Yumurtlama Ve Hormon Sorunlari Olanlar

merhaba canım görüşemiyoruz hiç nasılsın ,,,inşallah canım hamileler kervanına katılırız en kısa zamanda bende fazlla giremiyorum uykum çok fazlalaştı hayırlısı bakalım

berilcim iyiyim sendeiyisindirinsallah dediğingibi karsılasamıyoruz buara ben gececıyım calısmıyorum tabı uyukumda gelmıyo gec kalktıgımdan bakalım buay ne olcak 21de hastalanma gunum ınsallah olmam sendende iyi habeler alırız insallah canım öpüyorum

berilcim iyiyim sendeiyisindirinsallah dediğingibi karsılasamıyoruz buara ben gececıyım calısmıyorum tabı uyukumda gelmıyo gec kalktıgımdan bakalım buay ne olcak 21de hastalanma gunum ınsallah olmam sendende iyi habeler alırız insallah canım öpüyorum
merhaba canım,,,umarım sende iyisindir,,,inşallah iyi haberlerini alırız,,,bende beklemedeyim şuan pek umudum yok,,,ilk çatlatma iğnem,,hani ukadar basit olsaydı 11 aydır olurdu diye düşünmekten kendimi alıkoyomıyorum,,,,,bakalım 30.günüm sen neler yapıyorsun tedaviye başladınmı yoksa dillenmedemisin

merhaba canım,,,umarım sende iyisindir,,,inşallah iyi haberlerini alırız,,,bende beklemedeyim şuan pek umudum yok,,,ilk çatlatma iğnem,,hani ukadar basit olsaydı 11 aydır olurdu diye düşünmekten kendimi alıkoyomıyorum,,,,,bakalım 30.günüm sen neler yapıyorsun tedaviye başladınmı yoksa dillenmedemisin
beril ben iyiyimcanım dinlenmedeyim mayıstan beri bişey yapmıyoruz sadece buay çörekotu yağını denedim bakalım senın ilk catlatma ignesıydı demı hadi hayırlısı canım ya allah ınsallah uğraştırmaz hamencik veriverir bebişini hayıırlısıyla olmazsada sen cok yenısın sıkılma tamammı canım daha dur bakalım yasında kucuk zatan cok zamanın var daha, nezaman test yapcan haber ver bizlere sonucu

beril ben iyiyimcanım dinlenmedeyim mayıstan beri bişey yapmıyoruz sadece buay çörekotu yağını denedim bakalım senın ilk catlatma ignesıydı demı hadi hayırlısı canım ya allah ınsallah uğraştırmaz hamencik veriverir bebişini hayıırlısıyla olmazsada sen cok yenısın sıkılma tamammı canım daha dur bakalım yasında kucuk zatan cok zamanın var daha, nezaman test yapcan haber ver bizlere sonucu
canım bu akşamda zamanım olursa burda olacağım karşılaşırız inşallah,,,,,,

kızlar merhaba bende sitede yeni sayılırım genelde yazmaya vaktim olmadığı için okuyarak bilgileniyorum benim 3 ay oldu tedaviye başlayalı ilk ay klomen kullandım yumurtam tedaviye cevap vermedi bu ay doz artırıp kullandım yumurtam oluşmuş bana çatlama iğnesi yaptı 17 aralıkta ama 1 iğne siz 2 derken 2 kutu mu iğne alıp vuruldunuz benimki 1 kutu içinde bir su bir toz var karıştırıp vuruldum şimdi beklemedeyim 2ocakta adet görmem gerekiyo
2008 inşallah hepimize hayırlı gelir...

berilnasılsın canım umarım haberlerın iyidir benim iyi değil gittim gene hastalandım buay inatla yani anlıcağın benim hamile kalmaya niyetim yok galba tuturdum bi puregesteron gidiyo hayırlısı yükselse olmuyo kendi haline bıraktık gene olmuyo bilmiyorum yani artık umudum azalıyo benim tüpyaptırmanın zamınıdır ama korkuyorum ya olmazsa diye yas29 bilmiyorum karne çıkartısak belki artık direk tüpe baslarım sen naptın canım

kızlar merhaba bende sitede yeni sayılırım genelde yazmaya vaktim olmadığı için okuyarak bilgileniyorum benim 3 ay oldu tedaviye başlayalı ilk ay klomen kullandım yumurtam tedaviye cevap vermedi bu ay doz artırıp kullandım yumurtam oluşmuş bana çatlama iğnesi yaptı 17 aralıkta ama 1 iğne siz 2 derken 2 kutu mu iğne alıp vuruldunuz benimki 1 kutu içinde bir su bir toz var karıştırıp vuruldum şimdi beklemedeyim 2ocakta adet görmem gerekiyo
2008 inşallah hepimize hayırlı gelir...

