 Yillik Evliyim 10 Aydir Bebişim Olmuyor Bende 1 Yili Beklemeden Doktora Gittim Bana Reglinin 21.günü Progesteron Hormonu Analiz Edildi Ve 0,91 çikti Bu Ayda 2. Günümde E2 Ye Bakildi O Normal çikti Bende Reglilerim Düzensiz Olmaya Başladi Yaklaşik 2 Yildir Böyle Sonuç Olarak Yumurtlamam Olmuyo,yine Reglimin 13. Günü Gitcem Doktora E2 Ve Ultrason Bakilacak Aranizda Benim Durumumda Olan Arkadaşlarimiz Tecrübelerimizi Paylaşalim Benim Durumumda Yani Kadinin Yumurtlamasina Bağli Gelişen Kisirlik Olan Arkadaşlarim Yazarsaniz Memnun Olurum,,
arkadaşım hoşgeldinnnnnn nasılsınnnnnnnnnnnnnuslecim sendede yumurtlma problemimi var hangi dr a gidiosun canım bende izmirliyim.....
merhaba arkadaşım hoşgeldin senin sorunun nedir anlatmak istermisinnnnmerhaba melek oğlum ben yeni katıldım aranıza dertleşelim
merhaba canım görüşmeyeli umarım daha iyisindir,,,neler yapıyorsun dinlenmedemisin hala,,,,,,,Şenizhoş geldin canım umarım hala ordasındır :1hug:
merhaba arkadaşım hoşgeldinnn sende heralde bizimle aynı sorunu yaşıyorsun inşallah hakkımızda hayırlısı olurpınarcım bende izmirdeyim kent hastanesine gidiyorum.senin doktorun kim?
merhaba canım karşılaşamıyoruz hiç,nasılsın,,bugün doktora gittim yine e2 ve ultrason bakıldı ultrasonda yumurtlama olmak üzereymiş,,yani doktorum progesterona göre yumurtlaman olmuyor dedim ama e2 ve ultrason sonucunda bulgular farklı bugün 13. gündü birde kesinleşmesi için 15. gün tekrar e2 bakılacak yumurtlaman geç olabilir belki dedi yani cuma tekrar gideceğim bakalım,,pardon berıl deyıl pınarcım
berıl benıbılgısayarda sorun var bırkac gun yokum ben galba aksam gene acmaya calısırım yumurtlamana cok sevındım canım hadı ınsallah olur buaySorunlari Yumurtaliklardanmiydi Beni çok Korkutuyorlar
merhaba canım iyiyim ve rapor almaya çalışıcam inş olur yoksa çok uzun bekleme olucak :1hug:yumurtlamana sevindimmerhaba canım görüşmeyeli umarım daha iyisindir,,,neler yapıyorsun dinlenmedemisin hala,,,,,,,
GÜNAYDIN ARKADAŞM BİZLERİNDE SORUNLARI AYNI UMUT OLUYORSUN TABİKİDE BEN İNANIYORUM BEN VE BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZDA ANNELİĞİ TADACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE,ALLAH OĞLUNU SİZLERE BAĞIŞLASIN,KARDEŞİDE OLUR İNŞALLAH ANNESİ, BU ONUN SOSYALLEŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ,,GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE,,,,arkadaslar ben şirinyerde ahmet seçkin önoğluna gittim oğlumda,yumurtalarım gelişmediği için gonal f iğneyle gelişti 2 senenin sonunda ve hamile kaldım,şimdi oğlusum 2.5 yasında e yine aynı drumdan randevu aldım kardeş için çalısmalara baslıcaz kısmetse....
MERHABA ARKADAŞIM HOŞGELDİN,,,DAHA ÖCEKİ SAYFLD KARŞILAŞMIŞTIK MALUM PEK VAKTİM OLMUYOR KPSS HAZIRLANIYORUM ,,,AMA KARŞILAŞIRSAK SORUNLARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ,,,SAĞLICAKLA KALLLLLLPINAR80 hayırlısı olsun inşallah, olr bebişin
MERHABA CANIM RAPOR İŞİ ZOR OLUYOR AMA ALININCADA BİRSÜRÜ FAYDASI OLUYOR,,ASLINDA HEPİMİZİN BEBİŞLERİ NAZLI GALİBA PEKTE AĞIR TAKINIYORLAR TEYZESİ,,,,ANNELERİNİN VE BABALARININ KIYMETLİSİ OLACAKLAR YA,,,,,ŞİMDİLİK NAZLANSINLAR BAKALIMMMM,,,,,SAĞLICAKLA KALLLLLLLmerhaba canım iyiyim ve rapor almaya çalışıcam inş olur yoksa çok uzun bekleme olucak :1hug:yumurtlamana sevindimdemekki gelmeye karar verdi inş hayırlısı olsun inş görüşmek üzere canım
mrb berilciğim bu çok güzel bir haberŞeniz kasığındaki ağrı normal yumurta oluşmuş demektir o iğnede çatlaması içinMerhaba Arkadaşlarim Dün Doktora Gittim,,,,,e2 Yaptirdim Yumurtaliklarim Gayet Iyimiş Ve Yumurtlamam Oluyormuş Artik Kesinlik Kazandi,,,,pregnly 5000 Diye Bir Iğne Verdi 36 Ve 38 Saat Sonra Birliktelik Bakalim şuan Kasiklarimda Ağri Var Ormalmi Acaba Bilmiyorummmm Hayrlisi Artikkkkk Sizler Ne Yaptinizzz
merhaba canım iğneden 2 adet karıştırılıp vuruldu tek kalçaya,,,ateş yükselmesi oldu hala devam ediyor sabahları ölçüyorum,,ayın 17 belli olur paylaşırım sizlerle
merak ettim nezaman belli olacak iğeden sonra sendede ateş yükselmesi oldumu
merhaba canım görüşemiyoruz hiç nasılsın ,,,inşallah canım hamileler kervanına katılırız en kısa zamanda bende fazlla giremiyorum uykum çok fazlalaştı hayırlısı bakalımberılcım benım bılgısayarda vırus vardı yenı geldı coksevındım yumurtlamana çatlatma iğnesinden sonrakasıklarının ağrıması coknormal ve cok iyi insallah olur canım bide ç.otunu bala karıstır yağınıda ilişkiden sonra ve önce kasıklarına sür benim bugunlerde çatlama gunlerım galba ben basladım surmeye vallaha bana bunu söyliyen kişinin kuzenıde gecen ay bunu denemiş şuan 6haftalık hamileymiş kız senide buay görelım dedi ikide iki oldu hadi hayırlısı diyo sende yap canım