edhak canım hosgeldın aramıza senın bu catlatma ignesını dr kendımı yaptı ozaman yanlıslık yoktur tabi ama benim dr tambih etmişti 2toz 2su yapılcak diye

hayır canım dr bir kagıda yazdı eczaneden alıp vurdurursun dedi ama malum dr ların yazısı karman çorman olduğundan ben bi şey anlamamıştım eczane 1 kutu verdi acaba şimdi benim çatlamam gerçekleşmemiş midir ki siteden baktığım kadarıyla genelde 2 kutu vurulmuş bir kişi gördüm benden başka
üfff şimdi beklemekten başka çarem yok snırsam adet görmezsem o zaman giderim tekrar dr a
bu ilaç içmeler bezdirdi de beni slında bekarkende 6 yıl boyunca adet görmek için içiyodum şimdi çocuk sahibi olabilmek için ne zaman bitecek bu çilemiz ki

berilnasılsın canım umarım haberlerın iyidir benim iyi değil gittim gene hastalandım buay inatla yani anlıcağın benim hamile kalmaya niyetim yok galba tuturdum bi puregesteron gidiyo hayırlısı yükselse olmuyo kendi haline bıraktık gene olmuyo bilmiyorum yani artık umudum azalıyo benim tüpyaptırmanın zamınıdır ama korkuyorum ya olmazsa diye yas29 bilmiyorum karne çıkartısak belki artık direk tüpe baslarım sen naptın canım

merhaba canı iyiyim bugünde regli olmadım 9 gün geçti yarın test yapıcam,sonucu yazarım,,,canım çok stres yapma birde bakarsın hiç ummadığın bir zamanda anne olursun sakın umudunu yitirme,,,,inadındada haklısın sonuna kadar git ama kendini yıpratma canım yaşın çok iyi bu arada,,,sağlıcakla........

hayır canım dr bir kagıda yazdı eczaneden alıp vurdurursun dedi ama malum dr ların yazısı karman çorman olduğundan ben bi şey anlamamıştım eczane 1 kutu verdi acaba şimdi benim çatlamam gerçekleşmemiş midir ki siteden baktığım kadarıyla genelde 2 kutu vurulmuş bir kişi gördüm benden başka
üfff şimdi beklemekten başka çarem yok snırsam adet görmezsem o zaman giderim tekrar dr a
bu ilaç içmeler bezdirdi de beni slında bekarkende 6 yıl boyunca adet görmek için içiyodum şimdi çocuk sahibi olabilmek için ne zaman bitecek bu çilemiz ki
edhak arkadaşım hoşgeldin,,,,,bende bu ay ilk çatlatma iğnem pregenly vuruldum,,,doktorum 2 kutu yazmıştı,,onu regliin 15. günü tek kalçadan vuruldum gerisi önerildiği gibi,,,,bir kutunun içerisinde 1 tana toz 1tane su var bundan 2 kutu yazmıştı belki doktorun yumurtalıklarındaki büyümeğe bakarak dozajı düşürmüştür belki çatlaması için yeterlidir hayırlısı

a inşallah dediğin gibidir berilcim bu ay ben umutlu değilim zaten hem yumurta hem kist yapmışım bu ay hamile kalmazsam 1 ay dinlenmek gerekicek sanırsam ama iğne çatlamaya yetmezse benim adet de gecikecek
buarda senin 9 gün geçmiş dr um bana iğne ile gününde olursun demişti sen geciktiysen hamile olma ihtimalin çok yüksekinşallah ölesindir sizin gibi başarılı sonuçlar okuyunca benim de heyecanım ve şevkim artıyo sonucu mutlaka yaz olur mu
negtif olursa da üzülme sakın bu ay bizim son şansımız diye birşey yok önümüzde denemek için birsürü zaman var
bekliyorum

Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,

Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer canım hadi hayırlısı olsunŞeniz bizleri unutma dua et olurmu canım:emir_bebek::emir_bebek:a.s.

berilcim sendeki sorun neydi?
ayrica hamisligini tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin elini sirtimiza sur de bize de gecsin

bu sabah ne güzel şey duydum Allahım Hayırlı olsun berilciğim Allah kucağına almayı nasip etsin inşllh. bugün bende sonuç alacağım inşllh bende böyle hamileyiiiiim diye yazarım

canım tebrik ediyorum bütün kalbimle. allah sağlıklı ve uzun ömürler versin meleğinle sana. bizler için de dua etmeyi ihmal etme. kendine iyi bak artık... a.s.:teytey::hooray:

berilcim tebrikkkk ederim Allah tamamını erdirsin valla bu sabah duyduğum en güzel haber kutlarım canımmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

X